סטטוס משלוח HDX1000 ארצה
-
alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
איך ניתן לברר את סטטוס המשלוח של ה-HDX1000 אשר הזמנתי?
רכשתי ישירות ולא דרך הספק האוסטרלי.
תודה מראש
רכשתי ישירות ולא דרך הספק האוסטרלי.
תודה מראש
-
alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

אז יש לי שלושה ימים להמתין ...
תודה..
תודה..
אני הזמנתי לפני שלושה ימים והתחננתי בפניהם שישלחו לי את המכשיר ב-28 לחודש והם הסכימו.
קרה לי משהו מוזר איתם, הזמנתי את המכשיר לכתובת של חבר שלי בארה"ב ולאחר מכן ביקשתי לשנות את כתובת המשלוח לכתובת שלי בארץ. הם אמרו שהם לא יכולים לעשות זאת אונליין אלא רק בצורה ידנית ולא רישמית. לא הסכמתי, ביקשתי מהם לבטל את ההזמנה כדי שאוכל לעשות הזמנה חדשה לכתובת שלי בארץ. במשך שלושה ימים אף אחד לא ענה לי למייל כשביקשתי לבטל את ההזמנה, מאחר ולא שילמתי עבור ההזמנה החלטתי להזמין מחדש לכתובתי בארץ וכתבתי בהערות לבטל את מספר ההזמנה הקודם, שילמתי בפיי פאל עבור ההזמנה החדשה(ללא כל בעיות, אפשר להתקשר לויזה בארץ ולקבל את הקוד גם אחרי יומיים) ואיזה פלא? הזמנתי אושרה באופן מיידי ומייד קיבלתי מייל שההזמנה הקודמת בוטלה.
אגב, המכס בארה"ב על מכשיר מסוג זה לאחר בדיקה באתר של FEDEX הוא בין 0 ל-5 דולר.
קרה לי משהו מוזר איתם, הזמנתי את המכשיר לכתובת של חבר שלי בארה"ב ולאחר מכן ביקשתי לשנות את כתובת המשלוח לכתובת שלי בארץ. הם אמרו שהם לא יכולים לעשות זאת אונליין אלא רק בצורה ידנית ולא רישמית. לא הסכמתי, ביקשתי מהם לבטל את ההזמנה כדי שאוכל לעשות הזמנה חדשה לכתובת שלי בארץ. במשך שלושה ימים אף אחד לא ענה לי למייל כשביקשתי לבטל את ההזמנה, מאחר ולא שילמתי עבור ההזמנה החלטתי להזמין מחדש לכתובתי בארץ וכתבתי בהערות לבטל את מספר ההזמנה הקודם, שילמתי בפיי פאל עבור ההזמנה החדשה(ללא כל בעיות, אפשר להתקשר לויזה בארץ ולקבל את הקוד גם אחרי יומיים) ואיזה פלא? הזמנתי אושרה באופן מיידי ומייד קיבלתי מייל שההזמנה הקודמת בוטלה.
אגב, המכס בארה"ב על מכשיר מסוג זה לאחר בדיקה באתר של FEDEX הוא בין 0 ל-5 דולר.
-
alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

נאדה ! 
-
alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד