הורדה אוטומטית של כתוביות
-
tur
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 495
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
האם זה אפשרי?
האם מישהו מצא דרך להוריד כתוביות בצורה אוטומטית (נניח בכל פעם שיש פרק חדש בסדרה מסוימת, ברגע שיוצאות הכתוביות שלו - הורדה אוטומטית).
אני עושה דבר מקביל ע"י שימוש ב RSS עם טורנטים. אני מניח שיש דרך לעשות זאת גם עם קבצי כתוביות.
יש למישהו רעיון?
האם מישהו מצא דרך להוריד כתוביות בצורה אוטומטית (נניח בכל פעם שיש פרק חדש בסדרה מסוימת, ברגע שיוצאות הכתוביות שלו - הורדה אוטומטית).
אני עושה דבר מקביל ע"י שימוש ב RSS עם טורנטים. אני מניח שיש דרך לעשות זאת גם עם קבצי כתוביות.
יש למישהו רעיון?
אני חושב שהבעיה היא שכרגע אתרי הכתוביות לא נותנים את הקישור לקובץ עצמו בRSS שלהם.
ובנוסף הכתוביות יורדות בקובץ RAR, ככה שצריך עוד שלב לפתוח אותו.
אבל אם יתאפשר איכשהו הורדה אוטומוטית אני בעד.
benzizbit
בUTORRENT- ניתן להגדיר RSS ולסמן תוכניות מועדפות שיירדו ברגע שיוצאות.
ישנם גם תוכנות נוספות שנועדו במיוחד לזה כמו TVTAD, TED.
ובנוסף הכתוביות יורדות בקובץ RAR, ככה שצריך עוד שלב לפתוח אותו.
אבל אם יתאפשר איכשהו הורדה אוטומוטית אני בעד.
benzizbit
בUTORRENT- ניתן להגדיר RSS ולסמן תוכניות מועדפות שיירדו ברגע שיוצאות.
ישנם גם תוכנות נוספות שנועדו במיוחד לזה כמו TVTAD, TED.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
לא מכיר פיתרון לזה עדיין.
הכי טוב היה אם זה היה INDEXED בדיוק לפי השם של הקובץ והיה מנגנון חיפוש, אבל אתר שיעשה את זה כמובן שידפק לחלוטין מכיוון שהוא יצרוך הרבה BANDWIDTH אבל מעט אם בכלל יחפשו בו ויראו בו פרסומות. קרי: כל העלויות, אך ללא ההכנסות...
הכי טוב היה אם זה היה INDEXED בדיוק לפי השם של הקובץ והיה מנגנון חיפוש, אבל אתר שיעשה את זה כמובן שידפק לחלוטין מכיוון שהוא יצרוך הרבה BANDWIDTH אבל מעט אם בכלל יחפשו בו ויראו בו פרסומות. קרי: כל העלויות, אך ללא ההכנסות...
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
בכנס meida centers ב- garage geeks הוזכרה היכולת להורדה אוטומטית של כתוביות מ- opensubs בעזרת השוואת hash של הסרט ומידע שנשמר בשרתים שלהם (כאשר מעלים כתוביות אליהם מעלים גם את ה- hash של הסרט שלו שייך הכתוביות).
היו חברה מ- startup (לא זוכר את שמם) שציינו את היכולת הזו ב- media center שלהם.
לא חקרתי את הנושא מעבר לזה.
לא חקרתי את הנושא מעבר לזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46391
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
הבעיה ש opensubs מאנדקסים את התרגומים באיחור יחסית לאתרים האחרים.
בעיקרון, נראה כי הדבר אפשרי עם מעט תכנות, יש סקריפטים שמורידים כל אינפורמציה אחרת על סרט, ובשיטה דומה ניתן להוריד גם כתוביות.
זה רעיון טוב, אולי יהיה לי זמן לזה ואני אבנה איזה סקריפט, כמובן שאפרסם אותו פה.
מה האתר המוביל לכתוביות בארץ? עם טורק יש בעייתיות קלה כי הם דורשים המתנה בין הורדות, למרות שזה גם פתיר
זה רעיון טוב, אולי יהיה לי זמן לזה ואני אבנה איזה סקריפט, כמובן שאפרסם אותו פה.
מה האתר המוביל לכתוביות בארץ? עם טורק יש בעייתיות קלה כי הם דורשים המתנה בין הורדות, למרות שזה גם פתיר
boxee.tv עושים זאתyaronkle כתב:בכנס meida centers ב- garage geeks הוזכרה היכולת להורדה אוטומטית של כתוביות מ- opensubs בעזרת השוואת hash של הסרט ומידע שנשמר בשרתים שלהם (כאשר מעלים כתוביות אליהם מעלים גם את ה- hash של הסרט שלו שייך הכתוביות).
לא חקרתי את הנושא מעבר לזה....
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
ואלה, שכחתי את השם שלהם.Nissim כתב:boxee.tv עושים זאתyaronkle כתב:בכנס meida centers ב- garage geeks הוזכרה היכולת להורדה אוטומטית של כתוביות מ- opensubs בעזרת השוואת hash של הסרט ומידע שנשמר בשרתים שלהם (כאשר מעלים כתוביות אליהם מעלים גם את ה- hash של הסרט שלו שייך הכתוביות).
לא חקרתי את הנושא מעבר לזה.......
תודה