חזרתי לא מזמן מהקרנה של הבונד החדש "קוואנטום של נחמה".
מי אמר "חוויה קולנועית גדולה מהחיים" ולא קיבל?
קוואנטום של נחמה ממשיך מהנקודה שמתסיים קזינו רואיל וחוץ מזה לא אגיד דבר על העלילה כי חבל.
הסרט כייפי, קצבי ומרתק. סצינות אקשן מגניבות עם מצלמה אלימה ותזזיתית.
לא רוצה להרוס ולא רוצה לגלות כלום. אני ממש אוהב את הכיוון שהסדרה לקחה: בונד מחוספס שמתלכלך בעבודה.
levikon כתב:באיזה קולנוע לראות? באיזה אולם? אני ממש לא רוצה לראות את זה בקולנוע השכונתי כי זה יכול לאכזב מאוד. מה האולם המומלץ ביותר?
...
ראיתי ב- Yes Planet כי שם היתה ההקרנה ולא היתה ברירה. אני אוהב את אולמות שלהם - הסאונד והסרט נראו טוב.
אבל אם כבר, בשלב מסויים עבר לי בראש שה- HD עבר את הפילם. צפינו בעותק חדש של סרט חדש שעבר אולי הקרנה פומבית אחת לפנינו והוא כבר היה עם אבק וקצת שריטות.
אבל... בשנים האחרונות אני לא הולך לקולנוע ומעדיף לראות סרטים בבית. שאני כן יוצא לקולנוע אז אני מעדיף את Yes Planet, חן תל אביב (כיכר דיזנגוף) אם זה האולמות הגדולים. מעבר לזה, אני לא נמצא מספיק באולמות כדי לדעת...
אני לא אהבתי את הסרטים עם פירס ברוסנן - הכל היה מלוקק מדי ו"קל" מדי.
הסרט עם דניאל קרייג ממש שידרג את הסדרה לדעתי - אין ספק שאני אלך לראות את החדש (ב-YES PLANET)
ראיתי את הסרט בסינמה סיטי בגלילות באולם 7,היכן שהקופאית
הבטיחה שהסרט הינו ב- HD... אז זהו, שלא! הסרט היה פילם רגיל (ניתן לדעת לפי "חורי סיגריה" שמופיעים בפינה הימנית עליונה ולפי הפרעות בסרט עצמו, כמו כן לסרטי HD
יש פתיח מגניב לפני תחילת הסרט). זה ממש מעצבן ומראה על חוסר מקצועיות של הקולנוע במקרה הטוב, או הטעייה מכוונת ושקר גס במקרה הרע.
הסרט, דרך אגב, מצויין (למרות שהקודם היה טוב יותר לטעמי).
ראיתי את הסרט בסינמה סיטי בגלילות באולם 7,היכן שהקופאית
הבטיחה שהסרט הינו ב- HD... אז זהו, שלא! הסרט היה פילם רגיל (ניתן לדעת לפי "חורי סיגריה" שמופיעים בפינה הימנית עליונה ולפי הפרעות בסרט עצמו, כמו כן לסרטי HD
יש פתיח מגניב לפני תחילת הסרט). זה ממש מעצבן ומראה על חוסר מקצועיות של הקולנוע במקרה הטוב, או הטעייה מכוונת ושקר גס במקרה הרע.
manola כתב:ראיתי את הסרט בסינמה סיטי בגלילות באולם 7,היכן שהקופאית
...
לא ידעתי שיש להם בהם יכולת הקרנה ב- HD בסינמה סיטי.
פילם זה פילם, לא?
ואם אתה מתכוון לשידור דיגיטלי אני חושב שהם לא מסוגלים שם, לא ערוכים טכנית.
טעות בידך, ידידי. ישנם שני קולנועים היום בארץ שמחזיקים מקרנה דיגיטלית,
סינמה סיטי וגלובוס בעזריאלי. כבר ראיתי סרטים ב-HD בשני הקולנועים הנ"ל ובגלל זה
הלכתי לראות את הבונד החדש בסינמה סיטי לאחר שהובטח לי שהוא ב-HD, אבל כמו שכתבתי הוא היה פילם רגיל.
דרך אגב, סרט ב-HD בקולנוע נראה מדהים! כמו לראות סרט על מסך פלזמהFULLHD
ענקי.
להבדיל מכל קודמיי...לא "נפלתי" מהסרט. סרט פעולה אמריקאי טיפוסי
עלילה.. לא משהו.
ופרט לדמויות בסרט...אין שום דמיון לסרטי בונד הקודמים (אין אפילו גאדג'טים בסרט) המסקנה (לעניות דעתי) : סרט שראוי לצפייה ב-DVD בבית.
צפיד כתב:באיזה בתי קולנו באיזור הצפון מסריטים HD?
אודה להמלצות .
...
אין בצפון קולנוע שמקרין ב-HD, רק בסינמה סיטי ובגלובוס בעזריאלי,
אפילו שה-IMAX בקריון הוא חווית צפייה בפני עצמה, שבאיכות הרזולוציה
של הסרטים המוקרנים לא נופלת בהרבה מ-HD.
ובכן, לא יודע באיזה סרט הייתי, אבל זה לא היה סרט של ג'ימס בונד. ממש לא האמנתי, מה זה היה ??
לא יודע , אולי ראיתי איזה פרק ארוך של 24 או סרט של גי'סון בורן. אבל ג'ימס בונד זה לא .
אז ככה : פתיחה לא הייתה. הקטע שבו רואים את הכוונת שבה גי'מס בונד יורה ואז מגיע הפתיחה - את זה שמו בסוף הסרט ! איך אפשר לראות סרט בלי הפתיחה ? גם הנעימה המפורסמת לא הייתה אולי פעם אחת שמעו מעט צלילים דומים .
את Q כבר בסרט הקודם לא הזכירו ( חבל כי ג'ון קליז היה נחמד ) , שום גאגד'טים למעט איזה פלאפון עם גי פי אס שהיה לו ( גם לי יש בכיס כזה פלאפון האם גם אני גי'מס בונד? ) . הרע בסרט היה ממש בדיחה . גי'מס בונד אפילו לא חיסל אותו אלא השאיר אותו למות במדבר ...
שום חוש הומור. מה קרה ? תמיד בסרטי גי'מס בונד היה קצת הומור . אף פעם לא לקחו את זה כל כך קשה כמו קרייג . קצת בדיחה,חיוך כלום. דניאל קרייג כל הסרט עם אותו פרצוף , בקושי מדבר , לא אמר אפילו פעם אחת: שמי בונד ,ג'ימס בונד. וגם את השתייה הוא שינה לגמרי .
אף אחד כבר לא זוכר מי זאת מניפני ..
שון קונרי,רוג'ר מור, כולם קצת הוסיפו בדיחות והומור לסרטים שלהם, קצת חיוך , קריצה .. את טימותי דלטון כל המבקרים חיסלו. למה ? כי הוא קצת שינה מהבונד הקבוע של רוג'ר מור. הוא הוסיף לו קשיחות. בפעם הראשונה בסרטי ג'ימס בונד אצל טימותי דלטון ראינו בונד פצוע,מדמם סובל. המבקרים לא יכלו לסבול זאת וכך גם הקהל. איך הוא מעז לשנות את בונד זעקו. איך ??
ועכשיו שסירסו את בונד לגמרי הקהל נוהר לסרטים שלו כאילו אין מחר, הסרט הכי מצליח בסידרה בכל הזמנים . למה ? טימותי דלטון היה עדיף ממנו פי אלף הוא לפחות דיבר ( הוא שחקן שקספירי ענק ) את זה קרייג בקושי עושה.
לסיכום. אני זועם וכועס. אם כבר הוצאתם את כל התכנים המוכרים מהסידרה אז בפעם הבאה תעשו בונד אישה או איזה לוחם קרטה סיני נחמד. תלכו על זה עד הסוף..
כבר חשבתי שאני היחידי שלא סובל את דניאל קרייג והקונספט שהרג את גימס בונד.
הסרט הפך לסתם עוד סרט פעולה חד מימדי. חסר קסם, חסר יחוד, חסר הומור וחסר קלילות.
עוד לא ראיתי את הסרט החדש, אבל ראיתי את קודמו ואהבתי. אז נכון, אני מסכים, יש פה שבירת מסורת חזקה מסירטי הבונד הקודמים (הפתיח, הביטול של המשקה המפורסם וכו), וזה קצת עצוב וצובט בלב לחובבי המסורת, אבל בין זה לבין להגיד שזה סרט רע יש מרחק רב. הסרט הקודם היה סרט מצויין, בהחלט לא בונדי טיפוסי אבל עדיין סרט שנהניתי ממנו מאוד. מסתבר שגם הנוכחי לא נופל מקודמיו, לפחות לפי נתוני המכירות בחו"ל:
קודם כל זה סרט רע. לא רק אני אומר את זה. רוב הביקורות לסרט היו בינוניות מינוס. עלילה מטופשת ,משחק רע. גם הקודם היה בעיני מאכזב ( כבר העדפתי את הפרודיה שנעשתה בשנת 1967 בשם קאזינו רויאל עם דויד ניבן, פיטר סלרס,וודי אלן )
בכלל . אני לא באתי לראות את דניאל קרייג על אקסטזה, רץ ובועט וקופץ כל הסרט . אני באתי לראות סרט מסידרת גי'מס בונד. אם הייתי רוצה לראות סרט פעולה הייתי רואה את ברוס וויליס והייתי הרבה יותר נהנה. זה לא היה ג'ימס בונד. הרסו את כל הסידרה. רק אתמול יצא לי לראות את אחד מסירטי בונד הפחות טובים לטעמי של רוג'ר מור - אוקטופוסי ובכלל אין מה להשוות, רוג'ר מור היה ענק.
ושוב, אתה אומר את זה בתור פריק של בונד (והאווטר שלך מעיד על זה כאלף עדים). למי שלא כ"כ נעול על סדרת סרטי בונד בהחלט יכול להינות מהסרטים החדשים (אני לפחות נהניתי מהקזינו רויאל, אפילו ראיתי אותו פעמים).
אני מסכים איתך לחלוטין שכואב לראות את הבחור שובר מסורת ארוכת שנים (shaken not stirred האלמותי למשל), אבל מפה ועד להגיד שזה סרט רע המרחק ארוך.
תגיד "בעיניי הוא סרט רע, בהחלט לא סרט בונד" ואני אגיד "בעיניי הוא סרט טוב, לא בונדי טיפוסי אבל טוב" - ושנינו צודקים, כל אחד מנקודת הראות שלו