זקוק למידע מהימן על רמקולים IN - WALL/CEILING

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ronron5611 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מרחיב את הסלון בבית שלנו ומתכנן לשדרג את חווית האודיו/וידאו.
רכשתי כבר מקרן פנסוניק AX200 - לא מעט בזכות המלצות שקראתי באתר המשובח הזה :)
ועתה אני ניצב בפני דילמת הרסיבר/רמקולים.
לגבי הרסיבר - אני עוקב אחרי השיחות בנוגע להשוואות בין אונקיו 606 ו ימאהה 663, וממתין בציפיה דרוכה להכרעת המומחים :)

לגבי הרמקולים - פה זוגתי הציבה את המגבלה הצפויה של רמקולים שקועים בקיר.
אני חוקר את הרשת לא מעט ובאופן די מוזר מתקשה למצוא מידע השוואתי איכותי לגבי אינסוף האפשרויות והאיכויות.
על מנת לא להתבדר לחלוטין החלטתי לצמצם את גיזרת החיפוש למותגים החזקים בארץ - klipsch, polk-audio, B&W ואולי עוד אחד או שניים (המלצות ?)

ובכן, משום מה אני רואה התייחסות רק לסדרות ה LOW END של המותגים הללו (85i של פולק, 2650 של klipsch), ולמרות שעוד לא ממש זכיתי לשמוע אותם באוזני אני מניח שלא סתם הם מתומחרים כל כך זול בחו"ל.

בקיצור, השאלה היא פשוטה - כל אינפורמציה/המלצה שיכולה לעזור לי להתמקד על רמקולים שקועים מוצלחים המתאימים לרמת הרסיברים שציינתי לעיל תתקבל בברכה.
אגב, אני מתעתד להביא את הרמקולים מארה"ב בקרוב כך שיכול להרשות לעצמי להסתכל על רמקולים מעט יותר יקרים מאשר הסדרות הזולות.

תודה

רון

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

מבחינתי רמקולי INWALL זו פשרה.
אם השימוש הוא בעיקר ק"ב, כלומר, לא מוסיקה ברמה גבוהה, אז אולי אפשר לחשוב על זה, אבל אחרת אתה תאבד המון.
יש גם למורל רמקולים כאלה וכמובן גם ל-B&W ובעצם, בימנו, כמעט לכל מותג גדול....נסה גם אודיו קראפט
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ronron5611 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22

פשרה כואבת...

שליחה #3 

אמנם פשרה - אך זה "נתון", ולא בר שינוי לצערי. אני בטוח שיש פה אנשים עם נסיון שאכן יודעים להצביע על רמקולים טובים יותר וטובים פחות.
לגבי מידת השימוש - בהחלט לא יותר ק"ב מאשר מוסיקה, אלא ההיפך. לגבי האיכות - אני מניח שלא תהיה "גבוהה" בסטנדרטים של אודיופיליים - אבל שוב, זה מה יש.

Ittai
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה #4 

מבחינת רמקולים שקועים (קיר) מומלצים:
Focal IW908- $995 each
Focal Electra IW1000 Be- $2795 each
Meridian 320/330/350- $2850-$5850

מניסיון, כל הרמקולים הנ"ל נהדרים.