מישהו מכיר את ירון גרשובסקי....?

אלבומים מומלצים, ביקורות, הוצאות חדשות וכו'.
שלח תגובה
רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

אז מה התשובה ??????? :wink:

ובכן , היום יצא לי בעבודה לערוך הקלטה , שהיא בעצם ראיון שכולל גם קטעי מוזיקה . עם בחור שהוא ישראלי , ואני לא יודע עד כמה הוא מוכר בארץ ,אבל אני בטוח שמכירים אותו ,אבל זה אחד הבחורים או הנציגים הגדולים שלנו בעולם המוזיקה בעולם הגדול.

ובכן לבחור קוראים....... ירון גרשובסקי ( נגן , מעבד ומפיק ) ,וההקלטה הייתה לקראת בואו לארץ ,עם אחד ההרכבים הווקאליים המפורסמים ,המיוחדים ,והטובים בעולם.

להרכב הענק שלו שמגיע אלינו להופעות ( בדצמבר ) קוראים......מנהטן טרנספר.

האיש שעבד בארץ כמפיק וכמעבד עם ניסים סרוסי בזמנו ,ועם עוד רבים וטובים מאנשי המוזיקה בארץ , במיטב ההקלטות שהיו בזמנו ,נסע לפני שנים רבות לארה"ב ,כדי ללמוד מוזיקה . את הלימודים הוא סיים בהיצטיינות יתרה למיטב ידיעתי. הוא נישאר בארה"ב וניסה למצוא את מזלו , והוא אכן מצא......והתקבל להיות המנהל המוזיקאלי של להקת מנהטן טרנספר בשנת 76. מאז............ הכל היסטוריה.
להקה שזכתה תחת ניהולו ( ותחת עיבודיו ) לפרסים יוקרתיים ,ביניהם ,פרס הגראמי הנחשב.

בחודש דצמבר אם כך...... מגיעה הרביעיה הגדולה הזו ( ואגב היא כבר הייתה אצלנו בארץ) להופעות , כנראה 2 אבל אני אעדכן בהמשך.
ללהקה עצמה 2 קלאסיקות אלמותיות בשם Birdland , והשני Twilight Zone.
הלהקה הוקמה בסוף שנות ה 60 , ולא זכתה בתחילה להצלחה , אבל בהמשך עלתה על הגל..........והפכה לקלאסיקה עם למעלה מ20 אלבומים.
הלהקה משלבת מיספר סיגנונות , מג'אז ,בלוז ,רוק אנ רול ,מוזיקה ברזילאית ועוד.

ואנקדוטה אישית קצרה......את הלהקה הכרתי בסוף שנות השבעים , עם 2 הקלאסיקות שציינתי קודם , שגם נישמעו בזמנו בסטנדרט ואיכות ניפלא.
אני זוכר את אחת מתערוכות הסטריאו הראשונות שהיו בארץבזמנו , כשבחדר הרמקול המיתולגי המעולה של חברת בוז מדגם 901 , והחדר נישטף בצליליה של מנהטן טרנספר . חוויה מרנינה ומענגת אוזניים לכל הדעות.

באופן אישי , 2 הקטעים האלה היו חלק מכמה אלבומי רפרנס ( בויניל ) שאיתם בחנתי מערכת שקניתי אז.

רפי_א

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

(Y)
יש מצב לאיזה מפגש איתו ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

רפי_א פותח השרשור
גורו
גורו
תגובות: 830
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

אתה מתקיל אותי מרטין......חחחחח

שליחה #3 

לצערי לא הקלטתי את הראיון איתו ולא פגשתי אותו אישית ,אלא ערכתי את ההקלטה למאסטר לשידור.
לבטח לו הייתי פוגש אותו הייתי מחליף איתו מיספר מילים , ואתה יודע שהכל תלוי בנחמדות כניגזרת מהמעמד שהבן אדם הגיע אליו , כבר ניתקלתי במוזיקאי על ,או כאלה שנחשבים , והם היו נחמדים ואנשי שיחה , וכאלה שלא.

