שאלה בנושא תליית טלויזיה והכנה לסוג של חציבה בקיר
יש לי שאלה
באיזה גובה אני אמור לתלות טלויזיה על הקיר?
השאלת משם שהזמנו כבר מזנון וספות חדשות מעור - ואנחנו עושים עשכיו שיפוץ קטן בין השאר בסלון, אנחנו נקנה בעוד כשבוע גם פלאסמה A450של סמסונג. אנחנו הולכים לחתוך את הקיר ולהעביר בו צינור - ובו יעבור כאבלים . מעין שום של חציבה.
עכשיו השאלה שלי במה אני אמורלהתחשב כאשר אני אמדוד בדיוק איפה לעשות את הפתח העליון בכדי שלא תהיה בעיה עם הטלויזיה כאשר יתלו אותה על הקיר?
תודה מראש
באיזה גובה אני אמור לתלות טלויזיה על הקיר?
השאלת משם שהזמנו כבר מזנון וספות חדשות מעור - ואנחנו עושים עשכיו שיפוץ קטן בין השאר בסלון, אנחנו נקנה בעוד כשבוע גם פלאסמה A450של סמסונג. אנחנו הולכים לחתוך את הקיר ולהעביר בו צינור - ובו יעבור כאבלים . מעין שום של חציבה.
עכשיו השאלה שלי במה אני אמורלהתחשב כאשר אני אמדוד בדיוק איפה לעשות את הפתח העליון בכדי שלא תהיה בעיה עם הטלויזיה כאשר יתלו אותה על הקיר?
תודה מראש
גובה תליית טלוויזיה
שלום רציתי לדעת מהו הגבוה המתאים לתליית טלוויזיה 42 אינץ על הקיר במרחק צפיה של 2.5- 3 מטר.
תודה רבה
תודה רבה
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Re: גובה תליית טלוויזיה
הגובה יהיה כאשר במצב צפייה רגיל [ישישבה על ספה לדוגמא..] השליש התחתון של המסך יהיה בגובה העיניים.הדס כתב:שלום רציתי לדעת מהו הגבוה המתאים לתליית טלוויזיה 42 אינץ על הקיר במרחק צפיה של 2.5- 3 מטר.
תודה רבה...
adirbooking כתב:הגובה יהיה כאשר במצב צפייה רגיל [ישישבה על ספה לדוגמא..] השליש התחתון של המסך יהיה בגובה העיניים.הדס כתב:שלום רציתי לדעת מהו הגבוה המתאים לתליית טלוויזיה 42 אינץ על הקיר במרחק צפיה של 2.5- 3 מטר.
תודה רבה......
ומה לגבי תלייה על קיר מעץ? יש התקנה מסויימת שהיא מומלצת?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הדס,הדס כתב:adirbooking כתב:הגובה יהיה כאשר במצב צפייה רגיל [ישישבה על ספה לדוגמא..] השליש התחתון של המסך יהיה בגובה העיניים.הדס כתב:שלום רציתי לדעת מהו הגבוה המתאים לתליית טלוויזיה 42 אינץ על הקיר במרחק צפיה של 2.5- 3 מטר.
תודה רבה......
ומה לגבי תלייה על קיר מעץ? יש התקנה מסויימת שהיא מומלצת?...
לדעתי attiashay טועה בכך שהוא אומר שלא תיהיה לך בעיה עם קיר העץ.
אני מאמין שבעולם קיים יותר מסוג אחד של קיר עץ כך שחשוב מאוד לבדוק עם מומחה או בעל ניסיון עם תליית מסכים.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
תלוי איזה קיר עץ... לא לכל עובי פלטת עץ ניתן להרכיב מסך ללא חיזוקים.הדס כתב:ומה לגבי תלייה על קיר מעץ? יש התקנה מסויימת שהיא מומלצת?adirbooking כתב:הגובה יהיה כאשר במצב צפייה רגיל [ישישבה על ספה לדוגמא..] השליש התחתון של המסך יהיה בגובה העיניים.הדס כתב:שלום רציתי לדעת מהו הגבוה המתאים לתליית טלוויזיה 42 אינץ על הקיר במרחק צפיה של 2.5- 3 מטר.
תודה רבה.........
במידה וזה חיפוץ עץ של קיר בטון או גבס, ניתן להרכיב על ידי שימוש בבורג מיוחד אשר נפתח מאחורי העץ\גבס בצורת פטרייה.
רצוי להעזר בבעל מקצוע גם לגבי החציבה..
רק משהו קטן שלא הבנתי, אתה מתכוון לחצוב בעץ?
-
- ביצוע חציבה בקיר בלוקים, הנחת צנרת, סגירה והשחלת כבלים.