חוק חדש בצרפת מאפשר קנס וניתוק מהאינטרנט של משתפי קבצים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3616295,00.html
לא ברור לי איך הם יוודאו שמדובר במשתפי קבצים, יורידו מהם תכנים לא חוקיים ואם זה באמת לא חוקי אז הם יקבלו עונש?
לא ברור לי איך הם יוודאו שמדובר במשתפי קבצים, יורידו מהם תכנים לא חוקיים ואם זה באמת לא חוקי אז הם יקבלו עונש?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני יכול לשער - שתעבורת האינטרנט + תפיסת המחשב עם חומר לא חוקי עליו + תוכנות שיתוף - נראה לי שזה כבר יקים חזקת אשמה - וההוכחה עליך שזה לא מה שעשית.
אפשר גם מן הסתם לראות שהתעבורה היא באותו הפורט שבו תוכנת השיתוף עובדת...
בסה"כ - אם תופסים לך את המחשב - אפשר להבין מהר מאוד אם שיתפת קבצים או לא.
אפשר גם מן הסתם לראות שהתעבורה היא באותו הפורט שבו תוכנת השיתוף עובדת...
בסה"כ - אם תופסים לך את המחשב - אפשר להבין מהר מאוד אם שיתפת קבצים או לא.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
בכל תוכנות השיתוף כיום אפשר לשנות פורטים ככה שהדרך היחידה לדעת אם אתה משתף קבצים היא לנחש עפי כמות התעבורה, מה שיכול להיות מסוכן מבחינתם כי אם יאשימו מישהו חף מפשע הוא יוכל לתבוע אותם תביעה נגדית. במידה והפרקליטות תצליח להוציא צו חיפוש למחשב ויתברר שהחשד היה שגוי הם יכולים בקלות לחטוף תביעה נגדית.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אתה רוצה להגיד לי שזה כזו בעייה לראות שמישהו מוריד הרבה, ולראות מה הוא בדיוק מוריד? אני מתקשה להאמין...Huber כתב:בכל תוכנות השיתוף כיום אפשר לשנות פורטים ככה שהדרך היחידה לדעת אם אתה משתף קבצים היא לנחש עפי כמות התעבורה, מה שיכול להיות מסוכן מבחינתם כי אם יאשימו מישהו חף מפשע הוא יוכל לתבוע אותם תביעה נגדית. במידה והפרקליטות תצליח להוציא צו חיפוש למחשב ויתברר שהחשד היה שגוי הם יכולים בקלות לחטוף תביעה נגדית....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
lawpower - טכנית זו לא בעייה "לראות" מה הלקוח מוריד, למזלנו זה נקרא חדירה לפרטיות וניתן לעשות את זה חוקית רק עם צו מבית המשפט.