איפה הכי כדאי לרכוש משחקים עבור PS3?
קראתי באתר הרבה וראיתי בעיקר שכל אחד כמעט קונה בחנות אחרת. בקנדה, בהונג-קונג, באנגליה, E-BAY, AMAZON.
איפה הכי משתלם לקנות? מבחינת זמן הגעה, מחיר, ונוחות קנייה? האם יש השפעה לקניית משחקים באירופה/אסיה/אמריקה מבחינת איזורים במשחק אונליין?
אני גם אשמח אם מישהו יבהיר את עניין 50$ ברכישה בחול. האם מתחת לסכום זה אני בטוח לא אשלם שום מיסים, או שזה לא כ"כ פשוט?
כי מהסתכלות קצרה שלי באיביי, אפשר להזמין את כל המשחקים שיש בפחות מ 50$ כולל משלוח.
איפה הכי משתלם לקנות? מבחינת זמן הגעה, מחיר, ונוחות קנייה? האם יש השפעה לקניית משחקים באירופה/אסיה/אמריקה מבחינת איזורים במשחק אונליין?
אני גם אשמח אם מישהו יבהיר את עניין 50$ ברכישה בחול. האם מתחת לסכום זה אני בטוח לא אשלם שום מיסים, או שזה לא כ"כ פשוט?
כי מהסתכלות קצרה שלי באיביי, אפשר להזמין את כל המשחקים שיש בפחות מ 50$ כולל משלוח.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הייתי באותו סרט שלך.
לדעתי התשובה היא EBAY.
רק שם ניתן להגיע למשחק + משלוח בפחות מ-50 דולר.(אני מתכוון למשחקים רציניים)
הייתי מציע לך קצת לקרוא בפורום לפני שיש לך עוד שאלות כי כמו שאמרתי הנושא עלה הרבה בשבועות האחרונים.
לדעתי התשובה היא EBAY.
הייתי מציע לך קצת לקרוא בפורום לפני שיש לך עוד שאלות כי כמו שאמרתי הנושא עלה הרבה בשבועות האחרונים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
האם מתחת ל 50$ באמת מבטיח לי שאין מיסים?shraga007 כתב:הייתי באותו סרט שלך.
לדעתי התשובה היא EBAY.
הייתי מציע לך קצת לקרוא בפורום לפני שיש לך עוד שאלות כי כמו שאמרתי הנושא עלה הרבה בשבועות האחרונים....
והאם אתה קונה מאיביי באנגליה או בארה"ב?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
העניין של ה-50$ הוא בהתאם לחוק
כאשר מה שחשוב להבין זה שמה שבגדול קובע זה מה שרשום על החבילה - וכמובן האם זה הגיוני.
כאשר שולחים משהו לחו"ל יש מעין הצהרה כזאת שממלאים ומדביקים על החבילה/מעטפה המתייחסת לערך מה שבפנים. מי ששולח הוא זה שממלא את הצהרה
כלומר - יכולים גם לשלוח לך 3 משחקים - ולכתוב שזה סרטי DVD והעלות שלהם 20$...
אם למוכס זה נראה הגיוני - הוא לא ייגע בזה.
אבל אם ישלחו לך את הבאנדל של רוקבנד - וירשמו שזה שווה 20$ - קרוב לוודאי שהמוכס יחשוד, יפתח את המוצר - ייראה מה זה - יבדוק כמה זה עולה - ויחייב אותך לפי המחיר האמיתי.
בעיקרון צריך לבקש שירשום כמה המוצר עלה ללא משלוח... - תכלס אם המוצר עולה 49.99 ושילמת 10 דולר על המשלוח - תבקש שירשום על החבילה רק 49.99
מה שרק חשוב מאוד זה להבין את EBAY לפני שקונים שם - שלא תקנה מאיזה חאפר...
אני 99% מהמשחקים קניתי דרך EBAY... עובד נהדר - ומגיע עד הבית (נו טוב, עד הדואר)
כאשר מה שחשוב להבין זה שמה שבגדול קובע זה מה שרשום על החבילה - וכמובן האם זה הגיוני.
כאשר שולחים משהו לחו"ל יש מעין הצהרה כזאת שממלאים ומדביקים על החבילה/מעטפה המתייחסת לערך מה שבפנים. מי ששולח הוא זה שממלא את הצהרה
כלומר - יכולים גם לשלוח לך 3 משחקים - ולכתוב שזה סרטי DVD והעלות שלהם 20$...
