REGA APOLLO
-
bibi50
-
- חבר פעיל

- תגובות: 50
במסגרת חיפושי אחרי מתאים כשידוך ל krell 400 שלי קראתי המון אינפורמציה בקשר ל CDP REGA APOLLO . אשמח לשמוע אם משהו שמע אותו ומה ההתרשמות. תודה
- yairf
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
אין נציגות בארץ
בעבר סטריאוטייפ היו הנציגים בארץ {לפני שהדגם הזה יוצר}
כבר למעלה מעשור אין יבוא וייצוג בארץ
אני עשיתי מס' נסיונות לתקשר עם החברה בכדי לייצג אותה
החברה דורשת הזמנות ענק שאין היגיון כלכלי לעשות כן אלא ליבואן מאוד גדול ולשוק אודיו {רק סטראו} גדול מאוד
לכן גם לא יהיה יבוא של החברה לארץ כל עוד היא לא תרד מהעץ הגבוה מאוד עליו היא שוכנת.
החברה דורשת הזמנות ענק שאין היגיון כלכלי לעשות כן אלא ליבואן מאוד גדול ולשוק אודיו {רק סטראו} גדול מאוד
לכן גם לא יהיה יבוא של החברה לארץ כל עוד היא לא תרד מהעץ הגבוה מאוד עליו היא שוכנת.
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
ומה מפריע לכל מני סוחרים מפוקפקים לקנות כמה נגנים מהחברה בתור אנשים פרטיים ואחרי זה למכור אותם בארץ במחיר מופקע? גם ככה המצפון שלהם לא יטריד אותם והם עושים דברים גם גרועים מאלה.
- רועי51
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
Re: אין נציגות בארץ
ואני סברתי לתומי ש"אמנון סאונד" מחזיק ציוד שלהם.Guru כתב:בעבר סטריאוטייפ היו הנציגים בארץ {לפני שהדגם הזה יוצר}
לכן גם לא יהיה יבוא של החברה לארץ כל עוד היא לא תרד מהעץ הגבוה מאוד עליו היא שוכנת....
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

רועי51 כתב:ואני סברתי לתומי ש"אמנון סאונד" מחזיק ציוד שלהם.Guru כתב:בעבר סטריאוטייפ היו הנציגים בארץ {לפני שהדגם הזה יוצר}
לכן גם לא יהיה יבוא של החברה לארץ כל עוד היא לא תרד מהעץ הגבוה מאוד עליו היא שוכנת.......
אמנון מחזיק ציוד של CREEK אולי משם בא הבילבול?
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

לא ידוע לי במה מדובר, אולי תאיר את עיניינו?Savta כתב:ומה מפריע לכל מני סוחרים מפוקפקים לקנות כמה נגנים מהחברה בתור אנשים פרטיים ואחרי זה למכור אותם בארץ במחיר מופקע? גם ככה המצפון שלהם לא יטריד אותם והם עושים דברים גם גרועים מאלה....
לא משתלם לקנות בתור פרטי, לייבא, לשלם את כל ההוצאות פה בארץ ולנסות למכור את זה כאן ועוד לנסות להרוויח.
העלות, המאמץ, ההשקעה, והמחיר לא יהיו הגיוניים מכוון שכל אחד יכול לעשות כן וזה יעלה לו עוד פחות.
גם אם קונים מדילר מקומי, לא נראה לי מכוון שדילר מקומי מקבל מחיר אחר מיבואן
לכן עדיין כדאיות היבוא לא תהיה ריאלית.
איני מאמין שלמישהוא שווה ליבא במחירים אחרים מלבד מחירי יבואן
המוצרים טובים, וגם החברה, אבל כל בר דעת יודע שבגודל השוק בארץ {וביחוד שוק הסטריאו} אין שום מצב והיגיון כלכלי להביא את החברה הזו ארצה בתנאים שהיא דורשת.
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

באמת?
לא שווה לקנות חדש או אפילו יד שניה בחו"ל במחיר שהוא חצי-שליש מהארץ, לשלם קצת עמלה, ולמכור את זה בארץ במחיר פי שתיים-שלוש מחו"ל או מינימום פי אחד וחצי, באם חדש או יד שניה?
אני חושב שיש הרבה שעושים את זה, כמו שיש סוחרים מפוקפקים שבאים לאנשים שרוצים למכור ציוד שיש להם בבית ומציעים להם "להעביר" לידיהם את המכירה ולהרוויח ככה כמה גרושים נוספים (ולפעמים כלל לא מעטים על מחיר מופקע).
לא שווה לקנות חדש או אפילו יד שניה בחו"ל במחיר שהוא חצי-שליש מהארץ, לשלם קצת עמלה, ולמכור את זה בארץ במחיר פי שתיים-שלוש מחו"ל או מינימום פי אחד וחצי, באם חדש או יד שניה?
אני חושב שיש הרבה שעושים את זה, כמו שיש סוחרים מפוקפקים שבאים לאנשים שרוצים למכור ציוד שיש להם בבית ומציעים להם "להעביר" לידיהם את המכירה ולהרוויח ככה כמה גרושים נוספים (ולפעמים כלל לא מעטים על מחיר מופקע).
- itzo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1347
אם זה כל כך קל, למה אתה לא עושה?Savta כתב:באמת?
אני חושב שיש הרבה שעושים את זה, כמו שיש סוחרים מפוקפקים שבאים לאנשים שרוצים למכור ציוד שיש להם בבית ומציעים להם "להעביר" לידיהם את המכירה ולהרוויח ככה כמה גרושים נוספים (ולפעמים כלל לא מעטים על מחיר מופקע)....
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

כי אני לא סוחר ובטח לא מפוקפק.
- itzo
-
- חבר ותיק

אבל יועץ אתה כן.
את המפוקפק נשאיר מחוץ לדיון.
תקשיב, לשבת ולתת עיצות מיקרו ומקרו כלכליות, ולאחר מכן לרמוז על יושרם של סוחרים מסוימים וסוחרים בכלל,
זה חוכמה של "אם ל Savta היו גלגלים" .
לצורך ההבהרה, אני לא סוחר, ואפילו לא קרוב לזה.
את המפוקפק נשאיר מחוץ לדיון.
תקשיב, לשבת ולתת עיצות מיקרו ומקרו כלכליות, ולאחר מכן לרמוז על יושרם של סוחרים מסוימים וסוחרים בכלל,
זה חוכמה של "אם ל Savta היו גלגלים" .
לצורך ההבהרה, אני לא סוחר, ואפילו לא קרוב לזה.
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

אני "יעצתי" משהו למישהו?
לא.
רמזתי ליושרו של מישהו מסוים?
היכן?
רמזתי ליושרם של "סוחרי אודיו" בכלל?
היכן?
מברך אותך עם ערימת שקרים.
אבל... למה אתה כל כך כועס?
כנראה יש לך את הסיבות שלך...
לא.
רמזתי ליושרו של מישהו מסוים?
היכן?
רמזתי ליושרם של "סוחרי אודיו" בכלל?
היכן?
מברך אותך עם ערימת שקרים.
אבל... למה אתה כל כך כועס?
כנראה יש לך את הסיבות שלך...
- itzo
-
- חבר ותיק

כן, יש לי סיבות (סוג של בעיה פסיכולוגית כנראה) - אני שונא שמדברים/כותבים שטויות.
אתה בסדר.
אתה בסדר.
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

שטויות לדעתך, אבל דעתך לא נותנת לך זכות להאשים אותי בדברים שלא עשיתי.
ז"א שגם יש לך בעיה פסיכולוגית (לפי המילים שלך) וגם אתה מתפרע בעקבותיה.
וזה כבר עניין שצריכים לטפל בו מצד אחד פסיכיאטרים, ומצד שני - מנהלי הפורום.

ז"א שגם יש לך בעיה פסיכולוגית (לפי המילים שלך) וגם אתה מתפרע בעקבותיה.
וזה כבר עניין שצריכים לטפל בו מצד אחד פסיכיאטרים, ומצד שני - מנהלי הפורום.
- itzo
-
- חבר ותיק

מה הבעיה, אמרתי כבר שאתה בסדר.
ד"א, ביסודי היה לי ציון די טוב בהבנת הנקרא.
ד"א, ביסודי היה לי ציון די טוב בהבנת הנקרא.
- רועי51
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 899
צודק. טעות שלי.Guru כתב:רועי51 כתב:ואני סברתי לתומי ש"אמנון סאונד" מחזיק ציוד שלהם.Guru כתב:בעבר סטריאוטייפ היו הנציגים בארץ {לפני שהדגם הזה יוצר}
לכן גם לא יהיה יבוא של החברה לארץ כל עוד היא לא תרד מהעץ הגבוה מאוד עליו היא שוכנת.......
אמנון מחזיק ציוד של CREEK אולי משם בא הבילבול?...
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

גם בעיות פסיכולוגיות וגם בעיות בהבנת הנקרא אפשר לפתח במהלך החיים 
- שמעון-מור-יוסף
-
- עוסק בתחום

