Panasonic TH50PV80 או Samsung LA46A550?
שלום!
כאמור אחת 50" אבל HD READY
והשנייה 46" אבל FULL HD!
ממה שראיתי בפורום שתיהן מומלצות ביותר וזה מאוד לא עוזר לי להחליט!
אני יודע שהשידורים הם ב- SD עכשיו אבל מה יקרה אחרי 5+ שנים? האם HD READY יספיק להיות שווה את המחיר אפילו אחרי 5 שנים? או לקנות FULL HD ולהיות שקט בלב? אבל לאבד 4" ?:(
מודה על כל דעה!
כאמור אחת 50" אבל HD READY
והשנייה 46" אבל FULL HD!
ממה שראיתי בפורום שתיהן מומלצות ביותר וזה מאוד לא עוזר לי להחליט!
אני יודע שהשידורים הם ב- SD עכשיו אבל מה יקרה אחרי 5+ שנים? האם HD READY יספיק להיות שווה את המחיר אפילו אחרי 5 שנים? או לקנות FULL HD ולהיות שקט בלב? אבל לאבד 4" ?:(
מודה על כל דעה!
אני לא מדבר על שנה שנתיים והשימוש יכול להיות להשתנות מהיום לעוד כמה שנים.
אני יודע ששניהם שונים מבחינה טכנולוגית אבל לא מעניין אותי LCD או PLASMA העיקר חווית הצפייה\איכות המסך וכו"..
עיקר השימוש הוא שידורי SD אבל יכול בעוד שנתיים שינוי לטובת HD... ומה עם 5 שנים אחרי? FHD? יותר מזה?
בכל מצב השימוש יהיה מסרטי HD לשידורי לוויו רגיל ואולי בקרוב גם HD של YES אבל לא יודע מה יהיה..
עיקר השאלה שלי האם לוותר על FULLHD וללכת על 50" אבל HDREADY או שחשוב יותר בעוד 3-4 שנים שיהיה לי FHD מסך אפילו אם פחות 4"..
ההשקעה 10K ש"ח היא לא קטנה מבחינתי ואני רוצה שההשקעה תהיה שווה ומאריכת חיים ככל האפשר..
מרחק ראייה 5 מטר פחות או יותר..
תודה!
אני יודע ששניהם שונים מבחינה טכנולוגית אבל לא מעניין אותי LCD או PLASMA העיקר חווית הצפייה\איכות המסך וכו"..
עיקר השימוש הוא שידורי SD אבל יכול בעוד שנתיים שינוי לטובת HD... ומה עם 5 שנים אחרי? FHD? יותר מזה?
בכל מצב השימוש יהיה מסרטי HD לשידורי לוויו רגיל ואולי בקרוב גם HD של YES אבל לא יודע מה יהיה..
עיקר השאלה שלי האם לוותר על FULLHD וללכת על 50" אבל HDREADY או שחשוב יותר בעוד 3-4 שנים שיהיה לי FHD מסך אפילו אם פחות 4"..
ההשקעה 10K ש"ח היא לא קטנה מבחינתי ואני רוצה שההשקעה תהיה שווה ומאריכת חיים ככל האפשר..
מרחק ראייה 5 מטר פחות או יותר..
תודה!
אם מה שחשוב לך זה HD, אתה צריך לשאול את עצמך "כמה ערוצים כאלה מחו"ל אני רואה" , ככל הנראה שידורים מקומיים בארץ, לא ישדרו HD ב5 שנים הקרובות מהסיבה הפשוטה, כל המערכת חייבת להשתנות ל HD : מצלמות, עריכה ושיטת שידור, מדובר על הרבה מאוד כסף ולא נראה שהערוצים בישראל יעשו את זה בטווח של 5-6 שנים הקרובות (אולי אולי HOT). רק לשם ההבנה, הערוץ הראשון עדיין משדר באנלוגי.
מה שאומר שבתחזית האופטימית ביותר, HOT ו-YES יסכימו לשלם על עוד 5 ערוצי HD מחו"ל ואולי יקימו ערוץ נפרד להפקות מקור ותוכניות מגזין ב-HD ..זהו!
מה שאומר שבתחזית האופטימית ביותר, HOT ו-YES יסכימו לשלם על עוד 5 ערוצי HD מחו"ל ואולי יקימו ערוץ נפרד להפקות מקור ותוכניות מגזין ב-HD ..זהו!
כולל הובלה + מתקן תלייה על הקיר והתקנה? או בלי?Sanchez כתב:תתאמץ קצת ותמצא אותה גם ב 10000 עגולים.Sharks כתב:אוקיי אני מודה לכם. השתכנעתי לקנות את ה- PV80 של פנסוניק.
אפילו המחיר טוב מאוד ממה שהבנתי.. 10500 ש"ח עבור ה- 50"
תודה אנשים!......
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
כולל כל הדברים הללו !Sharks כתב:כולל הובלה + מתקן תלייה על הקיר והתקנה? או בלי?Sanchez כתב:תתאמץ קצת ותמצא אותה גם ב 10000 עגולים.Sharks כתב:אוקיי אני מודה לכם. השתכנעתי לקנות את ה- PV80 של פנסוניק.
אפילו המחיר טוב מאוד ממה שהבנתי.. 10500 ש"ח עבור ה- 50"
תודה אנשים!.........