בתור משתמש מתחיל בסטרימר של פופקורן עלו מספר שאלות...
אשתדל לרכז את כולן בהודעה אחת.
כמובן יהיה נחמד אם בעלים גאים נוספים של המכשיר יעלו שאלות נוספות אשר יעשירו את כולנו בידע ויאפשרו ניצול מלא של ההמכשיר החמוד הזה.
אז ישר לעניין:
1. מהכתבה על המוצר הבנתי כי לא ניתן לסמן בוק מארקים, כלומר אם אני מבצע עצירה במהלך סרט, לא אוכל לסמן היכן הפסקתי ולחזור לאותה נקודה בלחיצת כפתור, אלא לחפש מחדש איפה הייתי. הבנתי נכון? האם יש דרך עקיפה לעשות זאת? האם זה קשור לעדכון קושחה? כלומר זה יתאפשר בעתיד? וואו כמה שזה חסר...
2. זום, בלחיצה על כפתור זום בשלט ישנו מעבר ממצב אפסקט אחד למשנהו, אך לא מצאתי אפשרות לקבוע בעצמי את הפרופורציות כלומר זום לרוחב ולגובה בנפרד. יש איזה הסבר ב"וויקי" בנושא, אך זה לא עבד במקרה שלי. מישהו יודע איך עושים זאת ואם זה אפשר בכלל?
3. בהכנסת הארד דיסק לראשונה האם חובה לפרמט אותו דרך המכשיר או שאפשר לפרמט את ההארד דיסק במחשב ולעבוד עם המכשיר ללא פירמוט. מה נותן הפירמוט דרך ה-PCH?
ניתן להריץ את ה-wizard מהמכשיר ללא איבוד החומר על ההארד דיסק או חייבים לגבות קודם?
4. האם יש מדריך מסודר לניהול הקבצים במכשיר ללא רשת. כלומר יצירת ספריות העתקת קבצים ומחיקתם ובקיצור ארגון התכנים דרך השלט. הדבר היחיד שהצלחתי לבצע הוא להשתמש ב-file mode וזה לא עובד בצורה יעילה, כלומר לא עובד.
5. האם ניתן ליצור רשימות מוזיקה? יש לי כמויות אדירות של מוזיקה על ההארד דיסק, איך אני מארגן רשימת השמעה מסודרת, או השמעה רנדומלית של כל התיקיות? יש למישהו טיפים טובים לשמיעת מוזיקה?
6. כפתור ה-USB EJECT כלל לא מגיב, רק אצלי?
7. יש מדריך מסודר להחלפת סקינים המתאים לגרסת הקושחה האחרונה? מההסבר הקיים לא ניתן להבין איך עושים זאת.
8. כמו כן מדריך מסודר לגבי כל האפשרויות מבחינת השימוש ברשת, לאנשים שלא באים מהתחום ולא מכירים את התחום, אם יש משהו כזה, אפשר הפניה? אם אין, המבין היוזם יבורך.
זהו בינתיים, כל מי שיצטרף עם שאלות כולנו נרוויח ונהנה.
ותודה למגיבים