ג'יימס בונד - קוואנטום של נחמה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
levikon
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

אני גם ראיתי את הסרט הזה, והוא לא סרט בונד טיפוסי. האמת, שני הסרטים הללו (קזינו רויאל וזה) הם בעצם סרט אחד ארוך. אם תשים לב, בסרט הזה ובקודם אנחנו לומדים איך בונד הפך למי שהוא. תשים לב, יש לך סצינה במטוס בה בונד שותה ולא יודע מה, והברמן מסביר בידיוק את המשקה... או קטע הפתיחה, הנסיעה במכונית, זה הרי בידיוק ההמשך של קזינו רואיל, החל מהנקודה בה הוא חטף את מיסטר וויט. כמו כן, כל הסרט הוא מנסה להרוג את מי שחיסלו את אהובתו, ווספר. לאורך רוב הסרט הוא גם פועל בנפרד מה-MI6, ובחלק מהזמן אף נרדף עלידיהם. בנוסף, אנו רואים בסרט את המקורות של ספקטרה... אני מאמין שהחל מהסרט הבא, כבר נקבל את בונד המלא יותר. כבר בסוף הסרט, בקאזאן, אנו רואים שבונד סוגר מעגל....

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #22 

נכון בעיני בתור סרט הוא סביר ולא יותר.

קזינו רויאל היה הספר הראשון שהוציא איאן פלמינג בסידרת הספרים שלו. אני מבין את הניסיון שהם עשו כאן להתחיל מההתחלה. אבל אתה לא יכול להתעלם מ 20 סרטים קודמים שנעשו , הם לא יוצרים כאן יש מאין. בכל מקרה הם התרחקו מאוד מדברים בסיסיים בסידרה. אם גם תקראו את הספרים של איאן פלמינג תראו שהם שונים מאוד מהסרטים שנעשו. כבר בספרים למדנו שבונד היה נשוי ושאשתו נרצחה וכבר אז בונד יצא במסע נקמה .

דניאל קרייג לכשעצמו הוא בונד מאוד משעמם, חד גווני ,לקוני שלא משאיר שום רושם .

aka_katz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 423
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #23 

אם כל הסרטים החדשים היו ב-HD בקולנוע כמות ההורדות שלי הייתה יורדת ב-80 אחוז...
Quality Assurance Engineer :

Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #24 

הייתי צריך לשרוף קצת זמן בקניון MBK בבנגקוק ומכיון שהסרט הוקרן בקולנוע דיגיטלי (מקרן FHD של סוני עם מערכת סאונד תואמת), אמרתי לעצמי כמה גרוע יהיה לזרוק 15 ש"ח לפח?

אני חייב להגיד שהחויה הזו החזירה לי את האמון בבתי-קולנוע שאיבדתי לפני עשור אולי......
התמונה והסאונד היו מדהימים.
הסרט, עתיר אפקטים ובהחלט מספק את הסחורה.
העלילה קצת פחות ולא מתוחכמת בכלל.

אני מוריד את הכובע לתאילנדים על בית קולנוע למופת ואיכות הקרנה ששמה את כל בתי הקולנוע שהייתי בהם בארץ בפינה בבושה.....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73392
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #25 

אין שום דבר בארץ שהוא מופת ודוגמא לגויים :lol:

אפילו בויאטנם (מדינת עולם שלישית ברובה) הייתי בבתי קולנוע באיכות יותר גבוה מ 99 אחוז מהבתי קולנוע בישראל.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”