להחליף את הסרווין?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

מעניין אותי האם זה מתבקש להחליף את הרמקולים שיש לי של סרווין ווגה E715 ושאר הסט שלהם(סאב וסנטר)לעומת המגבר שברשותי VSA-AX10AI של פיוניר.כלומר האם הם פחות ברמה שלו והם לא נחשבים רמקולים אודיופילים..ומהווים אולי צוואר בקבוק לעומתו :?: מבחינת צליל וסאונד מפורט :?: ואם כן אלו הצעות :?: :idea: (~) (Y) (f) (b) (l) :pizza: :D

צלילים-ירוקים
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 239
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

לא יודע למה זה עולה לך בראש.
הרמקולים שיש לך נהדרים ויש להם צליל ייחודי שאין היום להמון רמקולים חדשים יותר.

אתה יכול לקחת אחד מהם לחדר תצוגה, לבקש שיתקינו אותו להשוואה מול אחרים. תווכח שאני צודק.

רפי, תמיכה טכנית צלילים ירוקים בע"מ.
www.green-sounds.com
צלילים ירוקים בע"מ
www.green-sounds.com
קולנוע ביתי לבית לגן ולעסק

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

רפי תודה על התמיכה (Y) :D והתכוונתי שגם הצעות הפוכות ממה ששאלתי יתקבלו בברכה (Y) :D אך תהרוג אותי אם אני יודע עד היום מי יותר חזק (או מי יותר חלש)המגבר לרמקולים או הרמקולים למגבר,ואני שואל ומתלבט כי שרפתי כמה פיוזים ברמקולים במהלך הרומן שלנו יחד (U) ואני מתלבט האם זה עניין של(אי) התאמה ביניהם למגבר :?

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #4 

איזה סוג מוסיקה אתה שומע לפחות 80% מהזמן?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

danlior כתב:איזה סוג מוסיקה אתה שומע לפחות 80% מהזמן?
...
דני מה שלומך אחי :) אני שומע הרוב בצנגר דיסקים של פיוניר 301 מוסיקת רוק או פופ ולהקות למיניהן וראפ ,סנופ דוג,DR DRE וכו...ודרך אגב הלייזר דיסק שלך עדיין שריר וקיים במלוא הדרו בתוך הארון(מתחת לטורנס..)ונשלט רגיל דרך השלט ודרך דלת הארונית בעזרת הכבל CONTROL של פיוניר שמעביר סיגנלים בין מכשיר למכשיר בשרשור :D (Y) העניין הוא האם יש רמקולים שיכולים לתת לי צבע אחר לסאונד עם המגבר ,או שהסט הזה מתאים ברמתו אחד לשני :?:

בועזון
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 959
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #6 

אני אישית חושב שאתה מכור.... חבל שלא גירד לך ככה אתמול - היה מבצע הקש בדלת :D :lol:

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

אתה צודק :D :lol: אפילו סרווין של היום זה לא הסרווין של פעם ושל מה שיש לי... :D (Y)

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

שמע, אומר לך את האמת - עבור סוג המוסיקה שאתה אוהב לא כל רמקול יוקרתי יתאים. לדעתי קליפש יכול לבוא בחשבון. מצד אחד יעדן לך את הסאונד ויתן לך יותר איכות אך מצד שני יתן לך את כל האפקט שיש לך מהסרווין. כמו כן, יש את הסדרה היוקרתית של סרווין-ווגה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=305144

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 936
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #9 

לדעתי לסוג המוסיקה שאתה שומע הרמקולים שלך תפורים עליך.

באמת מאוד מוזר שכל פעם נשרפים אצלך פיוזים, כי אני אישית עם רמקולים VE-12F שהם 12" וגם יש לי את הפיוזים מאחורי הרמקול, ואני מגביר אותם עם YAMAHA DSP-AX1 והגעתי לווליומים גבוהים אני בטוח שלא פחות ממה שאתה הגעת, ולא נשרפו הפיוזים....

אגב, אני מודע לעובדה שאתה מאוהב ברסיבר שברשותך (U) ובצדק.. אך הייתי מציע לך לעשות ניסיון חד פעמי עם YAMAHA דגל - ולהשוות... זה יכול להיות מעניין :)

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

combina22 כתב:לדעתי לסוג המוסיקה שאתה שומע הרמקולים שלך תפורים עליך.

באמת מאוד מוזר שכל פעם נשרפים אצלך פיוזים, כי אני אישית עם רמקולים VE-12F שהם 12" וגם יש לי את הפיוזים מאחורי הרמקול, ואני מגביר אותם עם YAMAHA DSP-AX1 והגעתי לווליומים גבוהים אני בטוח שלא פחות ממה שאתה הגעת, ולא נשרפו הפיוזים....

