yuval2d
סחטיין על הפוטו קלוס...גם לי היה אחד כזה אממממממ בעצם עכשיו אני נזכר היו לי שתיים ורציתי בזמנו לרוץ איתם לתחרות התקליטים של ה-DMC עם וואזנה ...כן יורם וואזנה מהרדיו דאז היה עובד עם גל הג'ינג'י מוכר תקליטים ומקסי סינגלים בכיכר דיזינגוף שם החנות הייה דאז בהתחלה "מודוס" אחר כך במרוצת השנים ופתיחת הקומה השניה נהפכה ל IMP DANCE שם הועסק וואזנה כמוכר מקסי סינגלים ...הייתה תקופה שאני חושב לא תחזור לעולם אולי אם יקרה משהו דראסטי ביותר והוונילים יתחילו להסחר כמו פעם ממש שכל להיט חדש ירוץ על מקסי 12 אינץ , אגב לא ניגשתי בסוף לתחות מחוסר תקציב של דמיי חבר או משהו בסיגנון...
שיחתי איתם בהכפלות ויצירת פלאג'ר - סוג של אפקט כמו צינר על זוג טכניקסים שהיו לי עוד אז המוכספים SL-1200MK
אפרופו האשם אז יש משהו שמוכן למכור לי או להתחלף איתי עם התקליטון פלאקס שייש ברשותי בתמורה להאשם ?
סתם רעיון שאולי לא יהיה מוצלח מצידי והייתי שמח שכן , אבל לפחות נסיתי , כי עוד לא השגתי את האשם תמיד עוד מחיפושיי הקודמים..
יופי של פוטו
yuval2d אהבתי איזו חזרה יפה עשיתה מה שנקרה החזרת אותי 30 שנה אחורה בגלגל הזמן ווואחחח אם היה לי את האשם אחחח