מהירות העתקת קבצים ב Tvix 6500A
אהלן,
שאלה בנושא העתקת חומר ברשת:
TVIX מחובר ברשת רגילה 100MBit ואני מסוגל להעתיק אליו במהירות 30-35MBit/s באמצעות Samba server.
להעתיק ממנו לעומת זאת רק ב 5MBit/s, האם זה נורמלי?
האם לFTP ביצועים טובים יותר?
חיפשתי המון על השוואה בין השיטות ולא מצאתי...
תודה
שאלה בנושא העתקת חומר ברשת:
TVIX מחובר ברשת רגילה 100MBit ואני מסוגל להעתיק אליו במהירות 30-35MBit/s באמצעות Samba server.
להעתיק ממנו לעומת זאת רק ב 5MBit/s, האם זה נורמלי?
האם לFTP ביצועים טובים יותר?
חיפשתי המון על השוואה בין השיטות ולא מצאתי...
תודה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתה בטוח שבמקרה השני המהירות מדווחת לא ב MBit אלא ב MByte. כלומר ה 5MByte/s זה בעצם 40Mbit/s? אנימעביר אליו וממנו במהירויות הנעות בין 4 ל 6.2 MByte/s בהתאם לעומס ברשת ולסוג וכמות הקבצים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
תודה על התגובה המהירה!
לא, אני בטוח: התוצאות הן בשיטה הישנה... מדדתי זמן וחישבתי
רציתי זמן סופי ולא מוערך.
לא היה עומס אחר ברשת בזמן הבדיקה ולא על המחשב (אגב XP וראוטר מחובר קווי).
אם כך זה לא אמור להיות כך, המהירויות הן ב MBit/s, והשתמשתי ב Samba.
אתה משתמש ב FTP ?
יש לך רעיון או שכדאי לפנות למוכר
?
לא, אני בטוח: התוצאות הן בשיטה הישנה... מדדתי זמן וחישבתי
לא היה עומס אחר ברשת בזמן הבדיקה ולא על המחשב (אגב XP וראוטר מחובר קווי).
אם כך זה לא אמור להיות כך, המהירויות הן ב MBit/s, והשתמשתי ב Samba.
אתה משתמש ב FTP ?
יש לך רעיון או שכדאי לפנות למוכר
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא. אני משתמש ב Samba. היום בערב כשאשוב הביתה אבדוק זאת שוב אבל לדעתי יש לך בעיה בדיסק של המחשב שאתה מנסה לכתוב אליו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
שוב תודה,
חשבתי על עוד משהו, אני גם לא רואה תיקיות וקבצים בעברית בדיסק הקשיח (לא ג'בריש, הם לא קיימים) אבל ברשת, USB אני רואה בשם הפוך.
אולי עלי לפרמט את הדיסק במכשיר?
מה שעשיתי היה לקחת דיסק מתוך המחשב עם כל החומר (NTFS) ולשים במכשיר, אולי זו לא הדרך? אולי יש דרך מתאימה יותר?
אולי פרמוט חוזר? (בדקתי לשגיאות כבר)
אגב FW 1.3.55 וגם 1.2.52 נבדקה...
חשבתי על עוד משהו, אני גם לא רואה תיקיות וקבצים בעברית בדיסק הקשיח (לא ג'בריש, הם לא קיימים) אבל ברשת, USB אני רואה בשם הפוך.
אולי עלי לפרמט את הדיסק במכשיר?
מה שעשיתי היה לקחת דיסק מתוך המחשב עם כל החומר (NTFS) ולשים במכשיר, אולי זו לא הדרך? אולי יש דרך מתאימה יותר?
אולי פרמוט חוזר? (בדקתי לשגיאות כבר)
אגב FW 1.3.55 וגם 1.2.52 נבדקה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
עברית ושמות ספריות זה לא הולך עם המכשיר, כבר כתבנו על כך אין ספור פעמים...
לגבי מהירות, ככל הנראה זו מגבלה של שרת ה-SMB הפנימי. בהחלט יתכן שיש הבדלים משמעותיים בין כתיבה לקריאה (אם כי מסכים שההבדלים כאן הם מטורפים והפוכים להגיון, דווקא קריאה צפויה היתה להיות מהירה יותר).
נסה דרך FTP ותראה זמנים (תוכנות כמו FILEZILLA או CUTEFTP יכולות למדוד לך בקלות את קצב הנתונים).
לגבי מהירות, ככל הנראה זו מגבלה של שרת ה-SMB הפנימי. בהחלט יתכן שיש הבדלים משמעותיים בין כתיבה לקריאה (אם כי מסכים שההבדלים כאן הם מטורפים והפוכים להגיון, דווקא קריאה צפויה היתה להיות מהירה יותר).
נסה דרך FTP ותראה זמנים (תוכנות כמו FILEZILLA או CUTEFTP יכולות למדוד לך בקלות את קצב הנתונים).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
מה כלומר דרך המכשיר?
אין למכשיר תפריט כזה. הפורמט היחיד הוא דרך USB וזה זהה לחיבור ישירות למחשב.
אין למכשיר תפריט כזה. הפורמט היחיד הוא דרך USB וזה זהה לחיבור ישירות למחשב.
הי,
קיימת דרך לפרמט בלי מחשב, לא זוכר כרגע איך, גם אם זה דרך USB, זה לא זהה לפורמט בחיבור SATA, לא אותו controller...
בדקתי את עניין ה FTP, שוב 1 MB או 8 Mbit/s (קצת שיפור מSAMBA) כדי לקרוא מהמכשיר ו 4-5 MB או 32-40 Mbit/s כדי לכתוב אליו.
אם זה המכשיר אז טוב, אין מה לעשות, אבל משהו אומר לי שזה צריך להיות יחס קרוב יותר.
מה אתה חושב?
אמיר.
קיימת דרך לפרמט בלי מחשב, לא זוכר כרגע איך, גם אם זה דרך USB, זה לא זהה לפורמט בחיבור SATA, לא אותו controller...
בדקתי את עניין ה FTP, שוב 1 MB או 8 Mbit/s (קצת שיפור מSAMBA) כדי לקרוא מהמכשיר ו 4-5 MB או 32-40 Mbit/s כדי לכתוב אליו.
אם זה המכשיר אז טוב, אין מה לעשות, אבל משהו אומר לי שזה צריך להיות יחס קרוב יותר.
מה אתה חושב?
אמיר.