הציעו לי THOMPSON LCD "32 1024X1024 כדאי?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חבר שלי טמבל - כתב לי במחשב בכוונה עם שגיאות
חבר שלי קנה (קנה כבר אז זה אבוד ...) Thompson LCD 32
רזולוציה 1366x768 (ולא 1024X1024 כמובן)
קונטרסט 800:1
בהירות 550 cd/m2
SCART (3 sets) SCART Back
Tuner Co-ax Back
RGB 15-Pin Dsub Back
S-Video 4-pin DIN Back
Component video connection including YPrPb able to read a High-Definition signal: the best in class connection for more detailed pictures
איך זה נראה לכם?
כי אני מחבר לו את המגבר לSVIDEO ואת הממיר למגבר וטלביזיה לא רואים מי יודע מה
XBOX חיברתי ב RCA אבל אני אחבר בCOMPNENT וזה מוציא HD אז בטח יהיה שיפור משמעותי.
רזולוציה 1366x768 (ולא 1024X1024 כמובן)
קונטרסט 800:1
בהירות 550 cd/m2
SCART (3 sets) SCART Back
Tuner Co-ax Back
RGB 15-Pin Dsub Back
S-Video 4-pin DIN Back
Component video connection including YPrPb able to read a High-Definition signal: the best in class connection for more detailed pictures
איך זה נראה לכם?
כי אני מחבר לו את המגבר לSVIDEO ואת הממיר למגבר וטלביזיה לא רואים מי יודע מה
XBOX חיברתי ב RCA אבל אני אחבר בCOMPNENT וזה מוציא HD אז בטח יהיה שיפור משמעותי.
- walter_yaron
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה דגם הוא קנה כי לי יש thomson 32LB220B4 ואני מאד מרוצה מחובר אצלי PS2 וXBOX
שניהם מחוברים דרך הקומפוננט ורואים HD בשניהם
שניהם מחוברים דרך הקומפוננט ורואים HD בשניהם
אני כבר לא אצלו אז אין לי את הדגם אבל זה נראה זה ....
מצאתי רק דגם אחד של thomson LCD 32 אז זה כנראה זה ...
אני ממש מבואס מהתמונה של הממיר - מילא ערוץ TCM וכאלה שנראים ישנים אבל ערוץ 10 נראה קקה והתמונה מרצדת
יש גם פסים כאלה "מאחורי התמונה" כמו גלים - אולי זה קשור להארקה אבל וידאתי שלאף מכשיר אין חיבור הארקה אז אין לי מושג מה זה...
אני ממש מבואס מהתמונה של הממיר - מילא ערוץ TCM וכאלה שנראים ישנים אבל ערוץ 10 נראה קקה והתמונה מרצדת
יש גם פסים כאלה "מאחורי התמונה" כמו גלים - אולי זה קשור להארקה אבל וידאתי שלאף מכשיר אין חיבור הארקה אז אין לי מושג מה זה...
lironik? יכול להיות שאתה אמא שלי? "אם הייתי בודק קודם?&
סתם .....
קודם כל זה לא אני זה חבר שלי
2.לי אין כסף ל LCD אבל קניתי DENON 2105 ויש לי 42" מקרן אחורי SONY שרואים דווקא בסדר אחרי שניקיתי את העדשות של המקרנים לא מזמן.
אני משתתף בצערו של חבר שלי ומקווה שיראו יותר טוב ממיר עם SVIDEO וXBOX עם קומפוננט
קודם כל זה לא אני זה חבר שלי
2.לי אין כסף ל LCD אבל קניתי DENON 2105 ויש לי 42" מקרן אחורי SONY שרואים דווקא בסדר אחרי שניקיתי את העדשות של המקרנים לא מזמן.
אני משתתף בצערו של חבר שלי ומקווה שיראו יותר טוב ממיר עם SVIDEO וXBOX עם קומפוננט
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
THOMSON הם מסכים מצויינים. וזה שבמדינה הזו 90% מהאנשים חושבים ש TOSHIBA הם יצרני מסכים הכי טובים בעולם (והכי גדולים) היא טעות בפרסום ושיווק של חברות מצויינות כמו THOMSON (או יותר מדוייק-היבואנים שלהם).
