הביזיון נמשך (זליגת תוכן בערוץ הספורט)
-
hm10
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 15
מחר יש את המרוץ האחרון של הפורמולה1, המרוצים תמיד מתקיימים בערוץ 5+ הרגיל ,והמרות דרוג שיום לפניו ב-5 הרגיל.
מחר פתאום המרוץ עבר ל-5+LIVE ובמקום זה הם שמו משחק של ריאל.
מה שמצחיק זה שמותר להם לשדר משחק אחד בשבוע של ליגה ספרדית ב-5+LIVE אבל אסור להם לשדר פורמולה1 שם בכלל. אז מה יותר פשוט מלהחליף בין שניהם?
איך בדיוק המועצה מאשרת להם?
וזה מתווסף לזה שב-sport5HD אנחנו משלמים ולא מקבלים כלום ,א-ר-ב-ע משחקים בחודש, ארבע!.
איך מאשרים להם לשדר כזה ערוץ עם כ"כ קצת תוכן בכזה מחיר? (35 ש"ח)
מה שמצחיק זה שמותר להם לשדר משחק אחד בשבוע של ליגה ספרדית ב-5+LIVE אבל אסור להם לשדר פורמולה1 שם בכלל. אז מה יותר פשוט מלהחליף בין שניהם?
וזה מתווסף לזה שב-sport5HD אנחנו משלמים ולא מקבלים כלום ,א-ר-ב-ע משחקים בחודש, ארבע!.
איך מאשרים להם לשדר כזה ערוץ עם כ"כ קצת תוכן בכזה מחיר? (35 ש"ח)
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
כל עוד אנשים ממשיכים להצטרף לשירותים האלה שלהם, זה מה שיהיה.
ביום שאנשים יפסיקו להצטרף ו/או הקיימים יתנתקו, רק אז יבוא השינוי.
ביום שאנשים יפסיקו להצטרף ו/או הקיימים יתנתקו, רק אז יבוא השינוי.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
keyser כתב:כל עוד אנשים ממשיכים להצטרף לשירותים האלה שלהם, זה מה שיהיה.
ביום שאנשים יפסיקו להצטרף ו/או הקיימים יתנתקו, רק אז יבוא השינוי....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני לא מאמין! המירוץ האחרון הועבר? מה החוצפה הזוhm10 כתב:מחר יש את המרוץ האחרון של הפורמולה1, המרוצים תמיד מתקיימים בערוץ 5+ הרגיל ,והמרות דרוג שיום לפניו ב-5 הרגיל.
איך מאשרים להם לשדר כזה ערוץ עם כ"כ קצת תוכן בכזה מחיר? (35 ש"ח)...
אני בונה לראות אותו כבר כמה שבועות...
מישהו מצא פתרון?
מישהו רוצה לארח? אגיע עם שישיה (של בירות לא אנשים) או כיבוד...
לא ייאמן.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
ראשית זו באמת חוצפה ממדרגה ראשונה.
שנית זה בגלל כל אלה ששוברים את החרם הצרכני שמנסים לעשות פה. ולא יעזור כלום כל עוד יהיו כאלה שישלמו כל כך הרבה כסף על מעט תמורה זה ימשך.
שלישית לגבי השידור, אני מאוד מאוד מקוה שזה יהיה בערוץ RTL הגרמני וגם שלא יחשיכו אותו חס וחלילה.
שנית זה בגלל כל אלה ששוברים את החרם הצרכני שמנסים לעשות פה. ולא יעזור כלום כל עוד יהיו כאלה שישלמו כל כך הרבה כסף על מעט תמורה זה ימשך.
שלישית לגבי השידור, אני מאוד מאוד מקוה שזה יהיה בערוץ RTL הגרמני וגם שלא יחשיכו אותו חס וחלילה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
חבר'ה
אני בדיוק בא לכתוב על זה, ורואה את ה- post.
אז ככה..
כחובב מושבע של מירוצי הסבב, קמתי לבוקר מאוד עצבני היום, כאשר גילית את הפרומו לגבי השידור.
מהבוקר אני שולח מיילים, לשר התקשורת אטיאס, לחבר הכנסת איתן כבל, למועצה לשידורי לווין, ולעוד כמה גורמים. אולי אני נאיבי, אבל נקווה שמישהו יעשה עם זה משהו.
עכשיו דיברתי עם מערכת הספורט של ידיעות אחרונות. הם בודקים אם ומה ניתן לעשות על מנת ליצור איזה באזזז..