אגב, אני מודע לעובדה שאתה מאוהב ברסיבר שברשותך (U) ובצדק.. אך הייתי מציע לך לעשות ניסיון חד פעמי עם YAMAHA דגל - ולהשוות... זה יכול להיות מעניין :)
...
קומבינה תסלח לי אך ימהה תמיד פיגרה אחרי פיוניר....כך שאין מצב וטעם לבדוק את הרכיבים במגבר ימהה.. :roll: :D ועוד להחליף ספינת דגל ברפסודה רעועה שמלאה חורים ככברה ומטלטלת מצד לצד במים גועשים בחרחורי גסיסה אחרונים... :roll:

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

אם אתה חושב שרסיבר דגל של ימאהה היא רפסודה רעועה שמלאה חורים וכל מה שאמרת אז תהיה בריא ושיהיה לך המון שעות מוסיקה מהנות עם הפיוניר שלך... (f)

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

combina22 כתב:אם אתה חושב שרסיבר דגל של ימאהה היא רפסודה רעועה שמלאה חורים וכל מה שאמרת אז תהיה בריא ושיהיה לך המון שעות מוסיקה מהנות עם הפיוניר שלך... (f)
...
עיניים שלי הכל כמובן בהומור... :) רציתי קצת להדליק אותך וכנראה הצלחתי יותר מדי... (f) תמיד היתה לי סימפטיה להערותיך..וספינות הדגל של ימהה מספיק מפחידות...אך משום מה תמיד היתה לי הרגשה שימהה (ברמות הגבוהות)היתה פחות טובה מפיוניר,לפחות משנת 2001 ... :4u:

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

לא הצלחת להדליק אותי, כי אני מאוד מרוצה מהסטאפ שלי אז ככה שלא אכפת לי מה תהיה דעתו של כל אחד אחר מלבד דעתי האישית.
אם לא שמת לב, לא הצעתי לך להחליף את הרסיבר שלך בימאהה, הצעתי לך רק אם תהיה לך הזדמנות פעם אחת לחבר ולהקשיב..

ואגב אני לא כלכך מסכים עם המסקנות שלך, אפילו כאן כל שנה עומדים למבחן קבוצת רסיברים, וכמעט ברוב המקרים במוסיקה ובקולנוע בכלל הימאהה מנצח...

תריץ חיפוש :) בהצלחה

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

מה כל כך מיוחד בימהה בקב" ובמוסיקה אם יואילו נא להסביר לי :roll: כלומר מה ימהה המציאה בתחום הזה בשנים האחרונות.. :?: פיוניר למשל המציאה את הכיול האקוסטי ברסיוורים ,והתאמצה בעידון הסאונד באולפני AIR STUDIO וגם THX וימהה :?: מוציאים רסיוורים תוך כדי שינה ולא יוצאים אפילו מהמפעל להכיר זויות מקצועיות אחרות... :wink:

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

תשמע הכיול האקוסטי זה אם אתה רוצה הקשיב למוסיקה ב5.1, מה שאני לעולם לא עושה.

מבחינתי - מוסיקה זה סטריאו נטו!
אצלי הרסיבר נכנס למצב של DTS או DD רק כאשר אני מפעיל סרט.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

combina22 כתב:תשמע הכיול האקוסטי זה אם אתה רוצה הקשיב למוסיקה ב5.1, מה שאני לעולם לא עושה.

מבחינתי - מוסיקה זה סטריאו נטו!
אצלי הרסיבר נכנס למצב של DTS או DD רק כאשר אני מפעיל סרט.
...
אני קצת תמהה ,כי מדבריך אתה שומע המון סטריאו ,והבנתי שבימהה יש מצב פיור סטריאו ששמעתי שהוא מעולה,אך אם כבר למה לא הלכת על פאוור ופרה :?: וממש יאמר לזכותך שהמגבר שלך מספק אותך בסרטים,כי למיטב ידיעתי הוא מאוד מיושן ומחזיק רק בשני הפורמטים המפורסמים אך לא מעבר..כך שבסרטים אין לו תמיכה בEX ושאר שיצאו עוד לפני אפילו הפורמטים החדשים.

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

תקשיב אין לי צורך בכל הפורמטים החדשים האילה כי כל המדיה מגיעה מהמחשב.
וכרטיס הקול שלי מסוגל להוציא DD וDTS ו-PCM.

כל המצבים של פיור סטריאו - וכל האפקטים האילה למיניהם אף פעם לא מצאו חן בעיניי. אין על סטריאו ... מוסיקה שומעים בסטריאו.
גם כשאתה שומע סטריאו הריי שהצליל מקודד ל2 ערוצים, וככה הוא מתוכנן להגשה בפני המאזין! אז כל משחק עם המקור תמיד יהרוס. לפחות לטעמי האישי.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

(Y) מסכים עם כל מילה שלך :!: :אחלה:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

combina22 כתב:תקשיב אין לי צורך בכל הפורמטים החדשים האילה כי כל המדיה מגיעה מהמחשב.
וכרטיס הקול שלי מסוגל להוציא DD וDTS ו-PCM.

כל המצבים של פיור סטריאו - וכל האפקטים האילה למיניהם אף פעם לא מצאו חן בעיניי. אין על סטריאו ... מוסיקה שומעים בסטריאו.
גם כשאתה שומע סטריאו הריי שהצליל מקודד ל2 ערוצים, וככה הוא מתוכנן להגשה בפני המאזין! אז כל משחק עם המקור תמיד יהרוס. לפחות לטעמי האישי.
...
שמע לי ידידי, תשקיע ב-DAC חיצוני ולא תאמין כמה טוב סטריאו יכול באמת להישמע. מה שאתה שומע עכשיו עם ה-DAC של הרסיבר שלך זה רק הד עמום של הסאונד האמיתי.

AssafAviv
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #20 

דווקא הבנתי שהDAC של הרסיבר שלי הוא דיי איכותי ... בכל זאת מדובר על DSP-AX1 והDAC הוא של BURR BROWN...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”