ויכוח טיפשי
אחרי ערב חורפי בבית, בירה אחת יותר מדי וצפייה בעוד קליפ אחד הזוי ב youtube .התחיל ויכוח בסגנון את מי אתה אתה אוהב יותר את אבא או את אמא, ברור שאת אבא! (סטטיסטית יש יותר סיכוי שהוא יקרא את זה)נושא הויכוח איזה אלבום יותר טוב סרג'נט פפר או אבי רואד כמובן שהיו טיעונים מכאן ומשם סרג'נט פפר כחבילה שלמה אפילו העטיפה מוצלחת ועד כשאני עושה ספונג'ה אבי רואד יותר...כמובן שהכרעה לא הייתה שני ישראלים שלוש דעות מי אמר האלבום הלבן? כמובן שלא הייתה הכרעה אפילו הצבעה ירדה מהפרק כי הייתי לבד.
חשבתי להוסיף משאל אבל אני לא אוהב להפסיד בויכוחים ואני לא בטוח שאפשר להצביע פעמיים.
חשבתי להוסיף משאל אבל אני לא אוהב להפסיד בויכוחים ואני לא בטוח שאפשר להצביע פעמיים.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אהה, זה די פשוט: סרג'נט פפר אלבום יותר טוב. אבי רואד אלבום יותר יפה. והלבן זה האלבום הכי אהוב עלי ( כי יש בו יותר ג'ון לנון, יחיסת לסרג'נט).
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כל האלבומים של הביטלס היו גדולים לזמנם אך היום נשמעים מטופשים. לעומת wish you were here הם נישמעים כמו אלבומים של להקת בית ספר תיכון.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
זה עניין של טעם לא? הסגנונות גם כל כך שונים שהקשר לא הכי נהיר לי. אגב, גם אני יודע לנסח את דעותי כאילו הן עובדות. למשל: Whish you were here כל כך נדוש שהוא נשמע כאילו מישהו ניסה לעשות פארודייה פופית על פרוג רוק.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ברור שהכל עניין של טעם אבל עצם הנושא של העלאת הדיון נעשהבאופן שהשאיר עליי רושם כאילו מדובר בנושא שכבר נמצא מעל העדפה אישית ולכן נתתי את דעתי.Multimediaman כתב:זה עניין של טעם לא? הסגנונות גם כל כך שונים שהקשר לא הכי נהיר לי. אגב, גם אני יודע לנסח את דעותי כאילו הן עובדות. למשל: Whish you were here כל כך נדוש שהוא נשמע כאילו מישהו ניסה לעשות פארודייה פופית על פרוג רוק....
ולגביי מה שרשמת, מאחל לך בלב שלם שתילמד להעריך יצירה מיוחדת זו