לכן............אני יכול לנסות , אבל זו לבטח משימה קשה. ואנסה את זה דרך האדם שראיין אותו , אם יש לו אפשרות לקשר אותי בצורה כזו או אחרת.

ואללה....כעת עולה לי הברקה חחחחחחח אני אנסה דווקא אותה קודם חחחחחח.
והיא...........להיכנס לאתר שלהם אם יש כמובן. ומייל לירון , בו אספר לו על העבודה שעשיתי על ההקלטה שלו ........ושאר מחמאות , ואת השאלה ששאלת........... (Y) .
המייל יהיה קל לשליחה ,כי הבחור דובר עברית חופשי. :lol:

תשובה לשאלתך............בהמשך.

רפי_א

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

(Y) ידעתי שיש על מי לסמוך....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ילדיעפים
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9318
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

אם אני לא טועה ירון גרשובסקי היה הנציג המכובד ביותר שלנו יחד עם מנהטן טרנספר בניו יורק
אמן מייסר

JazzyS
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

ירון וכרטיסים למנהטן טרנספר

שליחה #6 

הינה לכם ביוגרפיה של ירון וחוץ מזה, יש כרטיסים למנהטן טרנספר בהיכל התרבות תל אביב ב 99 ש"ח בלבד (מחיר סודי ליציעים). להזמנות צריך להתקשר לקופה בטלפון 03-7624000

ועכשיו לירון:

Yaron Gershovsky

B I O G R A P H Y

Yaron Gershovsky is widely recognized as an accomplished musician, whose long list of credits demonstrate versatility and excellence as a Pianist/Keyboardist, Arranger, Composer and Producer.
As a Summa Cum Laude graduate of Berklee College of Music in Boston, Yaron has rapidly emerged as an outstanding talent in the New York musical scene. Yaron has recorded with such great artists as Wayne Shorter, Lonnie Smith, George Benson, Steve Gadd, Abraham Laboriel , Michael Brecker, Lew Soloff, Lou Marini, Janis Siegel, Jeff Conway, Ray Brown, Grady Tate, Don Sebesky, and the Count Basie Orchestra. He performed with such artists as Al Jarreau, Richie Havens, Pharaoh Sanders, Stan Getz, Louie Belson, and The Count Basie Orchestra among others.
Yaron has also scored music for the motion picture, ”The American Game” (Including the title song- performed by Richie Havens), as well as other movie productions such as “Guess Who”, and “The Weatherman”.
He arranged and played for commercials, such as AT&T, Sarah Lee, Haagen Dazs, Israeli Film Festival, “48 Hours” on CBS, and for the Discovery Cable Channel.
Yaron is currently the Musical Director and Pianist/Keyboardist for the world renowned vocal group The Manhattan Transfer. He has toured with them world wide ever since, and has recorded and arranged for them both vocally and instrumentally. Among his arrangements for The Manhattan Transfer is the Grammy award winning title “Why Not”.
Yaron’s work can also be heard on the Broadway stage. He was the Vocal Arranger for the hit Musicals “City of Angels” , “Song of Singapore”, and “Swing” as well as numerous other workshops and productions such as “39” (The Music of Harold Harlen), “Tales of Manhattan”, (Music of Lieber & Stoller), and “Romeo and Juliet”.
He was the first Musical Director of “Smoky Joe’s Cafe”, and Musical Director/Orchestrator/Vocal Arranger /Pianist Conductor, of “In Harmony” and “Volodya” workshops.
Yaron also played keyboards on the Broadway musicals “Les Miserables”, and “The Phantom of the Opera”.
Yaron Orchestrated the Musical “Tale of Two Cities”, and also wrote vocal arrangements for the “Henry Mancini Project”.
Yaron just released a children’s music CD, which he co-wrote, and co-produced with Peter Davis, titled: “Lullabies and Love Songs For Children”.
After releasing “Tabu For Love” – A Tribute to Stevie Wonder, which showcases Yaron’s playing, and producing, Yaron is about to release his own solo CD.

להתראות במנהטן!

שרון
Do it while you can!

שלח תגובה

חזור אל “מוסיקה”