antec fusion LCD או VFD?
שלום לכולם אני סגור על המארז של אנטק כי הוא מוצא חן בעיני
אבל עכשיו הסתבכתי קצת כי יש שני דגמים לצבע השחור אחד עם צג VFD ללא שלט עם ספק, ושני עם צג LCD שבא עם שלט אבל בלי ספק.
קראתי קצת על הדגם עם ה LCD והבנתי שיש איתו קצת בעיות בתצוגה
וכבר נהיה לי בלאגן במה לבחור כי בכל אחד יש יתרונות וחסרונות
אז אבקש עזרה ממי שמבין במארז הזה או יותר טוב למי שיש שיתן עיצה באיזה לבחור?
אבל עכשיו הסתבכתי קצת כי יש שני דגמים לצבע השחור אחד עם צג VFD ללא שלט עם ספק, ושני עם צג LCD שבא עם שלט אבל בלי ספק.
אז אבקש עזרה ממי שמבין במארז הזה או יותר טוב למי שיש שיתן עיצה באיזה לבחור?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
לגבי ה VFD אני יכול להגיד לך שהוא מצויין !superman1 כתב:שלום לכולם אני סגור על המארז של אנטק כי הוא מוצא חן בעיני
אז אבקש עזרה ממי שמבין במארז הזה או יותר טוב למי שיש שיתן עיצה באיזה לבחור?...
אם תוכל להוסיף לינק לדגם השני....
ה-VFD הוא פיצ'ר נחמד, אבל לטעמי לא ממש שימושי. יכול להיות שזה רק אני, אבל קריאת תצוגה של VFD ממרחק של 3-4 מטרים היא לא משהו פרקטי במיוחד.
זה המקום לציין שהסדרה הנ"ל היא בהחלט high end בתחום הזה.
זה המקום לציין שהסדרה הנ"ל היא בהחלט high end בתחום הזה.
You are never fully dressed without a smile
- צפיד
-
- חבר ותיק

ה LCD נשמע מעניין- אתה מכיר את הדגם SHED?Shed כתב:ה-VFD הוא פיצ'ר נחמד, אבל לטעמי לא ממש שימושי. יכול להיות שזה רק אני, אבל קריאת תצוגה של VFD ממרחק של 3-4 מטרים היא לא משהו פרקטי במיוחד.
זה המקום לציין שהסדרה הנ"ל היא בהחלט high end בתחום הזה....
המארז עם ה צג LCD הוא חדש בארץ אז כל החנויות מעדיפות למכור קודם את הדגם עם ה VFD
ה LCD בא רק בצבע שחור, יש שלט באריזה, המארז בא ללא ספק. אין לי לינק כי הייתי אצל היבואן ושם ראיתי את המארז, והוא עדיין לא מפרסם אותו באינטרנט.
ל Shed, מרחק של 4 מטר זה רחוק בשביל לקרוא מהצג הקטן של המארז, אבל בכל מקרה לפי מה שהבנתי ב LCD הכתב והגרפיקה יותר ברורה לקריאה, אך אם עומדים בזוית לצג קשה מאוד לקריאה.
בכל מקרה לינקים למארז
http://www.antec.com/usa/productDetails ... s&id=15739
וביקורת רעה לגבי ה LCD
http://www.insanegenius.com/fusionblack/
ה LCD בא רק בצבע שחור, יש שלט באריזה, המארז בא ללא ספק. אין לי לינק כי הייתי אצל היבואן ושם ראיתי את המארז, והוא עדיין לא מפרסם אותו באינטרנט.
ל Shed, מרחק של 4 מטר זה רחוק בשביל לקרוא מהצג הקטן של המארז, אבל בכל מקרה לפי מה שהבנתי ב LCD הכתב והגרפיקה יותר ברורה לקריאה, אך אם עומדים בזוית לצג קשה מאוד לקריאה.
בכל מקרה לינקים למארז
http://www.antec.com/usa/productDetails ... s&id=15739
וביקורת רעה לגבי ה LCD
http://www.insanegenius.com/fusionblack/
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לי יש דגם כסוף עם VFD, כמובן שאין לו הרבה שימוש אבל זה פשוט אסתטי. למשל, כשהויסטה מדיה פלייר מנגן סרט או מוסיקה אז יש אורגן אורות ספקטרלי (כמו של אקולייזר) לפי האודיו שיוצא מה-HTPC. כשהמדיה סנטר לא רץ, אפשר לשים מבזקי חדשות (רק באנגלית), מידע על טמפרטורות במחשב וכו. נחמד ותו לא.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- צפיד
-
- חבר ותיק

מסכים איתך לגבי עניין ה"תו לא":)pixies כתב:לי יש דגם כסוף עם VFD, כמובן שאין לו הרבה שימוש אבל זה פשוט אסתטי. למשל, כשהויסטה מדיה פלייר מנגן סרט או מוסיקה אז יש אורגן אורות ספקטרלי (כמו של אקולייזר) לפי האודיו שיוצא מה-HTPC. כשהמדיה סנטר לא רץ, אפשר לשים מבזקי חדשות (רק באנגלית), מידע על טמפרטורות במחשב וכו. נחמד ותו לא....
בכל אופן איך קינפגת את ה VFD שהוא יציג אורגן אורות בזמן נגינת מוסיקה?
אם תוכל לעלות PRINT SHOT של קינפוג ה VFD שלך אודה לך מאוד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עד כמה שידוע לי, זה עובד רק עם VMC או WinAmp.
עם איזו תוכנת מדיה סנטר אתה עובד?
עם איזו תוכנת מדיה סנטר אתה עובד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש מצב שזה גם אפשרי לכל תוכנה שהיא במחשב שלך. אפשר לנסות לשים את הפרמטר הראשון על "All system sounds", בלשונית הזאת:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עניין של טעם כנראה...
באמת למה לא...
למה לא לקנות סוסיתא במקום מרצדס, גםלוקח אותך מנקודה לנקודה ויותר זול...john25 כתב:למה לא לקנות GMC M1 בכמה מאות שקלים פחות? מגיע עם אותו VFD ועולה פחות כסף... סתם חומר למחשבה בשבילכם......
למה לאכול סטייק 200 גרם במסעדה, אפשר לקנות באותו מחיר קילו ולעשות על הגז בבית...
למה לקנות שעון של פיליפ פאטק הרי אפשר לקנות שעון בתחנה מרכזית, גם מראה את השעה וגם יותר זול...
למה לא... בטח הבנת את הנקודה...
דודי.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
ה-VFD מגיע רק עם המארז הכסוף, שכולל ספק.
ה-LCD מגיע רק עם המארז השחור, ללא ספק.
יש ברחבי הרשת הרבה דעות שליליות על ה LCD, אבל גם ה VFD לא חף מפשע. יש הרבה אנשים שמספרים על תקיעות של התצוגה, קליטה בעייתית של שלטים ושלל צרות אחרות. חפש כאן בפורום הודעה שלי (trip) עם antec בכותרת ותראה דוגמא לבעייה אחת ופתרונה.
לפני שבועיים שלחתי את ה VFD שלי לAnte לאחר שהוא היה עושה הרבה בעיות - לא היה נדלק כראוי עם הפעלת המחשב ולא קלט סיגנל IR (מה חייב חיבור מקלדת), קפיאות פתאומיות וכו'. לפני יומיים קיבלתי חזרה VFD חדש והרכבתי אותו, אבל מסיבות אחרות עדיין לא בדקתי אותו.
במילים אחרות - ה VFD\LCD הזה נחמד, אבל לא יותר מזה. היתרון (היחיד)עבורי זה שהוא כולל עינית IR וחסך לי קנייה של ערכה של עינית והצבתה מחוץ למארז.
יש ברחבי הרשת הרבה דעות שליליות על ה LCD, אבל גם ה VFD לא חף מפשע. יש הרבה אנשים שמספרים על תקיעות של התצוגה, קליטה בעייתית של שלטים ושלל צרות אחרות. חפש כאן בפורום הודעה שלי (trip) עם antec בכותרת ותראה דוגמא לבעייה אחת ופתרונה.
לפני שבועיים שלחתי את ה VFD שלי לAnte לאחר שהוא היה עושה הרבה בעיות - לא היה נדלק כראוי עם הפעלת המחשב ולא קלט סיגנל IR (מה חייב חיבור מקלדת), קפיאות פתאומיות וכו'. לפני יומיים קיבלתי חזרה VFD חדש והרכבתי אותו, אבל מסיבות אחרות עדיין לא בדקתי אותו.
במילים אחרות - ה VFD\LCD הזה נחמד, אבל לא יותר מזה. היתרון (היחיד)עבורי זה שהוא כולל עינית IR וחסך לי קנייה של ערכה של עינית והצבתה מחוץ למארז.
המארז השחור גם מגיע עם ספק אם אתה לוקח את ה 430 בלי השלטTrip כתב:ה-VFD מגיע רק עם המארז הכסוף, שכולל ספק.
במילים אחרות - ה VFD\LCD הזה נחמד, אבל לא יותר מזה. היתרון (היחיד)עבורי זה שהוא כולל עינית IR וחסך לי קנייה של ערכה של עינית והצבתה מחוץ למארז....
הבעיה של התקיע של התצוגה קיימת גם אצלי