פנסוניק pv-8 , אנא עזרכתכם

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
avrahamida פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב

אני שוב פונה אליכם באותן השאלות שהעליתי בשעות הבוקר . התשובות שנתקבלו לא ענו לי השאלות הללו . נא עזרתכם וחוות דעתכם בהקדם ככל הניתן . [/b]אני רגע לפני רכישת פלזמה PV8 .
"בדיקת התבוננות" ארוכה ומקיפה שביצעתי העלתה כי זהו המסך בו אני רואה הכי טוב שיש . ביצעתי כל בדיקה אפשרית מבחינת תאורה , שידורי יס וכו' .
מהבחינה הזו אני רגוע לחלוטין.
יחד עם זאת, מטריד אותי העתיד . האם בשל הרזולוציה הנמוכה יחסית 1024X768 לא אוכל לצפות בשידורי HD ? האם זה בעצם אומר שהמסך איננו HD READY ?
האם רכישה כזו לא תהיה "הליכה אחורה" בזמן ?
האם עצם העובדה שיש תמיכה ב - 1080i ו- 1080p לא מצביעה על כך שהיא HD READY?
אודה לחוות דעתכם המקצועית ככל הניתן .
עיקר השימוש : שידורי טלוויזיה וסרטי DVD . מעט פלייסטיישן 2 .
אגב , אני יודע שהפלזמה של סמסונג (450) מגיעה עם רזולוציה גבוהה יותר , אך דעתי האישית היא כי בפנסוניק רואים הרבה , אבל הרבה יותר טוב .
תודה רבה
אודה לתשובות בהקדם.
אברהם.

דאוס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 417
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

אתה בעצם עונה לעצמך על השאלות...

שליחה #2 

אם רואים טוב ואתה מרוצה ממה שאתה רואה-לך על זה!

ה PV8 למיטב ידיעתי HDR והכל בסדר תוכל להינות משידורי HD במגבלות הקיימות. מדובר על דגם טוב מאוד שלא נחשב צעד אחורה. אין לדעתי שום הצדקה לקחת FHD ברמה שיש לנו היום בארץ-פשוט חבל על הכסף, אלא אם כן, אתה מתכוון לראות סרטי בלו ריי יחד עם ערוצי ה-HD בכמות יומיומית וכמה שעות טובות בכל יום.

אני לא רואה שינוי משמעותי במה שערוצי הטלוויזיה או הספקיות יבצעו ב-6 שנים הקרובות ולכן FHD או HDR זה לא ממש רלוונטי כרגע.

ruve
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אחלה מסך ולפי הרזולוציה שרשמת אני מבין שאתה מתייחס ל 42" , אז גם בסמסונג אותה הרזולוציה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”