סרטים לק"ב ...אחרי קידוד איזה סאונד עדיף? AC3 או רגיל S
יש לי אפשרות לקודד סרטים עם דחיסות למיניהם של כל מיני פורמטים.
אני יכול לבחור MP3 שישמע טוב במערכת קולנוע ואני יכול גם סרטים שירדו בפורמט AC3 להשאיר אותם ככה ולא לדחוס אותם לMP3 .
שורה תחתונה : האם צריבה של סרט שהסאונד שלו מקודד AC3 עדיף על סרט שהסאונד שלו הוא MP3 STEREO ? האם יש שיפור משמעותי בסאונד של AC3 כשרואים את הסרט בק"ב ?
שאלה נוספת:
יש לי 5.1 גם במחשב , ואף הגדרתי את הפילטר AC3 ל5.1 עם סאב וופר. לצערי אני מרגיש שכל הסרט מתנגן דרך הסנטר אפילו קטעים של פעולה ואפקטים למיניהם ואילו בשמיעה רגילה דרך כל הרמקולים זה נראה שזה הרבה יותר איכותי......אז איפה בדיוק האיכות הגבוהה של AC3?
אני יכול לבחור MP3 שישמע טוב במערכת קולנוע ואני יכול גם סרטים שירדו בפורמט AC3 להשאיר אותם ככה ולא לדחוס אותם לMP3 .
שורה תחתונה : האם צריבה של סרט שהסאונד שלו מקודד AC3 עדיף על סרט שהסאונד שלו הוא MP3 STEREO ? האם יש שיפור משמעותי בסאונד של AC3 כשרואים את הסרט בק"ב ?
שאלה נוספת:
יש לי 5.1 גם במחשב , ואף הגדרתי את הפילטר AC3 ל5.1 עם סאב וופר. לצערי אני מרגיש שכל הסרט מתנגן דרך הסנטר אפילו קטעים של פעולה ואפקטים למיניהם ואילו בשמיעה רגילה דרך כל הרמקולים זה נראה שזה הרבה יותר איכותי......אז איפה בדיוק האיכות הגבוהה של AC3?
לא מובנת השאלה.
MP3 STEREO - שני ערוצי סטריאו
AC3 או DD - חמש ערוצים.
DD הוא כבר דחוס מבחינת אודיו, אז שיפור באיכות צליל לא תקבל.
MP3 STEREO - שני ערוצי סטריאו
AC3 או DD - חמש ערוצים.
מן הסתםסרט שהסאונד שלו מקודד AC3 עדיף על סרט שהסאונד שלו הוא MP3 STEREO ?...
DD הוא כבר דחוס מבחינת אודיו, אז שיפור באיכות צליל לא תקבל.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
תראה
נכון כשמקודדים סרט עם תרגום מובנה יש אפשרות לדחוס את הסאונד כדי שהקובץ לא יהיה גדול , אז יש לי אפשרויות בוירטואל דאב של כל מיני פורמטים ביניהם MP3 וכו'.
השאלה אם לקודד את הסרט עם פורמט סאונד MP3 או להשאיר את הסרט AC3,
מה כדאי ? AC3 יותר איכותי (זה 5.1 לא?)
יש לי פשוט את האפשרות להשאיר את הסרט כמו שהוא עם הסאונד AC3 וזהו לא לגעת בו אלא רק באיכות התמונה ולהדביק כתוביות....אז מה כדאי?
פה יש תמונה שמראה את אפשרויות הדחיסה למיניהם:
http://i37.tinypic.com/2uhpv8z.jpg
נכון כשמקודדים סרט עם תרגום מובנה יש אפשרות לדחוס את הסאונד כדי שהקובץ לא יהיה גדול , אז יש לי אפשרויות בוירטואל דאב של כל מיני פורמטים ביניהם MP3 וכו'.
השאלה אם לקודד את הסרט עם פורמט סאונד MP3 או להשאיר את הסרט AC3,
מה כדאי ? AC3 יותר איכותי (זה 5.1 לא?)
יש לי פשוט את האפשרות להשאיר את הסרט כמו שהוא עם הסאונד AC3 וזהו לא לגעת בו אלא רק באיכות התמונה ולהדביק כתוביות....אז מה כדאי?
פה יש תמונה שמראה את אפשרויות הדחיסה למיניהם:
http://i37.tinypic.com/2uhpv8z.jpg