לגבי שני דגמים וזו אומרת לי במקביל שאם אני מחזיר מכשיר ברשת אז יש לי 5 ש"ח פחות(ומאחר שהיה לי כזה בבית ביקשתי אם אפשר לעשות משהו בנידון) והיא אמרה לי בינתים תגיע הביתה תחפש אותו ותודיע לי בטלפון איזה מכשיר זה - כל
מהלך הדיון היא לא מודיעה לי שיש תנאי למבצע זה - חובה לדבר! - והמון! ורק אז המכשיר ב15 ש"ח!
במקרה התקשרתי למוקד שירות ואמרו לי יש דמי שימוש מינימליים ע"ס 50 ש"ח לסמסונג שרציתי ו30 ש"ח על סוני אריקסון שרציתי -> לא היה אכפת לי לדבר ב50 ש"ח כי במקרה הזה יש עוד 20 ש"ח לאינטרנט! .
חזרתי טלפונית לאותה פקידה וזו בשיא התמימות "אהה נכון מדובר רק ב50 ש"ח -> שימו לב הסיבה היחידה שרציתי מכשיר בסלקום בגלל העובדה שהוא משמש אותי בתור מכשיר לאינטרנט סלולרי ולא לשיחות אבל בשביל 30 ש"ח שיחות הייתי מוכן לוותר.
והנה מגיע יום חמישי הגדול ואני בוחר את הפלאפון הנחשק (-לאחר בירור שעשיתי +המלצות) הודעתי למוכרת טלפונית על הבחירה היא שמרה לי את המכשיר ועשתה לי את השדרוג ->בטלפון ! סמכתי על כל מילה שהיא אמרה (היא נראתה אמינה!).
יום שישי אני חוזר מהבסיס לקחת את הפלאפון שכ"כ רציתי כולי חושב עליו כל הדרך ! כי יש לו דור 3.5 והוא מהיר מבחינת גלישה סלולרית. בעוד אני מגיע לפקידה בקניון (המוכרת שמכרה לי תטלפון לא היתה שם) היא מביאה לי ת'מכשיר ואני חוזר ושואל מה המינימום שימושים וזו אומרת לי 50 ש"ח ! ואז היא דורשת ממני לחתום ואני לא מבין הם היו ממש בסגירה ואני מתחנן לראות את הטפסים שאני חותם וזו סירבה בכל תוקף! ואין ברירה הם נראו לי נורא אמינים ואז אני חותם! עד שאני מקבל את הטפסים לידי וחשכו עיני -> לא 50 ש"ח ולא נעליים ! ובטח שלא 30!(על המכשיר הזול יותר)!
מדובר על 80 ש"ח! תקשיבו טוב 80 ש"ח של דיבור במכשיר ! איפה עלות מכשיר ? איפה חבילת הנתונים שיש לי? דבר שלא חשבתי להוציא ! נכון שיהיו כאלו שיגידו מה זה כולה 60 ש"ח אבל שתבינו איך רימו אותי !
שדיברתי עם אותה פקידה בטלפון שדיברתי איתה היא אמרה לי מה פתאום זה 50 ואין לי מה לדאוג ונדבר ביום ראשון אך יום ראשון מגיע ולא 50 ולא נעליים ! 80 ש"ח! אחרי שאני אומר לה את שוב לאחר בירור שעשיתי עם מוקד שירות (בירור חוזר למרות שנעשה בירור בשבוע שעבר וגם הם אמרו 50) נאמר לי שזה 80! אני מודיע לה את זה והיא אומרת לי ככה : כן זה 80 דיברתי עם המנהלת ועברו יותר מ24 שעות וזו בעיה שלך ואין מה לעשות!
אני מתכוון לאלחם על החוצפה הזו ושדיברתי עם מוקדי השירות חזרה אליי אחת בשם אלכסנדרה שאציע לי מבצע שאומר על כל מאה שאתה מדבר קבל 20 פחות! -> שימו לב מה קרה - רציתי סה"כ מכשיר חדש ומדליק לגלוש בו כמודם סלולרי כי אני גם לומד ויצאתי עם מכשיר עם אין ספור התחייבות לדיבור בכוח וחוסר רצון !
תגיעו לי מה הייתה יכול לראות את החוזה לפני שחתמת עליו -> נשבע לכם לא היתה לי אפשרות כזאת וסמכתי על הפקידות שם במאה אחוז!
שאלה לי לסלקום : פירסמתם בכל מקום על המצע הזה למה לא פירסתם במודעות שיש דמי שימוש מינימליים ? למה אתה מסתירים זאת? אני בטוח שכמוני יש עוד רבבות של לקוחות שהצטרפו והולכים לקבל את השוק ברגע שיראו תחשבונית? איפה הגינות הלקוח? באתר גוגל מופיע לינק למבצע זה למה בלינק לא רשום כרוך בדמי שימוש מינימליים?
יתכן שסלקום לא רודפת אחרי המותג ואיכות השם ושביעות רצון הלקוח אלא על סילוף האמת וחלוקת מכשירים "כמעט בחינם" -> אין פלא שאתם החברה הסלולרית הגדולה בישראל!.
אף פעם לא תראו את אורנג' יוצאת במבצעים כאלה ובו אני אגלה לכם סוד אורנג' כמו לכל חברה בינלאומית חשוב איכות המותג!