Savta כתב:באמת?
לא סבתא זה לא שווה {אוליי בזמנים שלך אך לא במציאות של ימנו אנו
אם היה הדבר אפשרי כולם היו עושים זאת.
אפילו סתם אנשים שלא קשורים לכלום אלא בתור השקעה היו עושים זאת
{בכל אופן זה בטוח יותר ממניות}
אני חושב שיש הרבה שעושים את זה,
סבתא יקרה אני חושש לגלות לך אך יש לך סניליות חריפה מאוד אם את עדיין "חושבת" ולא מביעה דעתך מתוך נסיון
היש לך דוגמאות לסוחרים שעושים כן?
על מה את מבססת את מחשבותייך?
כמו שיש סוחרים מפוקפקים שבאים לאנשים שרוצים למכור ציוד שיש להם בבית ומציעים להם "להעביר" לידיהם את המכירה ולהרוויח ככה כמה גרושים נוספים (ולפעמים כלל לא מעטים על מחיר מופקע)
סוחרים מפוקפקים? יש לך כיוון יותר מדויק?
זו הכללה גדולה מאוד, יש כאן עילה לתביעה ייצוגית מטעם כל הסוחרים בארץ נגדך על הכפשה.
קבלי טיפ, תערכי את המודעה שלך.
וגם ואם הדבר קורה/ קרה/ יקרה מה מפריע לך?
את החכמה הגדולה אל תקני
ד.א.
סבתא אוליי תעשי בדיקות זהות?
שמך נקבה ואת כותבת כזכר?
אחחח
יה חסרה על דוק אל ים
...
נערך לאחרונה על ידי שמעון-מור-יוסף ב 30/10/2008 9:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Savta
-
- חבר פעיל מאוד

קודם כל אני קורא את תשומת ליבו של מרטין להכפשות האישיות של גורו.
ועכשיו לכמה דברים לגופו של עניין.
לגבי השאלה הראשונה:
//"על מה את מבססת את מחשבותייך?"//
-- על הניסיון שלי עם אנשים שניסו למכור לי את השטויות שהם יבאו מחו"ל במחיר מופקע. וכן, בהחלט יש כאלה שעושים את זה בשביל ההשקעה. ולא, לא כולם היו עושים זאת, כי זה בכל זאת טרחה, וזה לא ללכת לחנות לקנות שוקו. אבל מי שיש לו את הידע והחוצפה - בהחלט מסוגל.
לגבי השאלה השניה:
//"זו הכללה גדולה מאוד, יש כאן עילה לתביעה ייצוגית מטעם כל הסוחרים בארץ נגדך על הכפשה."//
-- אמרתי שיש סוחרים מפוקפקים שעושים את זה. היכן ההכללה? ואיפה כאן הטענה נגד כל הסוחרים בארץ? אם אתה רוצה, תתבע אותי ייצוגית. אתה יודע מה, לפני התביעה, בוא נשאל אנשים כאן אם הם במקרה מכירים מישהו כזה.
חחח, בקיצור, קבל טיפ: תלך לסדנה של הבנת הנקרא, ותקח איתך את החבר שלך מקודם.
ואם כבר מדברים על כינוים, עדיף מישהו שיש לו כינוי "סבתא" והוא לא סבתא, מאשר מישהו שיש לו כינוי "גורו" והוא לא יודע לקרוא/לכתוב.
ועכשיו לכמה דברים לגופו של עניין.
לגבי השאלה הראשונה:
//"על מה את מבססת את מחשבותייך?"//
-- על הניסיון שלי עם אנשים שניסו למכור לי את השטויות שהם יבאו מחו"ל במחיר מופקע. וכן, בהחלט יש כאלה שעושים את זה בשביל ההשקעה. ולא, לא כולם היו עושים זאת, כי זה בכל זאת טרחה, וזה לא ללכת לחנות לקנות שוקו. אבל מי שיש לו את הידע והחוצפה - בהחלט מסוגל.
לגבי השאלה השניה:
//"זו הכללה גדולה מאוד, יש כאן עילה לתביעה ייצוגית מטעם כל הסוחרים בארץ נגדך על הכפשה."//
-- אמרתי שיש סוחרים מפוקפקים שעושים את זה. היכן ההכללה? ואיפה כאן הטענה נגד כל הסוחרים בארץ? אם אתה רוצה, תתבע אותי ייצוגית. אתה יודע מה, לפני התביעה, בוא נשאל אנשים כאן אם הם במקרה מכירים מישהו כזה.
חחח, בקיצור, קבל טיפ: תלך לסדנה של הבנת הנקרא, ותקח איתך את החבר שלך מקודם.
ואם כבר מדברים על כינוים, עדיף מישהו שיש לו כינוי "סבתא" והוא לא סבתא, מאשר מישהו שיש לו כינוי "גורו" והוא לא יודע לקרוא/לכתוב.