POPCORN A110 איכות גרועה בניגון קבצי מוזיקה בסטראו MP3
POPCORN A110 איכות גרועה בניגון קבצי מוזיקה בסטראו MP3
יחסית לנגן -PIONEER DV600 שאני ממש נהנה מהאיכות הסאונד, הפופקורן נשמע גרוע ביותר בסטראו , פשוט אכזבה ! הצליל צורם בצלילים הגבוהים, רעש נורא במקום הבאס (הנמוכים)
הפופקורן מחובר עם כבל HDMI
אולי הפופקורן שלי לא תקין ?
אשמח לשמוע תגובות
יחסית לנגן -PIONEER DV600 שאני ממש נהנה מהאיכות הסאונד, הפופקורן נשמע גרוע ביותר בסטראו , פשוט אכזבה ! הצליל צורם בצלילים הגבוהים, רעש נורא במקום הבאס (הנמוכים)
הפופקורן מחובר עם כבל HDMI
אולי הפופקורן שלי לא תקין ?
אשמח לשמוע תגובות
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מותר לשאול באיזו איכות בדיוק קודדו קבצי ה mp3 ועם איזה מקודד?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אצלי מחובר בכבל אופטי לרסיבר KENWOOD 8030 בגלל שהאונקיו 606 עדיין לא הגיע ( תקוע במכס כבר 3 שבועות )kobil כתב:חשבתי שהבעיה רק אצליmagic1 כתב:גם אצלי.
אני היתי בשוק כשנגנתי MP3....
בדיוק ככה!האיכות כל כך גרועה שאי אפשר לשמוע...![]()
איך חיברת אותו ?( כבל אופטי/HDMI)...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
האם ההשוואה של 2 המקורות כאשר הם מחוברים בחיבור דיגיטלי נעשתה עם אותו תוכן והאם נעשה תיאום ווליום בין המקורות?
גם אצלי ב A100 מוזיקה נשמעת רע... אותם הסימפטומים שאנשים תיארו פה.
ניסיתי גם MP3 וגם קבצי FLAC. כולם תקינים ומנתנגים כמו שצריך במחשב ובנגן ה MP3 שלי (Iaudio 7 )
הפופוקרן מחובר לרסיבר בחיבור קואקסיאלי
אין לי בכלל DVD בסלון ככה שאני לא יכול להשוות את איכות הניגון בין הפופקורן ל DVD על אותו הרסיבר ואותם הרמקולים, אבל דיי ברור שזו בעיה בפופקורן...
בסרטים כמובן אין שום זכר לבעיה עם הסאונד והכל עובד מושלם
ניסיתי גם MP3 וגם קבצי FLAC. כולם תקינים ומנתנגים כמו שצריך במחשב ובנגן ה MP3 שלי (Iaudio 7 )
אין לי בכלל DVD בסלון ככה שאני לא יכול להשוות את איכות הניגון בין הפופקורן ל DVD על אותו הרסיבר ואותם הרמקולים, אבל דיי ברור שזו בעיה בפופקורן...
בסרטים כמובן אין שום זכר לבעיה עם הסאונד והכל עובד מושלם
ז"א שאין קשר בסוג הכבל . גם A100 נשמעת גרוע במוזיקה עם כבל קואקסיאליזה-הכינוי כתב:גם אצלי ב A100 מוזיקה נשמעת רע... אותם הסימפטומים שאנשים תיארו פה.
בסרטים כמובן אין שום זכר לבעיה עם הסאונד והכל עובד מושלם...
האם נפתחו נושאים בנושא בפורום של POPCORN ?