מזרימי מדיה מבוססי NMT - אמינותם?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
yshneider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

עפ"י סקירת רוב מכשירי המזרימדיה בהחלט נראה שרוב המזרימים אינם שונים במפרט הטכני אלא באריזה .

השאלה שלי היא לגבי האמינות של המכשירים . הרי גם כשאני קונה טלויזיה , אחד מהחישובים הוא לגבי אמינות המוצר , שהרי ידוע שישנם מוצרים איכותיים שעליהם אתה מוכן לשלם יותר בשל העובדה שהם הרבה יותר אמינים ממוצר סיני שהדביקו עליו תוית אף על פי שמתיימר לספק את אותם נתונים טכניים.

, האם יש הבדל בין PH , HDX ISTAR
לגבי אמינותם . האם יש בין המוצרים הנ"ל מוצר שהוא יותר אמין או פחות אמין ומתקלקל מהר יותר , אני מדבר לאורך תקופה . (לא מדבר על בעיה נקודתית של מוצר יחיד)

מוצר אמנם יכול להכיל את מיטב הטכנולוגיה , אך יחד עם זאת אם הוא מתקלקל ועושה בעיות מהר מאוד שוכחים מהמפרט הטכני .

אני מאוד אשמח אם משתמשי המזרימדיה למינהם יוכלו לשתף אותנו לגבי איזה מוצר הם מחזיקים , כמה זמן הוא נמצא ברשותם , באיזו תדירות הם משתמשים בו , וכמובן אם הם נתקלו בבעיות מסויימות , ולא פחות חשוב האם הצליחו לפתור אותן וקיבלו עזרה מהספק או לא .

תודה

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

בידי popcorn hour הראשון ורכשתי אותו לפני כ 4\5 חודשים.
מוצר אמין מאוד ולא נתקלתי בבעיות חומרה עד כה. (Y)
Need more cowbell

זה-הכינוי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 620
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

Pavelz כתב:בידי popcorn hour הראשון ורכשתי אותו לפני כ 4\5 חודשים.
מוצר אמין מאוד ולא נתקלתי בבעיות חומרה עד כה. (Y)
...
מצטרף :)

יש לי את ה A100 ארבעה וחצי חודשים ואני מאוד מרוצה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #4 

במקרים שציינת, כל המכשירים כוללים בדיוק את אותה תוכנה ולכן הם כמעט אותו מכשיר.

katalanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

עד עכשיו טפו טפו...

שליחה #5 

פופקורן A100 כחצי שנה, עובד כל יום כמה שעות טובות, עד עתה ללא שום בעיות מיוחדות .

פעמים נתקע בעת עדכון גרסאות בטא, אבל התאוששות בעזרת קובץ התאוששות יעודי פתרה את הבעיה מייד

מכשיר מדהים ,אחד הדברים היותר מוצלחים שרכשתי בחיי

yshneider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני רואה שכולם עד עכשיו מביעים את דעתם הכנה על PH בלבד , נראה שהוא השולט עד עכשיו . מעניין יהיה לשמוע גם את אלו שרכשו HDX

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46419
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #7 

רצוי לתקן ולהוסיף לכותרת את המילה NMT, כי נראה לי שפותח השרשור שואל רק על מכשירים אלו.

אני לא חושב שסקר כזה משקף משהו, גם אם יש מישהו שחווה תקלות כלשהן, ייתכן וזה בגלל התקנה במקום מאותגר קירור לדוגמה או יחידה תקולה, עדות על מקרה כזה ללא הרחבה (ולא תמיד המדווח יודע על הסיבה לתקלה) עלולה להעכיר ללא צורך את הרושם על המוצר. הרבה יותר חשוב לדעתי לדעת את מדיניות היצרן או המשווק במקרה של תקלה.

כמו ש oferlaor ציין מוקדם יותר, כל מכשירי ה NMT זהים לחלוטין ונבדלים רק במארז ובחיבורים שלהם. אין שום קשר לארץ הייצור כמו שנרשם בהודעה אשר פתחה את השרשור, רוב המוצרים בהם אנחנו עושים שימוש יומיומי (המחשב עליו אתם עובדים עכשיו, המסך הדק, הרסיבר...) מיוצרים בסין בשל עלויות ייצור זולות יותר, עלויות זולות אלו לא מחייבות מוצר נחות וטעות בכלל לחשוב כך.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35097
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #8 

שים לב שהאמינות היא בד"כ למוצרים עם אורך חיי מדף קצרים יחסית, וזה משום שכל כמה חודשים יוצרים נגנים חדשים שהופכים את הקודמים ללא רלונטיים.

לי יש מוצרים של זיובה -
Z500 - כשנתיים
CS615 כ-4 חודשים

אין בעיות (טפו טפו טפו...)

yshneider פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אני אכן מתכוון למכשירי NMT

מה זאת אומרת מכשירים זהים לגמרי ? אני מבין שהממשק הוא אותו ממשק , והמכשיר מבוסס על צ'יפ מסויים , אך האם כל הרכיבים בפנים (Hardware) זהים לחלוטין ?

בדר:כ חברה מפתחת צ'יפ מסויים ושאר החברות מפתחות כרטיסים המבוססים על צ'יפ זה , אך האם בהכרח הכרטיסים זהים ואמינים באותה מידה .

למשל כרטיס מסך מבוסס Nvidia Chipset , יש מלא חברות שמפתחות כרטיסי מסך עם צ'יפ זה אך יש הבדלי מחירים בין היצרנים (בהינתן אותן נתונים)

אני מבין שהייצור בסין נובע משיקולים כלכליים , עדיין אני מנסה להבין אם יש הבדל בציוד חוץ מהעיצוב .

להוציא תקלות בודדות , פשוט רציתי לראות (גם אם הסקר לא מתנהל בתנאי מעבדה, ואינו משקף בצורה מלאה) האם יש הבדלים בין המכשירים . נאמר לדוגמא שעשרה חברים מחזיקים ברשותם PH בשנה האחרונה ולא נתקלו בבעיות , ולעומתם שישה קנו HDX ומתוכם 3 נתקלו בבעיות חומרה (חשמל , ניתוקים, נפילות מתח וכו ..) אזי בהחלט זה נתון שהייתי לוקח בחשבון .

אין ספק שמוצר נמדד גם בשירות שהספק שלו נותן , מה שבמקרה זה קצת בעייתי בהינתן שהמוצר בייבוא אישי והספק בצד שני של כדור הארץ

pup26
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #10 

לי יש את הA100, המכשיר מצוין כמו שכולם תארו, אבל, כשרכשתי את המכשיר והוא הגיע תקול, הטיפול של החברה היה די בינוני.
להלן שרשור בנושא:

http://www.hometheater.co.il/vt57056.%D ... 7%90%D7%95
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה

barya
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

בהקשר הזה אני אציין שמה שדחף אותי לקנות ISTAR היתה אחריות לכל החיים.

למיטב ידיעתי כל השאר נותנים רק שנה.

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #12 

סטרימר: PH100.
נרכש: מאתר היצרן.
אופן חיבור: קומפוזיט ו- HDMI.
שיטת הזרמה: הארד דיסק חיצוני USB.
תקופת שימוש: כחצי שנה.

לא נתקלתי בבעיות חומרה ולבנתיים אני מאוד מרוצה מהמכשיר.

תזכור שרוב יצרני ה- NMT הם יצרנים חדשים ואין להם מוצרים קודמים כמו לדביקו וזיובה, לכן אין ממש אפשרות לבחון אמינות.

חבל שהשרשור מתייחס רק ל- NMT'S למיניהם עדיף שכל מי שיש לו סטרימר ירשום את חוות דעתו.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”