בסרטים בהם יש 5.1 ערוצים באיזה מקודד עדיף להישתמש?
אני מוציא את האות דרך SPDIF לרסיבר, דרך כרטיס קול OB AC97.
מה עדיף nvidia audio decoder או ffdshow audio decoder?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Nvidia Audio PureVideo Decoder הוא מוצר ישן שפתוחו הופסק ושאין לו תמיכה. הוא מיועד לעבודה רק על XP והוא מסוגל לפענח רק mpeg-2. לעומת זאת, ffdshow tryouts מסוגל לפענח כל דבר מלבד תקליטורי Blue-Ray.
לעניות דעתי, לאודיו 5.1 עדיף לך להשתמש ב passthrough עם ffdshow והמאמר שכתבתי ופורסם השבוע מסביר הכל מ א' ועת ת' לגבי האודיו.
לגבי החלק של הווידאו, ב Media Player וב VMC, ווידאו בקידוד mpeg-2 כמו שיש בהרבה TS ובכל ה DVD ממילא מנוגן דרך הקודק הפנימי של ה Media Player. בשאר הנגנים אתה יכול להשתמש ב ffdshow tryouts ושם השימוש בספריית הקודק של libmpeg2 וב 5tap lowpass בפילטר של ה deinterlacing ייתן לך תוצאות טובות יותר.
לעניות דעתי, לאודיו 5.1 עדיף לך להשתמש ב passthrough עם ffdshow והמאמר שכתבתי ופורסם השבוע מסביר הכל מ א' ועת ת' לגבי האודיו.
לגבי החלק של הווידאו, ב Media Player וב VMC, ווידאו בקידוד mpeg-2 כמו שיש בהרבה TS ובכל ה DVD ממילא מנוגן דרך הקודק הפנימי של ה Media Player. בשאר הנגנים אתה יכול להשתמש ב ffdshow tryouts ושם השימוש בספריית הקודק של libmpeg2 וב 5tap lowpass בפילטר של ה deinterlacing ייתן לך תוצאות טובות יותר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.