גראפיקה במשחקים
שלום לכל המומחים.
פתחתי שרשור כזה גם בפורום LCD ועל מנת לקבל את רוב העזרה פתחתי גם פה משום שיש פה שאלות שמתאימות לשני הפורומים.
ברשותי TOSHIBA C3000 או כמו שקראו לה במחסני חשמל C3005....וחיברתי אליה PS3 בעזרת כבל HDMI וחלק המשחקים עובדים ממש גרוע מבחינה גראפית אני מתכוון שבCRT רואים טוב יותר השאלה אם זה בעיה במסך\סוני או במשחק...? {או ככה המשחק בכללי בLCD?!}
ורציתי גם לשאול אם יש אפשרות לבדוק באיזה רזולוציה משדר המסך בזמן המשחק {אני לא מתכוון בעזרת ההגדרות בPS3}
תודה מראש,מיקי.
פתחתי שרשור כזה גם בפורום LCD ועל מנת לקבל את רוב העזרה פתחתי גם פה משום שיש פה שאלות שמתאימות לשני הפורומים.
ברשותי TOSHIBA C3000 או כמו שקראו לה במחסני חשמל C3005....וחיברתי אליה PS3 בעזרת כבל HDMI וחלק המשחקים עובדים ממש גרוע מבחינה גראפית אני מתכוון שבCRT רואים טוב יותר השאלה אם זה בעיה במסך\סוני או במשחק...? {או ככה המשחק בכללי בLCD?!}
ורציתי גם לשאול אם יש אפשרות לבדוק באיזה רזולוציה משדר המסך בזמן המשחק {אני לא מתכוון בעזרת ההגדרות בPS3}
תודה מראש,מיקי.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עקרונית ה- PS3 מזהה את הרזולוציה הגבוהה ביותר של הטלוויזיה ומכוון אליה.
בכל מקרה אתה יכול להכנס בתפריט להגדרות התצוגה ולהגדיר מחדש אוטומטית. בסוף ההגדרה אתה מקבל מסך שמראה לך את כל הרזולוציות הנתמכות. מאותו רגע כל משחק ישדר את המקסימום רזולוציה שלו.
בנוסף, על גבי אריזות המשחקים רשום לך באיזה רזולוציה תומך המשחק. לדוגמא: במוטורסטורם (הראשון) כתוב שזה 720P; ב- Dead Space ישנה רשימה ארוכה של רזולוציות עד 1080p.
בכל מקרה אתה יכול להכנס בתפריט להגדרות התצוגה ולהגדיר מחדש אוטומטית. בסוף ההגדרה אתה מקבל מסך שמראה לך את כל הרזולוציות הנתמכות. מאותו רגע כל משחק ישדר את המקסימום רזולוציה שלו.
בנוסף, על גבי אריזות המשחקים רשום לך באיזה רזולוציה תומך המשחק. לדוגמא: במוטורסטורם (הראשון) כתוב שזה 720P; ב- Dead Space ישנה רשימה ארוכה של רזולוציות עד 1080p.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמו שנדב אמר - צריך לבדוק שהרזולוציה מתאימה...
אני לא מכיר את הטלויזיה ובמה היא תומכת - אבל חשוב להעלות את הרזולוציה ב PS3 אחרת - מן הסתם האיכות לא תהיה משהו.
אתה הבנת על מה אנחנו מדברים?
אני לא מכיר את הטלויזיה ובמה היא תומכת - אבל חשוב להעלות את הרזולוציה ב PS3 אחרת - מן הסתם האיכות לא תהיה משהו.
אתה הבנת על מה אנחנו מדברים?
כמובן שהבנתי וברור שעשיתי את זה למשל המשחק שאני מדבר עליו זה GTA IV...המסך מכוון על 1080P יכול להיות המשחק משדר רק על 720?
MOTOR STORM למשל היה נראה מעולה...
בGTA אני רואה למשל מכוניות כאילוט חלק "גזורות" מכירים את התופעה המקובקבת המעצבנת הזאת?
MOTOR STORM למשל היה נראה מעולה...
בGTA אני רואה למשל מכוניות כאילוט חלק "גזורות" מכירים את התופעה המקובקבת המעצבנת הזאת?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה מסך זה?
מה הרזולוציה שלו?
אולי תגדיר אותו רק ל-720P אולי ייראו יותר טוב..?
מה הרזולוציה שלו?
אולי תגדיר אותו רק ל-720P אולי ייראו יותר טוב..?