וידאו לא רציף ב- SAGE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
בשעה טובה הרכבתי את ה- HTPC המיוחל. אני בגדול מרוצה מהרכיבים רק צריך להחליף את כרטיס המסך (כרגע ATI x300 בעתיד 6600GT).

הממיר (יס) מחובר ל- PVR 150 ולטלויזיה במקביל ואני משווה את האיכות.
חוץ מאיכות נחותה מבחינת צבעית וכאלו שאני מניח שאצליח לכוון בעתיד אני שם לב שוידאו מרגיש קצת קופצני ב- SAGE, בקופצני אני מתכוון לאיבוד של פריימים.

המחשב חזק מספיק AMD 64 3000 לוח של DFI ג'יגה זיכרון.

האם צפייה דרך SAGE אומרת שצריך לסבול את זה או שיש מה לעשות? מה אצלכם?

בנוסף, שמתי לב לעיכוב דיי עצבני (שנייה שתיים) בין הטלויזיה למחשב, אני מניח שזה בגלל שקודם התוכנה מקליטה ואז משדרת, זה ממש מרגיש כשמזפזפים לא? מתרגלים לזה? אפשר לקצר את הזמן או אולי אפילו לבטל את הפעולה הזאת?

תודה

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

ברוך הבא לעולם של SAGETV...
1. לגבי האיכות - אכן, ישנה ירידה באיכות (ישנה המרה מדיגיטאל-לאנלוג-לדיגיטאל) אך היא לא מורגשת בצפיה בטלויזיה רגילה - ב-LCD / PLASMA אפשר להבחין - לדעתי לא קריטי.
כיוון הצבעים אפשרי וקל בתוכנת SAGETV עצמה.
2. לא צריכות להיות קפיצות בתצוגה (פריימים חסרים). האם אתה עובד ב-VMR9? באילו דיקודרים לוידאו/אודיו אתה משתמש?
3. העיכוב של שניה שתיים נובע מהקידוד שנעשה ע"ג הכרטיס ואחרי כן הפריסה שלו ע"י המחשב/כרטיס המסך לטלויזיה. גם אם ניתן לבטל את הקידוד תוך כדי הצפה, איך תעשה הקפאת תמונה? איך תקליט רטרואקטיבית מהזמן בו התחלת לצפות? וכיו"ב.
מנסיוני, של שלוש שנים, עם שלשה ממירים המחוברים ל-SAGETV, אין צורך ב"זפזופ" והצפיה ב-חי כמעט ולא בשימוש.
בנוסף, הפוטנציאת של תוכנת SAGETV מתחיל להיות ממומש רק כאשר עובדים עם יותר מממיר אחד...יש עוד למה לחכות...

בכל אופן, אופי הצפייה משתנה לחלוטין כאשר עובדים עם מערכת PVR - לא עוד "להספיק" להגיע הביתה /להתפנות משאר העיסוקים - רק כדי להספיק לתכנית זו או אחרת...SAGETV תדאג להקליט את כל מה שאתה רוצה/אוהב לצפות בו. ואתה, בזמנך החופשי, תצפה במה שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה...וכמובן ללא פרסומות...

בהצלחה,
אורן.

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #3 

איזה קטע, אתה אומר שאתם מקליטים את כל מה שאתם אוהבים וכמעט לא רואים טלויזיה בשידור חי? לא חשבתי על זה...

טוב, אם כך נתחיל לעבוד על לוח המשדרים, האם אתה מתכוון לשחרר את הגירסה שלך? אלון משום מה לא שולח לי את שלו למרות שיש לנו את אותו השם :)

(אם למישהו זה לא ברור דיברתי על לוח השידורים של fox בארה"ב :wink: )

לגבי מפענחים אני משתמש ב- FFDSHOW ו AC3Filter, תיכף אבדוק איזה renderer.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

כל העיקרון הוא להתנתק מלוח המשדרים...
הגרסה שלי תהיה זמינה להורדה עוד הלילה - אני מקווה...אם לא אז מחר בלילה.

תנסה לבטל את ה-FFDSHOW ולבדוק אם עדיין "קופץ". בכל מקרה תבדוק גם את ה-CPU בזמן שה-FFDSHOW כן עובד.

אורן.

aloni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #5 

אולי זה נדמה לי אבל עם VMR9 זה מרגיש לי יותר טוב.

זה נראה לא הגיוני כי overlay אם אני מבין טוב זה דיי ישירות לכרטיס מסך בלי יותר מדי עיבודים בדרך. נו טוב, הקפיצות יותר טובות עכשיו תודה על העזרה. מחכה לשחרור הגירסה.
HiFiMusic IL

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”