שאלה לגבי הורדת HEADERS
-
jarrettman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברים,
אני עושה את הצעדים הראשונים שלי ב GIGANEWS ו NEWSLEECHER וברגעים אלו ממש אני מוריד את כל ה HEADERS עבור 4 הקבוצות הפופולריות ביותר.
לפי התוכנה יש שם בסביבות 180 מליון הודעות. האם ותהליך ההורדה ייסתיים בעוד מספר ימים, וכרגע (אחרי חצי שעה ריצה) אני כבר עומד על הורדה של ג'יגה של HEADERS.
האם אני צריך לתת לו לסיים ? האם זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן ? בקצב הזה אני חושש לפיצוץ הדיסק שלי ועוד לא הורדתי אפילו פריים ....
אני עושה את הצעדים הראשונים שלי ב GIGANEWS ו NEWSLEECHER וברגעים אלו ממש אני מוריד את כל ה HEADERS עבור 4 הקבוצות הפופולריות ביותר.
לפי התוכנה יש שם בסביבות 180 מליון הודעות. האם ותהליך ההורדה ייסתיים בעוד מספר ימים, וכרגע (אחרי חצי שעה ריצה) אני כבר עומד על הורדה של ג'יגה של HEADERS.
האם אני צריך לתת לו לסיים ? האם זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן ? בקצב הזה אני חושש לפיצוץ הדיסק שלי ועוד לא הורדתי אפילו פריים ....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
עזוב אותך מההדרים הללו.jarrettman כתב:היי חברים,
האם אני צריך לתת לו לסיים ? האם זה אמור לקחת כל כך הרבה זמן ? בקצב הזה אני חושש לפיצוץ הדיסק שלי ועוד לא הורדתי אפילו פריים .......
ישנם מנועי חיפוש כמו זה
http://www.binsearch.info/
חפש מה שאתה רוצה ובמידה ומצאת תוריד את קובץ ה- NZB ,שלמעשה מרכז עבורך את כל הקבצים של הסרט. פתיחה שלו גוררת פתיחה של תוכנת ה-NEWSLEECHER כאשר כל הקבצים כבר בפנים ומוכנים להורדה.
מילות מפתח לחיפוש יעיל יכולות להיות למשל
bluray.1080p
dts-hd
Dolby TrueHD
וכו....
-
jarrettman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה istarmini,
אני כבר מוריד כמה דברים נחמדים ב 1080P... ממש מרגש לראות את הקצב המטורף הזה!!
אגב, איך המנוע חיפוש הזה לאומת ה NEWSLEECHER SUPER SEARCH ?
האם שווה לשלם עליו או שזה פחות או יותר אותו הדבר ?
האם שווה לשלם עליו או שזה פחות או יותר אותו הדבר ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
פחות או יותר אותו הדבר.jarrettman כתב:תודה רבה istarmini,
האם שווה לשלם עליו או שזה פחות או יותר אותו הדבר ?...
בזמן האחרון אני עושה שימוש רק ב binsearch למרות שאני משלם עבור ה NEWSLEECHER SUPER SEARCH .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
הורדת HEADERS שימושי כיום רק כשאתה מוריד דברים אוטומטית (למשל אני עושה כך עם REGEX).