שלום לכולם - מאז ששידרגתי את ממיר הוט ל HD, VMC לא מזהה את המכשיר ולא עובד מולו. במסך הגדרה של ממיר ב VMC יש 9 אופציות לכיול אבל אף אחת מהן לא עובדת.
בנוסף, שידור הטלויזיה שנקלט בכרטיס טלויזיה רחוק מלהיות איכותי.
כל עזרה תקבל ביותר מברכה.
VMC וממיר HOT HD
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
אצלי עובד מצויין, כולל הגדרת ה-IR Blaster. אני חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה ב-S-Video בעזרת שקע ה-SCART, וההקלטות יוצאות בהחלט סבירות ל-SD. אני מניח שיש לך כרטיס טלוויזיה SD כמו ה-PVR150, וכמובן שצריך לזכור שמדובר בהקלטת SD ולא HD.
אתה צריך לעשות זיהוי אוטומטי של השלט המקורי שלך. כנראה שאתה בוחר משהו לא נכון באשף ההגדרות של Setup TV Signal.
אם תיתן יותר פרטים איפה אתה נתקע בדיוק אוכל לעזור לך. לא הבנתי מהן 9 האופציות שאתה מדבר עליהן.
אתה צריך לעשות זיהוי אוטומטי של השלט המקורי שלך. כנראה שאתה בוחר משהו לא נכון באשף ההגדרות של Setup TV Signal.
אם תיתן יותר פרטים איפה אתה נתקע בדיוק אוכל לעזור לך. לא הבנתי מהן 9 האופציות שאתה מדבר עליהן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
dcodish
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
תודה פיקסי - הצלחתי להגדיר את השלט.
נשאר לי להבין למה התמונה כ"כ גרועה... החיבור שלי זה SCART לחיבור אדום/לבן/צהוב אז אולי באמת נחליף לכבל עם s-video. התמונה גם לא מראה 16:9 דרך VMC אבל פרה פרה.
תודה
נשאר לי להבין למה התמונה כ"כ גרועה... החיבור שלי זה SCART לחיבור אדום/לבן/צהוב אז אולי באמת נחליף לכבל עם s-video. התמונה גם לא מראה 16:9 דרך VMC אבל פרה פרה.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לך על S-Video, השיפור באיכות לדעתי שווה את זה. אתה יכול לקנות כבל כזה בדרום ת"א ב-12 שקל.
בשביל לשנות Aspect Ratio, אתה לוחץ בשלט על i ובוחר באופציית Zoom.
בשביל לשנות Aspect Ratio, אתה לוחץ בשלט על i ובוחר באופציית Zoom.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"