סרטי ותכני HD שווה לחכות ?
אני יודע שתכני HD הם נהדרים ואיכותיים אך השאלה שלי היא זו :
נאמר יוצא סרט חדש שאתם רוצים לראות , אז מי מיכם מחכה שהסרט יקודד ל HD ?
נראה לי שכותרי ה HD יוצאים זמן רב אחרי ריפים כמו DvdRip
מה , אתם אומרים לי שאתם מחכים עד שיצא הסרט ב HD רק כדי לראות אותו באופן איכותי ? או שנראה לי שהרבה רואים אותו לפני בגרסאות פחות איכותיות ואחר כך מורידים ורואים ב HD
נאמר יוצא סרט חדש שאתם רוצים לראות , אז מי מיכם מחכה שהסרט יקודד ל HD ?
נראה לי שכותרי ה HD יוצאים זמן רב אחרי ריפים כמו DvdRip
מה , אתם אומרים לי שאתם מחכים עד שיצא הסרט ב HD רק כדי לראות אותו באופן איכותי ? או שנראה לי שהרבה רואים אותו לפני בגרסאות פחות איכותיות ואחר כך מורידים ורואים ב HD
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אכן לקראת עונת חגים בארה"ב כל הרליסים ל HD ול DVD מתוזמנים יחדיוguyezra כתב:לא נכון.yshneider כתב:אבל זה נראה שכשאתה רואה סרט ב HD כבר כולם כבר שכחו ממנו...
הם יוצאים באותו הזמן ברוב המקרים....
Need more cowbell
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אני מבין את הנקודה של פותח השרשור, הרי רוב האנשים מסביבו רואים כנראה DVDRIP (מה זה בכלל?) וגרסת ה HD לרוב יוצאת מספר חודשים לאחר מכן, יוצא מכאן שאין לו נושא שיחה משותף עם החברים.
yshneider,
יש אנשים שלא ממש חשובה להם האיכות, העיקר לראות את התכנים החדשים ביותר - אם אתה נמנה על החבורה הזאת, DVDRIP (אולי מישהו יסביר סופסוף מה זה?) יהווה פתרון מצויין עבורך.
אם אתה מעדיף לחכות זמן מה ולצפות בסרט באיכות טובה יותר, אין מנוס מלהמתין לגרסת ה HD אשר מגיעה כאמור מאוחר יותר.
ייתכן ותחליט כי עבור חלק מהתכנים אתה מוכן להמתין ועבור חלק אחר לא, בכל אופן - לשיקולך.
yshneider,
יש אנשים שלא ממש חשובה להם האיכות, העיקר לראות את התכנים החדשים ביותר - אם אתה נמנה על החבורה הזאת, DVDRIP (אולי מישהו יסביר סופסוף מה זה?) יהווה פתרון מצויין עבורך.
אם אתה מעדיף לחכות זמן מה ולצפות בסרט באיכות טובה יותר, אין מנוס מלהמתין לגרסת ה HD אשר מגיעה כאמור מאוחר יותר.
ייתכן ותחליט כי עבור חלק מהתכנים אתה מוכן להמתין ועבור חלק אחר לא, בכל אופן - לשיקולך.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני מודה - ל WALLE לא יכול יותר לחכות
למי שאמר שזה יוצא ביחד - לא יודע על מה אתה מדבר - ברוב הסרטים - כנראה שולחים לאוסקר או משהו ומזה גוזרים סרט - כי יש המון סרטים שאתה רואה שממש אחרי שיוצאים לקולנוע כבר יש גרסא - שלא צולמה במצלמה.
למי שאמר שזה יוצא ביחד - לא יודע על מה אתה מדבר - ברוב הסרטים - כנראה שולחים לאוסקר או משהו ומזה גוזרים סרט - כי יש המון סרטים שאתה רואה שממש אחרי שיוצאים לקולנוע כבר יש גרסא - שלא צולמה במצלמה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אמת, יצאה כבר הגרסה "לאקדמיה" של Wall:E.lawpower כתב:אני מודה - ל WALLE לא יכול יותר לחכות
למי שאמר שזה יוצא ביחד - לא יודע על מה אתה מדבר - ברוב הסרטים - כנראה שולחים לאוסקר או משהו ומזה גוזרים סרט - כי יש המון סרטים שאתה רואה שממש אחרי שיוצאים לקולנוע כבר יש גרסא - שלא צולמה במצלמה....
מסתבר שדיסני\פיקסאר להוטים להכניס את הסרט למועמדויות אוסקר השנה.
בדיוק שבכנעתי לפני שבוע חבר לחכות עוד חודש לרליז של Blu Ray. היה קשה, במיוחד עם הלחץ של החברה שלו אבל בסוף הם החליטו לחכות עוד חודש.
סרט כזה חובה לראות ב HD (מי שיכול)
Need more cowbell
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
רק HD, די וי די אני רואה ממה שכבר יש לי בבית ואת חלקם אני שוקל לשדרג ל HDPavelz כתב:אמת, יצאה כבר הגרסה "לאקדמיה" של Wall:E.lawpower כתב:אני מודה - ל WALLE לא יכול יותר לחכות
למי שאמר שזה יוצא ביחד - לא יודע על מה אתה מדבר - ברוב הסרטים - כנראה שולחים לאוסקר או משהו ומזה גוזרים סרט - כי יש המון סרטים שאתה רואה שממש אחרי שיוצאים לקולנוע כבר יש גרסא - שלא צולמה במצלמה....
בדיוק שבכנעתי לפני שבוע חבר לחכות עוד חודש לרליז של Blu Ray. היה קשה, במיוחד עם הלחץ של החברה שלו אבל בסוף הם החליטו לחכות עוד חודש.
סרט כזה חובה לראות ב HD (מי שיכול)...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
אני משתדל להמנע לגמרי מ DVDRIP / DIVX ....
מאז שנכנס לי חיידק ה HD ראיתי ב DIVX רק סרט אחד (כי אין אותו בגירסאת HD) וזה היה דיי סיוט.
ועוד ראיתי את זה על מסך המחשב, כי פחדתי לחשוב איך זה יראה על מסך 42 אינטש.
מיותר לציין שגם במחשב זה היה דיי מזוויע.
מאז שנכנס לי חיידק ה HD ראיתי ב DIVX רק סרט אחד (כי אין אותו בגירסאת HD) וזה היה דיי סיוט.
ועוד ראיתי את זה על מסך המחשב, כי פחדתי לחשוב איך זה יראה על מסך 42 אינטש.
מיותר לציין שגם במחשב זה היה דיי מזוויע.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איך אתה יודע מתי הרליז בבלו ריי? אם זה המצב באמת שווה לחכותPavelz כתב:אמת, יצאה כבר הגרסה "לאקדמיה" של Wall:E.lawpower כתב:אני מודה - ל WALLE לא יכול יותר לחכות
סרט כזה חובה לראות ב HD (מי שיכול)...
לדעתי בד"כ סרטים מצוירים נראים מדהים ב HD....
אני חולה על ה SHORT FILMS של PIXAR
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אני אציג דעת מיעוט - רואה גם רואה סרטים ב DVD.
דוגמאות?
- סרטים ישראלים לא ראיתי ב HD ...
- סרטים שעוד מישהו מהמשפחה רצה לראות (אין להם HD), ואני לא הולך לקודד רק כדי שהם יראו.
- פתאום התחשק לראות סרט מסויים (במקרים האחרונים - 4 חודשים 3 שבועות ויומיים הרומני, או מיסטיק פיצה) - לא יודע מאיפה למצוא עכשיו ב HD, ועד שאמצא, יעבור החשק.
בקיצור, רובנו מעדיפים HD, אבל לפעמים אם אין אז לא נורא.
דוגמאות?
- סרטים ישראלים לא ראיתי ב HD ...
- סרטים שעוד מישהו מהמשפחה רצה לראות (אין להם HD), ואני לא הולך לקודד רק כדי שהם יראו.
- פתאום התחשק לראות סרט מסויים (במקרים האחרונים - 4 חודשים 3 שבועות ויומיים הרומני, או מיסטיק פיצה) - לא יודע מאיפה למצוא עכשיו ב HD, ועד שאמצא, יעבור החשק.
בקיצור, רובנו מעדיפים HD, אבל לפעמים אם אין אז לא נורא.
ערן