בכל מקרה, העורך שדיברתי איתו הסב את תשומת ליבי שהמירוץ ישודר בערוץ RTL. בדקתי וזה אכן ישודר שם. ערוץ 120 ב- YES, לא יודע לגבי HOT.
להגיד לכם שאני סגור על זה שלא יחשיכו לנו את המסך...? ברפובליקת הבננות שלנו כבר ראינו הכל..
לא יכול לסיים בלי להגיד שזו גניבה, כמו לגנוב משהו מהמכולת. הרי שאני כלקוח משלם על שני ערוצי הספורט הרגילים, אני לוקח בחשבון שאני מקבל את מירוצי הפרמולה.
רק חבורת נוכלים ואפסים חסרי בושה כמוכם יכולים לעשות מהלך שכזה??
הכי תת רמה להגיד, אבל שכל שקל שייכנס מחר לערוץ מהשידור של המירוץ, ילך להם לתרופות.
אספסוף בעל כורחי...
בכל מקרה, לא לשכוח- שידור ב- RTL!!!
אני בדיוק בא לכתוב על זה, ורואה את ה- post.
אז ככה..
כחובב מושבע של מירוצי הסבב, קמתי לבוקר מאוד עצבני היום, כאשר גילית את הפרומו לגבי השידור.
מהבוקר אני שולח מיילים, לשר התקשורת אטיאס, לחבר הכנסת איתן כבל, למועצה לשידורי לווין, ולעוד כמה גורמים. אולי אני נאיבי, אבל נקווה שמישהו יעשה עם זה משהו.
עכשיו דיברתי עם מערכת הספורט של ידיעות אחרונות. הם בודקים אם ומה ניתן לעשות על מנת ליצור איזה באזזז..
בכל מקרה, העורך שדיברתי איתו הסב את תשומת ליבי שהמירוץ ישודר בערוץ RTL. בדקתי וזה אכן ישודר שם. ערוץ 120 ב- YES, לא יודע לגבי HOT.
להגיד לכם שאני סגור על זה שלא יחשיכו לנו את המסך...? ברפובליקת הבננות שלנו כבר ראינו הכל..
לא יכול לסיים בלי להגיד שזו גניבה, כמו לגנוב משהו מהמכולת. הרי שאני כלקוח משלם על שני ערוצי הספורט הרגילים, אני לוקח בחשבון שאני מקבל את מירוצי הפרמולה.
רק חבורת נוכלים ואפסים חסרי בושה כמוכם יכולים לעשות מהלך שכזה??
הכי תת רמה להגיד, אבל שכל שקל שייכנס מחר לערוץ מהשידור של המירוץ, ילך להם לתרופות.
אספסוף בעל כורחי...
בכל מקרה, לא לשכוח- שידור ב- RTL!!!
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... otorsportslawpower כתב: מישהו מצא פתרון?...
עובד מצויין, יש שם גם סטרימים באיכות גבוהה.
מצאתי את הפיתרון הזה אחרי התעללות שיטתית שאכלתי בארץ כחובב NBA.
שקל הם לא ייראו ממני יותר.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

זה כל כך מרתיח.
כל השנה זה שודר בערוץ 5 הרגיל , אפילו לא הפלוס.
את שידורי המדרג שידרו בחמש פלוס.
פתאום הם מעבירים את המרוץ הכי חשוב של העונה ל-LIVE?
פשוט עזות מצח וחוצפה שלא תתואר.
רק אנחנו אשמים ו-idan309 וחבריו שממשיכים לממן את הפארסה הזאת.
כל השנה זה שודר בערוץ 5 הרגיל , אפילו לא הפלוס.
את שידורי המדרג שידרו בחמש פלוס.
פתאום הם מעבירים את המרוץ הכי חשוב של העונה ל-LIVE?
פשוט עזות מצח וחוצפה שלא תתואר.
רק אנחנו אשמים ו-idan309 וחבריו שממשיכים לממן את הפארסה הזאת.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
שלום לכל חברי הפורום ובמיוחד למעריץ ישן שלי שרגא.
לצערי אני חייב שוב שלא להסכים איתכם.
אמנם כל מרוצי הפורמולה שודרו בערוץ 5 רגיל, אבל, למיטב ידיעתי, מעולם לא קרה ששעת המרוץ התנגשה עם אירועי ספורט אחרים שמחוייבים בשידור בערוצי הבסיס, כמו שקרה במקרה הזה.
השידור של הפורמולה 1 מתנגש עם שני שידורים:
1. ערב הכדורסל של ישראל
2. משחק של ריאל מדריד.