THOMSON היא ממציאת טלויזיה הצבוענית הראשונה ב 1953 (קצת היסטוריה לא תזיק) וגם ציוד רב לאולפנים בהוליבוד מיוצר ע"י קונצרן הזה. לא בשם THOMSON אלה GRASS VALLEY ו Technicolor אבל זו אותה חברה. ומדובר כאן על עיבוד תמונה מסוג שדורש איכות ברמה מאוד גבוהה וידע רחב בתחום הזה. מי שהיה בארה"ב בטח מכיר אותם תחת שם RCA.
אבל עזבו אתכם מסיפורים - יש לכם טלויזיה של טושיבה!?

THOMSON היא ממציאת טלויזיה הצבוענית הראשונה ב 1953 (קצת היסטוריה לא תזיק) וגם ציוד רב לאולפנים בהוליבוד מיוצר ע"י קונצרן הזה. לא בשם THOMSON אלה GRASS VALLEY ו Technicolor אבל זו אותה חברה. ומדובר כאן על עיבוד תמונה מסוג שדורש איכות ברמה מאוד גבוהה וידע רחב בתחום הזה. מי שהיה בארה"ב בטח מכיר אותם תחת שם RCA.
אבל עזבו אתכם מסיפורים - יש לכם טלויזיה של טושיבה!?
nirtaz
לפי איך שאתה מדבר על המסך והחיבורים זה נראה כאילו זה שלך, אני לא בא להטיף אבל חבל שאנשים קונים מכשיר מסויים ואז כשמגיעים הביתה פתאום מופתעים מדבר זה או אחר, כאשר בפעולה פשוטה אפשר לחסוך הרבה עוגמת נפש והרבה כסף , פשוט חבל.
לפי איך שאתה מדבר על המסך והחיבורים זה נראה כאילו זה שלך, אני לא בא להטיף אבל חבל שאנשים קונים מכשיר מסויים ואז כשמגיעים הביתה פתאום מופתעים מדבר זה או אחר, כאשר בפעולה פשוטה אפשר לחסוך הרבה עוגמת נפש והרבה כסף , פשוט חבל.
sickboy666
טושיבה כבודה ( ויש כבוד ) במקומה מונח ולגבי ה 90% שיש להם אז דווקא במסכי CRT ( מה שיש לרוב האנשים ) יש לטושיבה מוצרים טובים , לגבי תומסון אז למרות כל מה שציינת זה לא נותן שום ערובה להצלחה בייצור מסכי LCD איכותיים ומה לעשות הדגם שנמכר בארץ ושעליו דיברנו לא הכי מוצלח לדעתי ויש טובים ממנו, אף אחד לא דיבר פה על תומסון בתור חברה.
טושיבה כבודה ( ויש כבוד ) במקומה מונח ולגבי ה 90% שיש להם אז דווקא במסכי CRT ( מה שיש לרוב האנשים ) יש לטושיבה מוצרים טובים , לגבי תומסון אז למרות כל מה שציינת זה לא נותן שום ערובה להצלחה בייצור מסכי LCD איכותיים ומה לעשות הדגם שנמכר בארץ ושעליו דיברנו לא הכי מוצלח לדעתי ויש טובים ממנו, אף אחד לא דיבר פה על תומסון בתור חברה.
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
סתם רשמתי את זה כי ראיתי שחלק מהאנשים אפילו לא שמעו על החברה. או שכן שמעו, אבל משום מה חשבו שזה THOMPSON.
כמובן שישנם דגמים טובים יותר.לכל חברה יש UP ו DOWN שלה. דיברתי על THOMSON בגדול.
בעניין של TOSHIBA, לא אסכים איתך שיש אותה לרוב האנשים.אולי בארץ כן (בזכות פרסום חזק מאוד), אבל בחו"ל בטוח לא!
אני יודע שבארה"ב הם במקום 7 או 8 במכירות של CRT. הרבה אחרי SONY ו MATSUSHITA. באירופה אנשים קונים הרבה מכשירי וידאו של TOSHIBA. קונים גם CRT כמובן, אבל בפרופורציה הנכונה.

כמובן שישנם דגמים טובים יותר.לכל חברה יש UP ו DOWN שלה. דיברתי על THOMSON בגדול.
בעניין של TOSHIBA, לא אסכים איתך שיש אותה לרוב האנשים.אולי בארץ כן (בזכות פרסום חזק מאוד), אבל בחו"ל בטוח לא!
אני יודע שבארה"ב הם במקום 7 או 8 במכירות של CRT. הרבה אחרי SONY ו MATSUSHITA. באירופה אנשים קונים הרבה מכשירי וידאו של TOSHIBA. קונים גם CRT כמובן, אבל בפרופורציה הנכונה.