DTS מוסיקה ב POPCORN 100
היי
חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי תשובה שתעזור לי אז אני פונה כאן,
אז ככה בעניין ה DTS בסרטים פטרתי את הבעייה בזה שחיברתי כבל קואקסיאלי למגבר והוא מפענח את הסאונד המדובר.לגבי אלבומי מוסיקה בעל סיומת בקובץ שהיא DTS
אני לא מצליח לשמוע. זה גם לגבי קובץ WAV אותו דבר אשמח לקבל עזרה בעניין.
חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי תשובה שתעזור לי אז אני פונה כאן,
אז ככה בעניין ה DTS בסרטים פטרתי את הבעייה בזה שחיברתי כבל קואקסיאלי למגבר והוא מפענח את הסאונד המדובר.לגבי אלבומי מוסיקה בעל סיומת בקובץ שהיא DTS
אני לא מצליח לשמוע. זה גם לגבי קובץ WAV אותו דבר אשמח לקבל עזרה בעניין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נדמה לי שממש כמו ב TVIX 6500 ה Popcorn לא יעביר נכון מוזיקה ב DTS 44.1KHz אלא אם כן הוא מיוצב על ווליום מאוד ספציפי. ב TVIX זה חייב להיות על 25 למשל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
נכון, בפופקורן צריך להיות על 44 אאל"טCatskinner כתב:נדמה לי שממש כמו ב TVIX 6500 ה Popcorn לא יעביר נכון מוזיקה ב DTS 44.1KHz אלא אם כן הוא מיוצב על ווליום מאוד ספציפי. ב TVIX זה חייב להיות על 25 למשל....
היי,
אני נתקל באותה הבעייה ומנסה למצוא לזה פתרון הולם.
אז בוא ואני ארשום פה את כל מה שידוע לי על הנושא, זה יחסוך לך הרבה זמן בנסיון לפתוא את העניין:
אז ככה:
כרגע, אין שום נגן / קודק שיכול לנגן את כל הקבצים כמו שצריך, אני מתכוון לDTS כמובן.
זה לא רלוונטי מה הסיומת, DTS או WAV מה שחשוב הוא הקידוד. יש כנראה סוגים שונים של קידודי DTS, חלקם אני שומע, חלקם לא.
אני רואה סקטים דרך המחשב ושומע DTS בלי שום בעייה, הבעייה מתעוררת בקבצי AUDIO.
אחרי שהתקנתי כבר את כל הפילטרים והקודקים שקיימים בעולם הזה, עדיין זה לא עובד מושלם. חלק זה מנגן וחלק לא.
אם תקנה DVD ותחבר אותו בקבל אופטי או קואקסלי - זה לא משנה, זה יעבוד!!! בטוח יעבוד!!
הבעיה היא:
א. צריך לצרוב את זה בפורמט של AUDIO, אל תצרוב את זה כ DTS או WAV.
ב. לא תמיד ניתן לצרוב הכל, חלק מהפורמטים NERO לא מקבל בכלל.
ג. אגב, זה גם תלוי בתוכנת הצריבה, ניסיתי עם NERO וזה עובד, ניסיתי לצרוב דרך MEDIA PLAYER וזה לא עבד לי.
קיצור, סיפור מעצבן, אני מקווה שבעוד כמה שנים אנשים יתעשתו וויבינו שיש בזה עניין ומישהו כבר יכתוב איזה קודק נורמלי שמאפשר לנגן את זה בלי סיבוכים, בכל נגן.
מקווה שעזרתי.
אני נתקל באותה הבעייה ומנסה למצוא לזה פתרון הולם.
אז בוא ואני ארשום פה את כל מה שידוע לי על הנושא, זה יחסוך לך הרבה זמן בנסיון לפתוא את העניין:
אז ככה:
כרגע, אין שום נגן / קודק שיכול לנגן את כל הקבצים כמו שצריך, אני מתכוון לDTS כמובן.
זה לא רלוונטי מה הסיומת, DTS או WAV מה שחשוב הוא הקידוד. יש כנראה סוגים שונים של קידודי DTS, חלקם אני שומע, חלקם לא.
אני רואה סקטים דרך המחשב ושומע DTS בלי שום בעייה, הבעייה מתעוררת בקבצי AUDIO.
אחרי שהתקנתי כבר את כל הפילטרים והקודקים שקיימים בעולם הזה, עדיין זה לא עובד מושלם. חלק זה מנגן וחלק לא.
אם תקנה DVD ותחבר אותו בקבל אופטי או קואקסלי - זה לא משנה, זה יעבוד!!! בטוח יעבוד!!
הבעיה היא:
א. צריך לצרוב את זה בפורמט של AUDIO, אל תצרוב את זה כ DTS או WAV.
ב. לא תמיד ניתן לצרוב הכל, חלק מהפורמטים NERO לא מקבל בכלל.
ג. אגב, זה גם תלוי בתוכנת הצריבה, ניסיתי עם NERO וזה עובד, ניסיתי לצרוב דרך MEDIA PLAYER וזה לא עבד לי.
קיצור, סיפור מעצבן, אני מקווה שבעוד כמה שנים אנשים יתעשתו וויבינו שיש בזה עניין ומישהו כבר יכתוב איזה קודק נורמלי שמאפשר לנגן את זה בלי סיבוכים, בכל נגן.
מקווה שעזרתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים