התלבטות: איזה משחק להזמין?

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה

איזה משחק עדיף?

Fallout 3
2
22%
LBP
2
22%
Resistance 2
4
44%
אחר (ציינו איזה)
1
11%

סך הכול הצבעות: 9

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

אני בקרוב הולך לבצע הזמנה של 2 משחקים מפליי אסיה. הזמנה בטוחה אחת היא FIFA 09, מה שנשאר זו ההתלבטות בין Fallout, Little Big Planet ו-Resistance 2. אשמח לדעת מה דעתכם, ולקבל המלצות אחרות אם אתם חושבים שיש אלטרנטיבות טובות יותר.

לפי מה שראיתי ב:LBP המשחקיות שבו לא מתוחכמת כ"כ, ולכן יש לי ספק לגביו. אשמח גם לקבל עוד מידע על Fallout - האם המשחקיות שלו מבוססת קרבות בעיקר? האם הוא דומה בסגנון למשהו שאני עשוי להכיר?
את Resistance הראשון שיחקתי, כך שהשני בהחלט יעד לרכישה, אבל אני חושב שאני אשאיר אותו להזמנה עתידית.

מה דעתכם? אשמח אם תנמקו את ההצבעה.

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

יש לי את Fallout 3 ו-LBP אבל עדיין לא הספקתי לשחק את Fallout 3.
מהשעה ששיחקתי ב-LBP התרשמתי שהמשחק מעולה, אבל מומלץ לשחק 2 שחקנים במקביל (יש שת"פים בין השחקנים).

ד"א, אני מזמין את המשחקים ל-360 ו-PS3 מכאן:

http://www.videogamesplus.ca/

1. מחירים מצויינים למשחקים ודמי משלוח (גם מוכרים חומרה). שים לב שהמחירים בדולר קנדי
2. שירות מהיר - אני מקבל את המשחקים תוך פחות משבוע (לדבלין)
3. הם בודקים אם משחקי 360 רצים ב-PAL ומציינים באתר
4. הם מצהירים ערך של 20 דולר קנדי על גבי המעטפה למשחק בודד :wink:

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3 

ה LBP נראה כמו הבחירה הכי טובה. משחק שצופן שעות ע"ג שעות של משחק בגלל היותו משחק מושתת רשת.
למרות הרבה מעניינים ב Resistance אני לא ממש שוכנעתי ע"י ה Beta של המשחק כמשהו "חובה"
אם כבר FPS אז נראה לי ש COD5 נראה מנצח אע"פ שהמשחק חוזר למלחמת העולם השניה.
Need more cowbell

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #4 

COD5

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

Boaz,
ברגע שתשחק גם בFallout אשמח לשמוע את חוות דעתך (Y)

כפי שכבר אמרתי, ההתלבטות העיקרית היא בין LBP לFallout ורזיסטנס כנראה לא יוזמן. האם אתם בטוחים שLBP יחזיק אותי מספיק? ממה שראיתי והבנתי המשחקיות שלו די חד-גונית.

לגבי COD, נראה לי שאני לא אלך עליו כי אני לא חובב SHOOTERS כבד, ורזיסטנס היה במשוואה בעיקר כי שיחקתי את הראשון.

מה דעתכם על DEAD SPACE?

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

עוד שאלה: בועז, איך המשלוחים בVGP לעומת PA?

Boaz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 904
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #7 

פשוט לבדוק, נרשמים עם כתובת ומכניסים משחק לעגלה. לאירלנד עולה 7.49CAD

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

כדי לבדוק כמה עולה צריך גם להכניס פרטי כרטיס. אני מעדיף שלא לעשות את זה עד שאני בטוח שאני הולך להזמין שם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3164 פעמים

שליחה #9 

אתה אומר שאתה לא אוהב שוטרים כבדים ומכניס את Resistance 2 למשוואה? לא מבין...

בכל מקרה, אי אפשר להשוות את Resistance 2 ל Fallout 3, אלו 2 משחקים שונים לחלוטין. הראשון הוא שוטר טהור והשני הוא RPG עם אלמנטים של שוטר בנוסף. אני באמצע המשחק ואישית נהנה מכל רגע. אם אהבת משחקים בסיגנון אובליביון (ברמת המישחקיות, ברעיון של משימות שצריך לבצע, מפות גדולות ופתוחות ומקומות שצריך לחקור, דמות שמתפתחת עם הזמן - בקיצור כל מה שקשור ל RPG), תאהב את Fallout 3.

אני אישית שיחקתי בResistance 1 וב Fallout 3 ואישית אהבתי את השני בצורה משמעותית, מה גם שאורך החיים של ה Fallout 3 הרבה יותר גדול (המון משימות, שטח עצום לחקור). שיחקתי בו 3 ימים ברציפות (מהבוקר עד הערב) ולא גירדתי אפילו את פני השטח של המשחק.

לגבי LBP אני לא אגיב כי אין לי ניסיון איתו.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

יש לי תחושה של ערבוב תחומים פה...
מה עדיף? את כולם?
למה? כי כל משחק בתחום אחר...
עדיף גם MOTORSTORM 2 וגם WWE 2009 וגם את שאר המשחקים שכתבת...

תראה מה אני כתבתי על LBP - אני לא חושב שהוא מתאים לכל אחד...

קשה להשוות בין משחקים מתחומים שונים
זה לא כמו לשאול מה עדיף פיפה או PRO
או איזה שני שוטרים...(אחד קורא אחד כותב - סתם הכוונה כמובן SHOOTERS)

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #11 

UriDrori כתב:Boaz,
ברגע שתשחק גם בFallout אשמח לשמוע את חוות דעתך (Y)

כפי שכבר אמרתי, ההתלבטות העיקרית היא בין LBP לFallout ורזיסטנס כנראה לא יוזמן. האם אתם בטוחים שLBP יחזיק אותי מספיק? ממה שראיתי והבנתי המשחקיות שלו די חד-גונית.

לגבי COD, נראה לי שאני לא אלך עליו כי אני לא חובב SHOOTERS כבד, ורזיסטנס היה במשוואה בעיקר כי שיחקתי את הראשון.

מה דעתכם על DEAD SPACE?
...
אני מכור ל- dead space עכשיו ומשחק כבר שבוע וחצי (אין לי הרבה זמן לשחק).
משחק מאוד מומלץ. כתבתי עליו בהרחבה, תראה בפורום של קונסולות.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #12 

קודם כל, יש כאן שאלה מסויימת של Value for money. שלושת המשחקים הראשונים שהעלית יתנו ערך יותר גבוה לכסף שלך, פשוט כי שלושתם נותנים המון המון שעות משחק, בניגוד ל dead space, שאחרי כמה שעות נגמר, ואין הרבה טעם לחזור אליו שוב.
Fallout - משחק תפקידים מאוד גדול, יספק יותר ממאה שעות משחק בכיף, ויש אנשים שאפילו ישחקו בו כמה פעמים. הוא לא shooter, למרות שיש בו אלמנטים של כזה.
LBP - משחק אינסופי, למי שמתחבר אליו. מאוד כיפי, מאוד מאתגר ומאוד חמוד. אפשר ליצור שלבים, ואין לך ממש מגבלות במה שאתה יוצר איתו, אבל זה מצריך הרבה מאוד למידה. השלבים ה"רשמיים" נגמרים די מהר, אבל יהיו אלפי שלבים ברשת, וחלקם בטח יהיו טובים. בנוסף, הוא מאוד כיפי ביחד וברגע שיפתרו בעיות השרתים - הוא יהיה מאוד כיפי ברשת. יש בו גם כל מיני משחקונים שיכולים להפוך אותו ליופי של משחק מסיבות.
רזיסטנס - shooter, עם כלי נשק מגניבים, אבל עדיין shooter. אם תשחק ברשת הוא יספק לך אינסוף שעות משחק פחות או יותר, אם תשחק רק בקמפיין, הוא לא יהיה יותר ארוך מ dead space.

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

אתה אומר שאתה לא אוהב שוטרים כבדים ומכניס את Resistance 2 למשוואה? לא מבין...
...

התכוונתי ששוטרים זה לא מהז'אנרים האהובים עלי (אני די אוהב, פשוט יש אחרים שאני מעדיף הרבה). אם אני אקנה שוטר זה יהיה רזיסטנס משום ששיחקתי את הראשון ואני רוצה לראות את המשך העלילה בין היתר, ולא COD כמו שהציעו פה. לא אמרתי בשום מקום שFallout הוא שוטר, וגם לא השוויתי אותו לרזיסטנס.

lawpower,
כמובן שאין בסיס להשוואה בין המשחקים, אבל המלצות מפורטות כגון "המשחק X מתאים למי שאוהב Y ויש בהם הרבה אלמנטים של Z" בהחלט עוזרים בהחלטה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #14 

תשמע - אם אתה מחפש עזרה - תתן כיוון - מה אתה אוהב וכזה...
כי כשאתה שואל בכלליות מה עדיף - זו שאלה כללית - אחד יעדיף ככה והשני ככה, והשלישי לא אוהב בכלל...
כי משחקיות וגרפיקה זה דברים כלליים.
סגנון משחק שאתה אוהב/מחפש - זה מה שחשוב...

sierra13
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #15 

קצת דברים מנקודת מבט של השוואה שאולי תעזור לך להחליט.

Fallout
כמו שנאמר: fallout זה Oblivion.
לא מבחינת - Oblivion with Guns כמו שמעריצי הקדושה של Fallout 1+2 אוהבים לקטר אלא פשוט מבחינת המנוע ולתת לך מושג כללי על מה אנחנו מדברים.
אם אתה לא מכיר את oblivion והכרת את Morrowind אז זה אותו עיקרון.
אני לא יודע איזה (אם בכלל) משחקים אחרים ניתנים להשוואה למשחקים האלו. אולי Gothic.
מניסיון מקרטע (גרסת ה-PC (קנוייה אגב) אוהבת להתקרש) - הוא מעולה. תחושה מדהימה של עולם אחר ואם אתה אוהב את הסגנון הזה של העתיד על פי שנות ה- 50 אז בכלל אין פה שאלה.
גם משחק שנותן לך עולם ענק לשחק בו וכמה דרכים לחוות אותו - אתה יכול לעשות דמות אינטלגנטית וחלשה ובסיבוב שני דמות של בריון אהבל והמשחק יראה אחרת לגמרי).

LBP
להגדיר אותו... זה כל הקטע שלו.. אין דבר כזה.
זה לדעתי אחד מהרגעים האלו של סוני שהם מוציאים משהו שאי אפשר להגדיר.
אפשר להגיד שזה משחק puzzle אבל זה כמו להגיד ש- MGS זה Splinter Cell.
אם אתה לא בטוח, חכה איתו קצת. אולי יהיו כתבות, או דמו חס ושלום או תראה אותו אצל חבר ותדע להחליט.

Resistence
זה FPS הדגל הנוכחי של ה- PS.
עם הרקע שלו והתקוות שתלויות בו. קצת כמו HALO3 ל- XBOX אבל עם פחות הייפ.
שוב, אם אתה לא סגור על הסגנון, מה בוער לך? קנה אותו בסיבוב הבא.

מה עוד?
Far Cry 2
אפשר להגדיר קצת כמו Saint Row 2 באפריקה ועם הרבה הליכה. (בכוונה לא אמרתי GTA IV כי אני חושב שהעלילה ב- GTA יותר מושקעת ומועברת יותר טוב). זה FPS אבל עם עולם חופשי עם הפלוסים (חופש ללכת לאן שאתה רוצה בערך) והמינוסים (יכול לתסכל).

Dead Space
הפתעת החודש. מזכיר קצת את Resident Evil אבל בחלל וכמה רעיונות מצויינים ב- Interface שרק מעצימים את תחושת המקום של המשחק שזה מאוד חשוב במיוחד במשחקים שמנסים להחזיק אותך מתוח.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני בכוונה לא מדבר על זמן משחק ויחסי עלות תועלת. בכל מקרה אין זמן לשחק.
דבר שני, משחק טוב הוא משחק טוב. אנחנו לא הולכים לסרט של שעה וחצי ואומרים *** סרט וסרט של 4 שעות שהוא סרט מעולה.
אנחנו כמובן נעדיף שסרט/משחק/ספר טוב יהיה ארוך יותר בשביל להאריך את החוויה אבל לא זה צריך להיות השיקול לדעתי.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”