בגלל שידוע שבארץ כדורסל וכדורגל קודמים למירוץ מכוניות (ובצדק גמור), לא היתה ברירה אלא לשדר את הפורמולה בערוץ 5 לייב.
לדעתי לערוץ היתה בעיה הרבה יותר גדולה להעביר את אחד משני ארועים אלה לערוץ 5 לייב לטובת שידור הפורמולה ב5 רגיל או 5 +.
לגבי הטענה שב-35 ש"ח זה בושה שמשדרים רק 4 משחקים בחודש (וזה בחודש טוב, יש חודשים שיש רק 2 ויש חודשים שבכלל לא), אני מסכים לחלוטין,
דעתי בנושא ברורה.
בגלל שמדובר בשידור מקביל לשידור רגיל, חרם בנושא לא יעזור.
במידה ולא יירשמו אנשים פשוט לא יהיה כלום. אני מעדיף לקבל 4 משחקים ולהמשיך לנסות ללחוץ על קברניטי הערוץ לשפר מאשר לבצע חרם שלדעתי פשוט יגרום לביטול הערוץ ואז לא נזכה לשום שידורי ספורט בHD.
מחיר שידורי הספורט בארץ בשידורי SD, הוא בהחלט סביר לתכנים אותם מקבלים.
הבעיה היא התשלום לחבילת הבסיס שאין בה כלום ועולה יותר מ150 ש"ח.
לצערי אני חייב שוב שלא להסכים איתכם.
אמנם כל מרוצי הפורמולה שודרו בערוץ 5 רגיל, אבל, למיטב ידיעתי, מעולם לא קרה ששעת המרוץ התנגשה עם אירועי ספורט אחרים שמחוייבים בשידור בערוצי הבסיס, כמו שקרה במקרה הזה.
השידור של הפורמולה 1 מתנגש עם שני שידורים:
1. ערב הכדורסל של ישראל
2. משחק של ריאל מדריד.
בגלל שידוע שבארץ כדורסל וכדורגל קודמים למירוץ מכוניות (ובצדק גמור), לא היתה ברירה אלא לשדר את הפורמולה בערוץ 5 לייב.
לדעתי לערוץ היתה בעיה הרבה יותר גדולה להעביר את אחד משני ארועים אלה לערוץ 5 לייב לטובת שידור הפורמולה ב5 רגיל או 5 +.
לגבי הטענה שב-35 ש"ח זה בושה שמשדרים רק 4 משחקים בחודש (וזה בחודש טוב, יש חודשים שיש רק 2 ויש חודשים שבכלל לא), אני מסכים לחלוטין,
דעתי בנושא ברורה.
בגלל שמדובר בשידור מקביל לשידור רגיל, חרם בנושא לא יעזור.
במידה ולא יירשמו אנשים פשוט לא יהיה כלום. אני מעדיף לקבל 4 משחקים ולהמשיך לנסות ללחוץ על קברניטי הערוץ לשפר מאשר לבצע חרם שלדעתי פשוט יגרום לביטול הערוץ ואז לא נזכה לשום שידורי ספורט בHD.
מחיר שידורי הספורט בארץ בשידורי SD, הוא בהחלט סביר לתכנים אותם מקבלים.
הבעיה היא התשלום לחבילת הבסיס שאין בה כלום ועולה יותר מ150 ש"ח.
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
אכן זוועה
עידן, תיקון קטן - רוב המירוצים היו בערוץ 5+ שהינו בתשלום.
אני אישית מחזיק את הערוץ הזה רק בשביל הפורמולה........
אם אין להם ברירה כי זה מתנגש - אז שיפתחו את הערוץ הזה לזמן המירוץ !!!
חוץ מזה, אני שמח שיש כאן עוד שרופים כמוני
עידן, תיקון קטן - רוב המירוצים היו בערוץ 5+ שהינו בתשלום.
אני אישית מחזיק את הערוץ הזה רק בשביל הפורמולה........
אם אין להם ברירה כי זה מתנגש - אז שיפתחו את הערוץ הזה לזמן המירוץ !!!
חוץ מזה, אני שמח שיש כאן עוד שרופים כמוני
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
Giliboy,
אם אתה רוצה ליצור באז, נראה לי ששווה לך לפנות דווקא ל ONE.
אם אתה רוצה ליצור באז, נראה לי ששווה לך לפנות דווקא ל ONE.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אנסה, אבל אני בספק אם הם ייכנסו לפינה הזו..BigDragoon כתב:Giliboy,
אם אתה רוצה ליצור באז, נראה לי ששווה לך לפנות דווקא ל ONE....
כמו שאמרו כאן, אם יש בעיה של התנגשות, שיפתחו את הערוץ הזה לכולם למשך שעתיים של המירוץ.
מחר אני הולך להתקשר למשרד התקשורת מהבוקר...
לשכת שר התקשורת:
טלפון:02-6706301
פקס:02-6240029
אתם מוזמנים לנסות גם אתם.
למישהו יש טלפון של המועצה לכבלים ולווין...?
נמאס כבר מהחלאות האלה. חבורה של אליטיסטים מלוקקים..
- idan309
-
- חבר מביא חבר

פתיחת ערוץ 5 לייב לשעתיים של המירוץ נראית על פניו כדרישה לגיטימית.
דרישה זו אף עלתה בשיחה ביני ובין דוברת ערוןץ הספורט כאשר טענה שלא היו שידורים באחד ממחזורי ליגת האלופות, ב-5HD בגלל שהמשחקים המרכזיים ששודרו בערוץ 5 רגיל לא צולמו ב-HD.
אמרתי לה שבמצב זה הם היו צריכים לפתוח את אחד הערוצים האחרים, ששידר משחק שכן צולם ב-HD כדי לספק שידור ב-HD ללקוחות שיילמו ממיטב כספם, במיוחד שזה תוכן היחידי שמשודר בערוץ.
לצערי לא קיבלתי תגובה על כך.
אם במקרה הקודם לא פתחו ערוצים (עלה להם בכמה לקוחות שהתנתקו), קשה לי להאמין שיפתחו ערוץ במקרה הזה.
כמו שאני רואה את המצב, במידה וההסכם בין הערוץ לרשות השנייה לטלויזיה בלווין לא מחייב את הערוץ לפתוח ערוץ בתשלום במקרה התנגשות תכנים, אין סיכוי שהערוץ יפתח ללא לחצים מהרשות / משרד התקשורת.
אני גם לא בטוח שלחץ כזה יעזור במידה ואכן אין הוראה כזו.
בכל מקרה שווה לנסות:
02-6702210
שיהיה בהצלחה!
דרישה זו אף עלתה בשיחה ביני ובין דוברת ערוןץ הספורט כאשר טענה שלא היו שידורים באחד ממחזורי ליגת האלופות, ב-5HD בגלל שהמשחקים המרכזיים ששודרו בערוץ 5 רגיל לא צולמו ב-HD.
אמרתי לה שבמצב זה הם היו צריכים לפתוח את אחד הערוצים האחרים, ששידר משחק שכן צולם ב-HD כדי לספק שידור ב-HD ללקוחות שיילמו ממיטב כספם, במיוחד שזה תוכן היחידי שמשודר בערוץ.
לצערי לא קיבלתי תגובה על כך.
אם במקרה הקודם לא פתחו ערוצים (עלה להם בכמה לקוחות שהתנתקו), קשה לי להאמין שיפתחו ערוץ במקרה הזה.
כמו שאני רואה את המצב, במידה וההסכם בין הערוץ לרשות השנייה לטלויזיה בלווין לא מחייב את הערוץ לפתוח ערוץ בתשלום במקרה התנגשות תכנים, אין סיכוי שהערוץ יפתח ללא לחצים מהרשות / משרד התקשורת.
אני גם לא בטוח שלחץ כזה יעזור במידה ואכן אין הוראה כזו.
בכל מקרה שווה לנסות:
02-6702210
שיהיה בהצלחה!
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

דיברתי עם לשכת השר.
בתחילה היתה בחורה שניסתה להעביר אותי, כנראה למועצה לכבלים ולווין.
לא ענו לי שם. עכשיו כשהתקשרתי שוב, אז היתה פקידה אחרת שאמרה שהפניות הן רק בפקס.
שלחתי להם, שלחו גם אתם!!
מס' פקס:
02-6240029
בתחילה היתה בחורה שניסתה להעביר אותי, כנראה למועצה לכבלים ולווין.
לא ענו לי שם. עכשיו כשהתקשרתי שוב, אז היתה פקידה אחרת שאמרה שהפניות הן רק בפקס.
שלחתי להם, שלחו גם אתם!!
מס' פקס:
02-6240029
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

יש גם מספר פקס של ערוץ הספורט?
אתה יודע - שיכירו גם הם את הפנייה?
ומה בכלל המספר של דוברת הערוץ?
אתה יודע - שיכירו גם הם את הפנייה?
ומה בכלל המספר של דוברת הערוץ?
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- naor56
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 171
עד לפניות המרובות המתוכננות לדוברת ערוץ הספורט
אפשר לראות את המירוץ של היום דרך האינטרנט (נכון שזה לא כמו בטלויזיה ,אבל כשאין ברירה פשוט אין ברירה)
אתר מספר 1 :http://ontv.co.il/
אתר מספר 2:http://myp2p.eu/
רוב הסיכויים שזה יופיע באתר השני
חשוב!
להצטייד בקונדום וירטואלי מפני שהתוכנות הורדות לצפייה חינמית מכילות רוגלות ווירוסים!
קונדום וירטואלי חינמי : http://www.returnilvirtualsystem.com/
(חשוב לציין שהאחריות על המתקין בלבד אבל אפשר לסמוך על זה , זה נוסה אין ספור פעמים במשחקי הליגה האנגלית שאני רואה) . תראו תהנו ואחרי המשחק או המירוץ פשוט תעשו ריסטרט וכל המחשב חוזר לקדמותו ללא התוכנות המציקות שהתקנתם.
הערה * התוכנה מגנה אחר ורק על הכונן שהוגדר לה לדוגמא כונן .C אך בהנחה ויש עוד כוננים על המחשב הם אינם מוגנים על ידי התוכנה. (למרות שזהו לא כל כך משנה כי לא קורה כלום לכוננים על ידי התוכנות שקצת מזיקות , אבל היה חשוב לציין זאת)
תבלו!
אפשר לראות את המירוץ של היום דרך האינטרנט (נכון שזה לא כמו בטלויזיה ,אבל כשאין ברירה פשוט אין ברירה)
אתר מספר 1 :http://ontv.co.il/
אתר מספר 2:http://myp2p.eu/
רוב הסיכויים שזה יופיע באתר השני
חשוב!
להצטייד בקונדום וירטואלי מפני שהתוכנות הורדות לצפייה חינמית מכילות רוגלות ווירוסים!
קונדום וירטואלי חינמי : http://www.returnilvirtualsystem.com/
(חשוב לציין שהאחריות על המתקין בלבד אבל אפשר לסמוך על זה , זה נוסה אין ספור פעמים במשחקי הליגה האנגלית שאני רואה) . תראו תהנו ואחרי המשחק או המירוץ פשוט תעשו ריסטרט וכל המחשב חוזר לקדמותו ללא התוכנות המציקות שהתקנתם.
הערה * התוכנה מגנה אחר ורק על הכונן שהוגדר לה לדוגמא כונן .C אך בהנחה ויש עוד כוננים על המחשב הם אינם מוגנים על ידי התוכנה. (למרות שזהו לא כל כך משנה כי לא קורה כלום לכוננים על ידי התוכנות שקצת מזיקות , אבל היה חשוב לציין זאת)
תבלו!
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

חבר'ה יש את זה ב-RTL.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

חבר'ה - אין איזה צדיק (טוב נו - תלוי איך מסתכלים על זה) שיש לו את הערוץ (ולכן הוא לא כזה צדיק) ויש מצב לבוא אליו לראות?
מישהו יודע אם חס ושלום אפשר לפתוח את זה רק לחודש ואח"כ לבטל? מקסימום נזמין אצל אחד ונתחלק בזה או משהו דומה?
ד"א - למי שצועק RTL - גם הערוץ הזה סגור אצלי...
אצלך הוא פתוח? אתה משלם עליו?
למה?
מישהו יודע אם חס ושלום אפשר לפתוח את זה רק לחודש ואח"כ לבטל? מקסימום נזמין אצל אחד ונתחלק בזה או משהו דומה?
ד"א - למי שצועק RTL - גם הערוץ הזה סגור אצלי...
אצלך הוא פתוח? אתה משלם עליו?
למה?
נערך לאחרונה על ידי Itay_Pollak ב 02/11/2008 12:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

עדיף להזמין את RTL ולא את ספורט 5 לייב.lawpower כתב:חבר'ה - אין איזה צדיק (טוב נו - תלוי איך מסתכלים על זה) שיש לו את הערוץ (ולכן הוא לא כזה צדיק) ויש מצב לבוא אליו לראות?
מישהו יודע אם חס ושלום אפשר לפתוח את זה רק לחודש ואח"כ לבטל? מקסימום נזמין אצל אחד ונתחלק בזה או משהו דומה?...
צריך ללמוד להתאפק גם אם זה נורא "מגרד".