אגף מזרימידיה או HDTV?
שמתי לב שהחלק הזה בפורום שאמור להיות מוקדש למקורות HDTV הוא בעצם הפורום למזרימדיה
ברור לי שהמצב נוצר מכיוון שהיום אין עדיין מקורות HDTV רבים ומזרימדיה לניגון תוכן HDTV זה אחד הפתרונות
אבל
לא היה מן הראוי שמזרימדיה יקבל לעצמו אגף משלו?
וכך אולי פורום HDTV יהיה באמת פורום HDTV
ברור לי שהמצב נוצר מכיוון שהיום אין עדיין מקורות HDTV רבים ומזרימדיה לניגון תוכן HDTV זה אחד הפתרונות
אבל
לא היה מן הראוי שמזרימדיה יקבל לעצמו אגף משלו?
וכך אולי פורום HDTV יהיה באמת פורום HDTV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מכיוון שיש כיום שני סוגי מקורות HDTV (לא כולל שידורי יס והוט שנכללים בשידורים דיגיטליים) - קרי: בלוריי ומזרימי מדיה, הם כרגע משתתפים באותו פורום.
כשבלוריי יתרומם בארץ (מה שעד כה לא קרה), אני בטוח שנמצא פיתרון.
כשבלוריי יתרומם בארץ (מה שעד כה לא קרה), אני בטוח שנמצא פיתרון.
אני חושב שבלו ריי מתחיל להתרומם!
אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה פעם נוספת.. למה לא לדון בעיניני מזרימדיה באגף מזרימדיה?
אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה פעם נוספת.. למה לא לדון בעיניני מזרימדיה באגף מזרימדיה?
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבלוריי מה זה מתרומם...יש כל כך הרבה הודעות בנושא שהפורום כמעט קורס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אם וכאשר בלוריי יתרומם בארץ אפשר יהיה לפצל את הפורומים....
הסיכוי לכך נראה קלוש: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3777671,00.html
- oferlaor
- מנהל

toxin,
כן, מאמר של YNET באמת ישכנע אותי אם טכנולוגיה כלשהי תצליח או לא תצליח.. חחח
אני מעביר מיד תרגום של המאמר לסר הווארד סטרינגר ולדעתי כתוצאה מהמאמר הזה הוא מינימום סוגר את קו היצור של ה-PS3, את קוי המוצרים של נגני הבלוריי ומודיע על הפסקת השימוש בבלוריי לאלתר. אה, ומחליף הכל בנגני HD DVD.
כן, מאמר של YNET באמת ישכנע אותי אם טכנולוגיה כלשהי תצליח או לא תצליח.. חחח
אני מעביר מיד תרגום של המאמר לסר הווארד סטרינגר ולדעתי כתוצאה מהמאמר הזה הוא מינימום סוגר את קו היצור של ה-PS3, את קוי המוצרים של נגני הבלוריי ומודיע על הפסקת השימוש בבלוריי לאלתר. אה, ומחליף הכל בנגני HD DVD.
- oferlaor
- מנהל

- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
עופר, כל עוד הטכנולוגיה יקרה היא לא תגיע למיינסטרים (בדומה לDVD בתחילתו). רוב האנשים לא פריקים של טכנולוגיה עכשווית ולכן המאמר כן צודק. יקח עוד המון זמן עד שתכנס לחנות מוצרי חשמל "עממית" כאן בארץ ותרכוש לעצמך נגון בלוריי בזול.
א) בלו ריי בדיוטי פרי ב 200 דולר זה בשבילי הסימן לבאות (פעם היה וידאו ב 200 דולר אח"כ DVD ב 200 דולר)
ב) המאמר ב YNET באמת מפספסת חזרתי מפאריס שם ביקרתי בחנויות FNAC ו VIRGIN - כל כותר חדש יוצא בבלו ריי והמון המון כותרים ישנים יוצאים בבלו ריי וגם המחיר לא גבוה בהרבה ממה שכותר DVD היה עולה עד לפני שנים מספר (18 עד 30 אירו)
ג) לדעתי הבקשה שלי לפיצול לא באמת קשורה לעליית הבלו ריי, אני מתעניין ב HDTV אבל לא רכשתי וכנראה שגם לא ארכוש מזרימדיה
אני רוצה לקרוא הודעות הקשורות ב HDTV ומוצא 95% הודעות על מזרימדיה כך שזה חיפוש מחט בערמה של שחת
לדעתי ל 5% ההודעות שהן HDTV נטו מגיע מקום משלהם ואז הם גם יהיו יותר ממה שהם היום
בברכת חתימה טובה
ב) המאמר ב YNET באמת מפספסת חזרתי מפאריס שם ביקרתי בחנויות FNAC ו VIRGIN - כל כותר חדש יוצא בבלו ריי והמון המון כותרים ישנים יוצאים בבלו ריי וגם המחיר לא גבוה בהרבה ממה שכותר DVD היה עולה עד לפני שנים מספר (18 עד 30 אירו)
ג) לדעתי הבקשה שלי לפיצול לא באמת קשורה לעליית הבלו ריי, אני מתעניין ב HDTV אבל לא רכשתי וכנראה שגם לא ארכוש מזרימדיה
אני רוצה לקרוא הודעות הקשורות ב HDTV ומוצא 95% הודעות על מזרימדיה כך שזה חיפוש מחט בערמה של שחת
לדעתי ל 5% ההודעות שהן HDTV נטו מגיע מקום משלהם ואז הם גם יהיו יותר ממה שהם היום
בברכת חתימה טובה
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264