ויכוח טיפשי

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
ramifr פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אחרי ערב חורפי בבית, בירה אחת יותר מדי וצפייה בעוד קליפ אחד הזוי ב youtube .התחיל ויכוח בסגנון את מי אתה אתה אוהב יותר את אבא או את אמא, ברור שאת אבא! (סטטיסטית יש יותר סיכוי שהוא יקרא את זה)נושא הויכוח איזה אלבום יותר טוב סרג'נט פפר או אבי רואד כמובן שהיו טיעונים מכאן ומשם סרג'נט פפר כחבילה שלמה אפילו העטיפה מוצלחת ועד כשאני עושה ספונג'ה אבי רואד יותר...כמובן שהכרעה לא הייתה שני ישראלים שלוש דעות מי אמר האלבום הלבן? כמובן שלא הייתה הכרעה אפילו הצבעה ירדה מהפרק כי הייתי לבד.
חשבתי להוסיף משאל אבל אני לא אוהב להפסיד בויכוחים ואני לא בטוח שאפשר להצביע פעמיים.

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

Rubbersole בשביל העניין 8)

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #3 

אהה, זה די פשוט: סרג'נט פפר אלבום יותר טוב. אבי רואד אלבום יותר יפה. והלבן זה האלבום הכי אהוב עלי ( כי יש בו יותר ג'ון לנון, יחיסת לסרג'נט).
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

כל האלבומים של הביטלס היו גדולים לזמנם אך היום נשמעים מטופשים. לעומת wish you were here הם נישמעים כמו אלבומים של להקת בית ספר תיכון.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

Multimediaman
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #5 

זה עניין של טעם לא? הסגנונות גם כל כך שונים שהקשר לא הכי נהיר לי. אגב, גם אני יודע לנסח את דעותי כאילו הן עובדות. למשל: Whish you were here כל כך נדוש שהוא נשמע כאילו מישהו ניסה לעשות פארודייה פופית על פרוג רוק.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"

ramkol
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3075
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #6 

הקישור לא עובד אצלי....

.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #7 

Multimediaman כתב:זה עניין של טעם לא? הסגנונות גם כל כך שונים שהקשר לא הכי נהיר לי. אגב, גם אני יודע לנסח את דעותי כאילו הן עובדות. למשל: Whish you were here כל כך נדוש שהוא נשמע כאילו מישהו ניסה לעשות פארודייה פופית על פרוג רוק.
...
ברור שהכל עניין של טעם אבל עצם הנושא של העלאת הדיון נעשהבאופן שהשאיר עליי רושם כאילו מדובר בנושא שכבר נמצא מעל העדפה אישית ולכן נתתי את דעתי.

ולגביי מה שרשמת, מאחל לך בלב שלם שתילמד להעריך יצירה מיוחדת זו :).

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”