תיקון LCD
שלום,
יש לי LCD C3500 ,וישנה בעיה כשאני מחבר את ה HTPC,דרך כניסת HDMI (לא משנה באיזו רזולוציה) אני לא רואה כלום במסך. לפני רכישת HTPC המסך עבד דרך חיבור HDMI עם DVD של פיוניר (400) בצורה תקינה.
במסגרת האחריות הזמנתי טכנאי דרך ניופאן (הגיע בחור מחברה בכרמיאל שעובדת עם ניופאן), בדק את המסך והגיע למסקנה שצריך לקחת את המסך למעבדה.(לכשבוע ימים)
השאלה היא איך אני אדאג לכך שלא יבצעו לי שם החלפה של ה LCD ללא ידיעתי,האם ישנם סימונים סיריאליים שניתן לוודא שהסמך שנלקח ממני,אכן הוא זה שיוחזר ולא מסך ממוחדש(מסך לא שלי)???
*. אם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה ומה יכול להיות שיעשו במעבדה,אני יותר מאשמח לדעת.
תודה לעוזרים.
יש לי LCD C3500 ,וישנה בעיה כשאני מחבר את ה HTPC,דרך כניסת HDMI (לא משנה באיזו רזולוציה) אני לא רואה כלום במסך. לפני רכישת HTPC המסך עבד דרך חיבור HDMI עם DVD של פיוניר (400) בצורה תקינה.
במסגרת האחריות הזמנתי טכנאי דרך ניופאן (הגיע בחור מחברה בכרמיאל שעובדת עם ניופאן), בדק את המסך והגיע למסקנה שצריך לקחת את המסך למעבדה.(לכשבוע ימים)
השאלה היא איך אני אדאג לכך שלא יבצעו לי שם החלפה של ה LCD ללא ידיעתי,האם ישנם סימונים סיריאליים שניתן לוודא שהסמך שנלקח ממני,אכן הוא זה שיוחזר ולא מסך ממוחדש(מסך לא שלי)???
*. אם למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה ומה יכול להיות שיעשו במעבדה,אני יותר מאשמח לדעת.
תודה לעוזרים.
אין שום קשר בין חיבור HTPC למסך דרך HDMI לתקלה שלך.
את המסך לא מעניין חיברת מחשב או DVD .
אין לך אפשרות לדעת אם החליפו לך את ה LCD או לא, אלא אם סימנת את החלקים בפנים.
את המסך לא מעניין חיברת מחשב או DVD .
אין לך אפשרות לדעת אם החליפו לך את ה LCD או לא, אלא אם סימנת את החלקים בפנים.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
http://halalit.co.il/products/102195MartinHSabag כתב:מה הגדרות המסך ?
רזולוציה? תדר ריענון?...
תדר רענון 60HZ
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
jחבל על ההחלפה של הטושיבה.לעבור לקומפוננטאו VGA.
ראה שירשור עם מסקנות:
כול הזכויות שמורות ל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
ראה שירשור עם מסקנות:
כול הזכויות שמורות ל:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=15
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
זורו, מה זה קשור?
הוא יכול לחבר את המחשב ב VGA בלי הHDMI.
סביר להניח שבטלויזיה שלך הלך הסקאלר. הגיוני שהוא נדפק בגלל זרם לוואי מהמחשב שלך.
הארק את גוף המחשב לחשמל בבית לאחר החזרה מהתיקון
הוא יכול לחבר את המחשב ב VGA בלי הHDMI.
סביר להניח שבטלויזיה שלך הלך הסקאלר. הגיוני שהוא נדפק בגלל זרם לוואי מהמחשב שלך.
הארק את גוף המחשב לחשמל בבית לאחר החזרה מהתיקון
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כניסת הHDMI בדגמים ספציפים אין סינכרון לצרכנים שמחברים,וזה דורש הפעלה חוזרת של המסך,וזה מתיש.במיקרה הנ"ל אם הHTPC "דפק" את הכניסה של הHDMI בטושיבה,מה ימנע שזה יקרה שוב?
התקע של הHTPC מכיל 3 פינים ומכיל הארקה,איזה הארקה כוונתך להוסיף?ניראה לך שהזיווד של הארגז לא מאורק או מגושר?
הVGA פיתרון מצוין, וכן אלטרנטיבה כמו קומפוננט.
אבל משהו במסכים המצוינים האלו,גורם "רגישות" בכניסת הHDMI
אין לי מושג מה? ,אך בדגמים אחרים לא קיימת בכלל,בעיה!!! ולא צריך לאלטר חיבורים שונים...
התקע של הHTPC מכיל 3 פינים ומכיל הארקה,איזה הארקה כוונתך להוסיף?ניראה לך שהזיווד של הארגז לא מאורק או מגושר?
הVGA פיתרון מצוין, וכן אלטרנטיבה כמו קומפוננט.
אבל משהו במסכים המצוינים האלו,גורם "רגישות" בכניסת הHDMI
אין לי מושג מה? ,אך בדגמים אחרים לא קיימת בכלל,בעיה!!! ולא צריך לאלטר חיבורים שונים...
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד