Logitech Premium Guitar Hero Controller
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- UltraMagnus
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 388
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יקרררר.....
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ברור שיקר - זה מה שאומר "מוצר פרימיום". 99 אחוז ממוצרי לוגיטק יקרים בהשוואה למתחרים, אבל מי שהתשמש במוצרים שלהם (ואני בנהם) יודע שקשה לחזור לאחור. תמיד יש את האופציה של הצעצוע הזול שמגיע עם הערכה 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
בזבוז כסף טוטאלי. אולי עשוי מחומרים איכותיים, אבל זה לא ילמד אותך לנגן, וזה אפילו לא דומה למותג כזה או אחר.
אם כבר להוציא מלא כסף על כלי נגינה למשחקים, עדיף לקנות את סט התופים של רוק בנד ב300 דולר - מדובר בתופים אמיתיים שאפשר לתופף עליהם גם בלי רוק בנד.
אם כבר להוציא מלא כסף על כלי נגינה למשחקים, עדיף לקנות את סט התופים של רוק בנד ב300 דולר - מדובר בתופים אמיתיים שאפשר לתופף עליהם גם בלי רוק בנד.
לאאאאאאאאאאאאא...Malcontent כתב: אם כבר להוציא מלא כסף על כלי נגינה למשחקים, עדיף לקנות את סט התופים של רוק בנד ב300 דולר - מדובר בתופים אמיתיים שאפשר לתופף עליהם גם בלי רוק בנד....
מקסימום פד לאימון, וכאלה אפשר למצוא ב40 ש"ח. להגיד שזה יכול להיות חלק ממערכת זה כבר הגזמה.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני לא מדבר על התופים של רוק בנד, שמגיעים יחד עם משחק, גיטרה ומיקרופון ב190 דולר.
אני מדבר על התופים האלה, שעולים 300 דולר לבד:

- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק דבר אחד יש לי לומר
OMG!!!
OMG!!!
זה עדיין לא תופים, פשוט אוסף של פדים מוצלחים. זה לא טוב לשום דבר יותר מאימון/חימום, לא לנגינה.Malcontent כתב:אני לא מדבר על התופים של רוק בנד, שמגיעים יחד עם משחק, גיטרה ומיקרופון ב190 דולר.
...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אתה בודק דברים לפני שאתה כותב?UriDrori כתב: זה עדיין לא תופים, פשוט אוסף של פדים מוצלחים. זה לא טוב לשום דבר יותר מאימון/חימום, לא לנגינה....
סט התופים הזה מיוצר על ידי אלסיס, חברה מאוד נחשבת בתחום התופים האלקטרוניים.
או שתגיד שגם v-drums הם לא תופים, אלא אוסף של פדים מוצלחים?
אה... אז תגיד תופים חשמליים. כשאתה כותב רק "תופים" אני מבין מזה שאפשר לשלב אותם במערכת של ממש... בכל מקרה, אני ממש לא אוהב תופים אלקטרוניים. מעדיף מערכת רגילה בכל יום, ההרגשה הרבה יותר טובה.Malcontent כתב:אתה בודק דברים לפני שאתה כותב?UriDrori כתב: זה עדיין לא תופים, פשוט אוסף של פדים מוצלחים. זה לא טוב לשום דבר יותר מאימון/חימום, לא לנגינה....
סט התופים הזה מיוצר על ידי אלסיס, חברה מאוד נחשבת בתחום התופים האלקטרוניים.
או שתגיד שגם v-drums הם לא תופים, אלא אוסף של פדים מוצלחים?...