אהלן,
אני די בטוח שזה הפורום הנכון, אקוסטיקה, לעניין הזה.
אני מחפש תקרה אקוסטית (לא גבס) מצמר סלעים או צמר דחוס. השימוש הוא לאולפן הקלטות. חיפשתי ברשת, והיה לי קשה למצוא מחירים עפ"י מ"ר, או מחירים בכללי.
מישהו כאן יכול להמליץ על חנויות / אתרים?
תודה מראש (:
תקרה אקוסטית - צמר סלעים / צמר דחוס לאולפן
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
יש פלטות ספוג בעובי 5 ס"מ טובות לאקוסטיקה . אני שמתי אצלי בבית . ניקנו באזור התעשייה בקריות
רק הטכנאי קרמר
תקרה אקוסטית לא מתאימה לאולפן
תקרה אקוסטית מוצאים אצל שיפוצניקים בתחום התקרות.
תקרה אקוסטית במרכאות כפולות ומכופלות אינה אקוסטית לענין אולפן הקלטות. היא אקוסטית מקסימום למשרד וגם בזה היא לא ממש טובה. אולפן הקלטות ובעליו יהיו מעוניינים בספיגה אמיתית בתחום הבעיתי בחדר שלהם - תחומי אמצע נוך ונמוך. הספיגה המינימלית הרלוונטית של תקרה אקוסטית מתרחשת בתחום תדרים שאינו קריטי לאולפן (אמצע גבוה וגבוה) ואינה מתבצעת לחלוטין בתחום הרלוונטי ביותר מתחת ל 300Hz.
יש דרכים יעילות והרבה יותר נכונות לטפל בחדר האזנה קריטית, אולפן למשל אבל גם חדר האזנה בבית, ותקרה "אקוסטית" אינה אחת מהן.
בהצלחה
תקרה אקוסטית במרכאות כפולות ומכופלות אינה אקוסטית לענין אולפן הקלטות. היא אקוסטית מקסימום למשרד וגם בזה היא לא ממש טובה. אולפן הקלטות ובעליו יהיו מעוניינים בספיגה אמיתית בתחום הבעיתי בחדר שלהם - תחומי אמצע נוך ונמוך. הספיגה המינימלית הרלוונטית של תקרה אקוסטית מתרחשת בתחום תדרים שאינו קריטי לאולפן (אמצע גבוה וגבוה) ואינה מתבצעת לחלוטין בתחום הרלוונטי ביותר מתחת ל 300Hz.
יש דרכים יעילות והרבה יותר נכונות לטפל בחדר האזנה קריטית, אולפן למשל אבל גם חדר האזנה בבית, ותקרה "אקוסטית" אינה אחת מהן.
בהצלחה
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית