ייבוא מסך מארה"ב - אחריות בין לאומית
טוב, סוף סוף אחרי כל המחקרים נחתתי בארה"ב. כמובן, שהדבר הראשון שעשיתי זה לבקר ב B&H. התלבטתי בין הפנסוניק PZ800U הפופלרית לבין ה SONY W4100 המצוין.
הדבר שהכי הטריד אותי היה נושא האחריות. מבחור אחד בפורום הבנתי שהם נותנים אחריות מלאה לשבוע הראשון, כך שאם המכשיר מגיע תקול הם מכסים את ההוצאות המלאות.
בחנות לא שמעו על זה, אבל מתברר שיש להם תוכנית חדשה של אחריות בין-לאומית !!! (על פי המוכר, התחילו לשווק את התוכנית לפני החגים).
מחיר האחריות הוא סדר גודל של 150-200$ ל3 שנים, ו400$ ל5 שנים. האחריות מכסה אפילו פיקסלים שרופים בהתאם לתנאי היצרן. האחריות ניתנת על ידי חברה בין לאומית. התיקון נעשה בארץ על ידי טכנאי אשר אני בוחר, והם מחזירים לי את הכסף, אפילו אם זה אומר מחיר מלא של המכשיר במקרה הקיצוני.
שאלתי לפורום, ואני לא מתכוון לפתוח מחדש את נושא כדאיות היבוא האישי מול קניה מיבואן מקורי בארץ (חצי מחיר כבר אמרתי?), האם משהוא התנסה/מכיר את האחריות הנ"ל ויכול לתת לי תובנות נוספות לפני שאני שולף את כרטיס האשראי וקונה. המלצות לגבי הדגמים המצויינים למעלה, גם יתקבלו בברכה.
תודה מראש.
הדבר שהכי הטריד אותי היה נושא האחריות. מבחור אחד בפורום הבנתי שהם נותנים אחריות מלאה לשבוע הראשון, כך שאם המכשיר מגיע תקול הם מכסים את ההוצאות המלאות.
בחנות לא שמעו על זה, אבל מתברר שיש להם תוכנית חדשה של אחריות בין-לאומית !!! (על פי המוכר, התחילו לשווק את התוכנית לפני החגים).
מחיר האחריות הוא סדר גודל של 150-200$ ל3 שנים, ו400$ ל5 שנים. האחריות מכסה אפילו פיקסלים שרופים בהתאם לתנאי היצרן. האחריות ניתנת על ידי חברה בין לאומית. התיקון נעשה בארץ על ידי טכנאי אשר אני בוחר, והם מחזירים לי את הכסף, אפילו אם זה אומר מחיר מלא של המכשיר במקרה הקיצוני.
שאלתי לפורום, ואני לא מתכוון לפתוח מחדש את נושא כדאיות היבוא האישי מול קניה מיבואן מקורי בארץ (חצי מחיר כבר אמרתי?), האם משהוא התנסה/מכיר את האחריות הנ"ל ויכול לתת לי תובנות נוספות לפני שאני שולף את כרטיס האשראי וקונה. המלצות לגבי הדגמים המצויינים למעלה, גם יתקבלו בברכה.
תודה מראש.
אני לא חושב שהאחריות היא הבעיה היחידה שלך...
1. מה אם תאימות מתח הרשת (110V/60HZ VS 220V/50HZ) ?
2. לא יודע מה לגבי הסוני אבל הפנסוניק היא לא מולטיסיסטם רק NTSC, תברר איך זה ישפיע עליך בעת חיבור לממיר.
בהצלחה!
2. לא יודע מה לגבי הסוני אבל הפנסוניק היא לא מולטיסיסטם רק NTSC, תברר איך זה ישפיע עליך בעת חיבור לממיר.
בהצלחה!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה מה שנאמר לי בטלפון - שבמראה וישנה תקלה בשבוע הראשון, הטסה לארה"ב חזרה על חשבונםeagle75 כתב:טוב, סוף סוף אחרי כל המחקרים נחתתי בארה"ב. כמובן, שהדבר הראשון שעשיתי זה לבקר ב B&H. התלבטתי בין הפנסוניק PZ800U הפופלרית לבין ה SONY W4100 המצוין.
תודה מראש....
בכל מקרה, פיזית המכשיר מבוטח למשך שבועיים מיום קבלתו ע"י ביטוח מטען
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני הייתי יותר מודאג בקשר לתאימות לשידורי PAL ו 1080i/50 ו 720p/50 ו 1080p/50 מאשר לביטוח ואחריות בינלאומית. מה יעזור לך מוצר תקין לחלוטין שאתה לא יכול להשתמש בו בבית כי הוא לא מאפשר לך לקלוט שום דבר?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
היי,
ממיר PAL ל NTSC בסביבות ה 100$.
לגבי המתח של 110V, הבנתי שאין בעיה, ולמרות זאת אני ארכוש ממיר מתח ליתר ביטחון בסביבות ה 100$.
חוץ מזה, הם קיבלו את המוניטור החדש של פנסוניק PF11 (אין עדיין בתצוגה כך שלא יכלתי להתרשם) שהוא מולטיסיסטם. אבל נראה לי שאני מעדיף להוסיף 200-300$ על הממירים.
לגבי משלוח, אני לא מתכוון לסחוב איתי במטוס. אני לוקח משלוח אוויר (תוך שבוע בבית, יגיע לפניי..). אגב, אין שום הבדל בין להזמין באינטרנט מהארץ לבין להגיע פיסית לחנות בניו יורק.
פיספסתי עוד משהוא? תודה לכל המגיבים בינתיים...
לגבי המתח של 110V, הבנתי שאין בעיה, ולמרות זאת אני ארכוש ממיר מתח ליתר ביטחון בסביבות ה 100$.
חוץ מזה, הם קיבלו את המוניטור החדש של פנסוניק PF11 (אין עדיין בתצוגה כך שלא יכלתי להתרשם) שהוא מולטיסיסטם. אבל נראה לי שאני מעדיף להוסיף 200-300$ על הממירים.
לגבי משלוח, אני לא מתכוון לסחוב איתי במטוס. אני לוקח משלוח אוויר (תוך שבוע בבית, יגיע לפניי..). אגב, אין שום הבדל בין להזמין באינטרנט מהארץ לבין להגיע פיסית לחנות בניו יורק.
פיספסתי עוד משהוא? תודה לכל המגיבים בינתיים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
ממיר PAL/NTSC מניב לרוב תוצאות מזעזעות, FYI.
1. לא ברור לי איך הם מבטיחים שאין רמאויות. הרי אפשר בקלות לארגן "קומבינה" כך שתקבל חלק מהכסף בחזרה על תיקונים לא אמיתיים. הם חייבים לעבוד עם טכנאים שהם מכירים, לא?
2. איזה טכנאים יש להם בישראל?
1. לא ברור לי איך הם מבטיחים שאין רמאויות. הרי אפשר בקלות לארגן "קומבינה" כך שתקבל חלק מהכסף בחזרה על תיקונים לא אמיתיים. הם חייבים לעבוד עם טכנאים שהם מכירים, לא?
2. איזה טכנאים יש להם בישראל?
- michael123
- חבר מכור קשה

אני נהנה מ-PF10 (שנקנה ב-B&H) כל רגע, בטוח כי עם PF11 לא תהיה לך שום בעיה - תומך ב-PAL בגם ב-220V ללא שום שנאיeagle75 כתב:היי,
פיספסתי עוד משהוא? תודה לכל המגיבים בינתיים......
מה זה PF-10??
אני נהנה מ-PF10 (שנקנה ב-B&H) כל רגע, בטוח כי עם PF11 לא תהיה לך שום בעיה - תומך ב-PAL בגם ב-220V ללא שום שנאי[/quote]
מה זה PF-10??
מה זה PF-10??
- michael123
- חבר מכור קשה

מסך FULL HD של פנסוניק, אבל סדרה מקצועית
תומך בכל השיטות שידור ולא רק PAL/NTSC
PF10 הוא דור קודם של 2007 (יצא בדצמבר 2007)
PF11 יצא ממש עכשיו
תומך בכל השיטות שידור ולא רק PAL/NTSC
PF10 הוא דור קודם של 2007 (יצא בדצמבר 2007)
PF11 יצא ממש עכשיו