אי אפשר לשמוע שיר אחד מהתחלה עד הסוף בלי לכבות ולהדליק את המגבר 500 פעם באמצע.
כול פעם המגבר מנתק לי את אחד הרמקולים או אפילו את שניהם או שגורם לחרחורים וזמזומים מאחד הרמקולים או משניהם אפילו! הוא לא יכול לנגן בשתי רמקולים מהתחלה עד הסוף בלי לעשות בעיות! (בזזז בזזז או ניתוק לגמריי של אחד הרמקולים או שניהם)
כשאני מכבה ומדליק הבעייה מסתדרת ואחריי 10 שניות חוזרת, או שלא. המצב רק החמיר, בעבר הבעייה הייתה קיימת אבל היו ימים שלמים שהייתי יכול להשתמש והוא לא היה עושה לי בעיות.היום כול 10 שניות אני צריך לכבות ולהדליק אותו וגם זה כבר לא עוזר =\ .
נשבר לי, אין הרבה כסף אבל חייב לתקן את הבעייה וצריך לדעת אם שווה את ההשקעה או לשים בפח. ראיתי בפורומים בחו"ל שזו בעייה מוכרת ופתרו אותה ע"י החלפת פיוז (פיוז לא מחליפים רק שהוא לא עובד?! זה או שהוא עובד או שלא נכון?) וניקוי הפונצטיומטרים (עשיתי).
היכן יש מעבדה באזור נס ציונה-ראשון-רחובות?
אם יש פתרון שאפשר לעשות בבית אשמח לשמוע, אבא שלי איש אלקטרוניקה ומהנדס מעגלים כבר שנים רבות כך שאפשר להעזר בו ובידיו הטובות לתיקון ולשימוש במוצרי אלקטרוניקה.
ובקשר לפיוז, יש צורך להחליפו? זה אכן קשור ?סביר להניח שהפיוז ישן, (אף על פי שהוא עובד, עובדה שהמגבר עובד, אם הוא היה שרוף אז המגבר לא היה עובד) אז להחליף או שזה סתם בזבוז?
אגב, המגעים והכבלים בסדר גמור!
הבעייה שקיימת לאנשים בפורום בחו"ל:
http://www.avforums.com/forums/integrat ... 930ax.html
בנוסף, בעייה דומה בנגן CD TEAC.
כאן הבעייה אני חושב מהמגעים, גם הוא מנתק לי אחד מהרמקולים, אבל כשאני נותן לו טפיחה קלה,מזיז קצת את הכבלים RCA שמתחברים בינו אל המגבר הבעייה מסתדרת.
אשמח לדעת איך כאן אוכל לסדר את הבעייה.
תודה מראש, עדן