אם למוכס זה נראה הגיוני - הוא לא ייגע בזה.
אבל אם ישלחו לך את הבאנדל של רוקבנד - וירשמו שזה שווה 20$ - קרוב לוודאי שהמוכס יחשוד, יפתח את המוצר - ייראה מה זה - יבדוק כמה זה עולה - ויחייב אותך לפי המחיר האמיתי.
בעיקרון צריך לבקש שירשום כמה המוצר עלה ללא משלוח... - תכלס אם המוצר עולה 49.99 ושילמת 10 דולר על המשלוח - תבקש שירשום על החבילה רק 49.99
מה שרק חשוב מאוד זה להבין את EBAY לפני שקונים שם - שלא תקנה מאיזה חאפר...
אני 99% מהמשחקים קניתי דרך EBAY... עובד נהדר - ומגיע עד הבית (נו טוב, עד הדואר)
אוקיי,
אי-ביי אכן נשמע לי השיטה הכי טובה. חקרתי את האתר לאחרונה והבנתי לקנות רק ממוכרים אמינים עם פידבקים חיוביים.
אגב, lawpower, מאיזה אי-ביי אתה קונה? ואם מהבריטי אתה יודע אם יש דרך להראות את המחיר בדולרים במקום פאונדים?
ואם כבר אי-ביי, בלוחות בארץ מוכרים המון משחקים בפחות מ 200 ש"ח . האם זה לא עדיף על פני קנייה ברשת, לחכות שזה יגיע וכו?
אי-ביי אכן נשמע לי השיטה הכי טובה. חקרתי את האתר לאחרונה והבנתי לקנות רק ממוכרים אמינים עם פידבקים חיוביים.
אגב, lawpower, מאיזה אי-ביי אתה קונה? ואם מהבריטי אתה יודע אם יש דרך להראות את המחיר בדולרים במקום פאונדים?
ואם כבר אי-ביי, בלוחות בארץ מוכרים המון משחקים בפחות מ 200 ש"ח . האם זה לא עדיף על פני קנייה ברשת, לחכות שזה יגיע וכו?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
משחקים אני קונה באי ביי ובפליי אסיה. אתה יכול לבקש באי ביי: please mark package as gift ולרוב עם עושים זאת בלי בעיה.ליאורד כתב:האם מתחת ל 50$ באמת מבטיח לי שאין מיסים?shraga007 כתב:הייתי באותו סרט שלך.
לדעתי התשובה היא EBAY.
הייתי מציע לך קצת לקרוא בפורום לפני שיש לך עוד שאלות כי כמו שאמרתי הנושא עלה הרבה בשבועות האחרונים....
והאם אתה קונה מאיביי באנגליה או בארה"ב?...
בפליי אסיה אתה יכול לבקש שיכתבו ערך של עד 40$ וגם שם אין להם בעיה.
לגבי משלוח: פלייאסיה בינתיים שיחקו אותה עם משלוח תוך 10-14 יום.
אי ביי זה תלוי ממי אתה קונה.
אמזון גם טובים בדרך כלל.
מחירים: אתה יודע... תבדוק
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
לא ממש משנה אם זה האמריקאי או הבריטי רק תוודא את עניין ההצהרה.ליאורד כתב:אוקיי,
ואם כבר אי-ביי, בלוחות בארץ מוכרים המון משחקים בפחות מ 200 ש"ח . האם זה לא עדיף על פני קנייה ברשת, לחכות שזה יגיע וכו?...
לגבי המשחקים בלוחות בארץ, אם מצאת משהו חדש ושמתאים לך אז למה לא.
אבל רוב המשחקים המעניינים הם יד 2 ואיתם כדאי להיזהר.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני עשיתי בשבת הזמנה מ vgp.ca, ואני אעדכן כשהחבילה תגיע. בעיקרון, בתקופה הזאת, עם עליית שער הדולר, אני חושב שהם יותר משתלמים מפליי אסיה, כי המחיר הוא אותו מחיר, רק בדולר קנדי (שווה שלושה שקלים). כלומר, משחק שעולה 60 דולר בארה"ב, עולה שם 60 דולר קנדי.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
תן את השם של החנותליאורד כתב:תודה על התשובות.
מצאתי חנות בריטית באי-ביי שמוכרת משחקים ב 10-14 פאונד + 1 פאונד משלוח (משומשים). נראה לי שאני אעשה שם ניסוי אחד ונראה איך זה עובד ומה איכות הדיסק....
לצפיה באוסף הסרטים שלי: