1080p על gigabyte 7600gt
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין שום בעיה עם הכרטיס, אנימשתמש ב 7300GS בלי שום גמגומים - אבל עם מעבד פי 4 יותר חזק משלך לפחות
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
המעבד שלך ממש על הגבול מבחינת יכולת. אני הייתי מהמר שהמעבד פשוט חלש מדי, או שיש תוכנות שעובדות ברקע שגוזלות כוח עיבוד. בדוק ב-Task Manager מהי צריכת ה-CPU כשאתה מנגן סרט כזה. אם אתה כל הזמן על 100% CPU, זה סימן שהגעת לקצה היכולת של המעבד.
המדריך של OferL מסביר איך להגדיר את המקודדים בצורה האופטימלית עבור מחשבים חלשים, אך הוא לא מבטיח שזה יעבוד על כל מחשב חלש. ישנם גם הרבה גורמים חוץ מהמעבד עצמו, כמו מהירות הזכרון, גירסת הביוס של לוח האם, הצ'יפסט של לוח האם וכו, ולכן גם אין תשובה מוחלטת ומדוייקת לגבי המעבד הספציפי המינימלי שיוכל להריץ תוכן כזה או אחר של 1080P.
המדריך של OferL מסביר איך להגדיר את המקודדים בצורה האופטימלית עבור מחשבים חלשים, אך הוא לא מבטיח שזה יעבוד על כל מחשב חלש. ישנם גם הרבה גורמים חוץ מהמעבד עצמו, כמו מהירות הזכרון, גירסת הביוס של לוח האם, הצ'יפסט של לוח האם וכו, ולכן גם אין תשובה מוחלטת ומדוייקת לגבי המעבד הספציפי המינימלי שיוכל להריץ תוכן כזה או אחר של 1080P.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לדעתי המעבד שלך פשוט חלש מידי. כרטיס מסך ממילא לא עוזר ב 90% מהמקרים כי להסתייע בהאצת חומרה לפענוח ווידאו זה סיפור מאוד מוגבל ופשוט אין תחליף למעבד חזק.yitzhack כתב:נראה לך שיש בעיה במעבד? דרך אגב ניסיתי את המדריך "להריץ fhd על low-end" והוא לא עזר.. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון.. לא יודע.. בכל אופן, אם 7300gs מוציא 1080p אין סיכוי ששלי לא יוציא.. אני טועה?...