איזה מהראשים הנל עדיף?
חנן תודה רבה מאוד על הרעיון של הראש הנל,אך אני כבר עם שלושה ראשים (STANTON ,ORTOFON ,וAT היותר פשוט..)כך שאני לא באפשרות של עוד אחד ,מה גם שהוא לא הכי זול..אך מקצוען כמוך בתחום אשמח אם יבקר אצלי(בלי קשר..)ונוכל לשפר במשהוא גם את מה שיש לי עם הטורנס הנוכחי...ולפתור יותר את בעיית הכיוון במשקולת של הפטיפון.. 
שים את מד השנתות על אפס תשחרר קלות את גלגל הנעילה של המישקולת הנימצא בצד שמאל של המישקולת התמונה שלך (בצבע כסף) ותכוון את המישקולת כך שהזרוע במצב ללא מנוף תעמוד מקבילה לגמרי לתקליט בציפה (90 מעלות ביחס לבסיסה) אחר כך תינעל את גלגל המישקולת ותכוון את מד השנתות ל 1 ורבע גרם...
זה הכל
זה הכל
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
שמע דן אתה גדולtascam כתב:שים את מד השנתות על אפס תשחרר קלות את גלגל הנעילה של המישקולת הנימצא בצד שמאל של המישקולת התמונה שלך (בצבע כסף) ותכוון את המישקולת כך שהזרוע במצב ללא מנוף תעמוד מקבילה לגמרי לתקליט בציפה (90 מעלות ביחס לבסיסה) אחר כך תינעל את גלגל המישקולת ותכוון את מד השנתות ל 1 ורבע גרם...
זה הכל...
אנטי סקייטניג תשים על 1.5~ ואים אן לך בעיה של דילוג על שריטות תשאיר כך אים לא תעלה ל 2...
רב סרן-רועי קליין.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
tascam כתב:
מניסיון אישי.
זה מאוד תלוי אם השריטה מדלגת את המחט לאחור או לפנים. אם המחט מדלגת לאחור (החוצה מהתקליט) יש להקטין את כוח האנטי סקייטינג אפילו עד ל-0 גרם (כמובן שרק לרצועה או התקליט הבעייתי). אם המחט מדלגת קדימה (למרכז התקליט) יש להגדיל את כוח האנטי סקייטינג עד לערך שפותר את הבעיה (אם בכלל). בדרך כלל לא נוצר נזק בתקליט או במחט אם משנים את האנטי סקייטינג באופן מקומי (בתקליט פגום) ולאחר מכן מחזירים לערך הנכון.אנטי סקייטינג תשים על 1.5~ ואים אן לך בעיה של דילוג על שריטות תשאיר כך אים לא תעלה ל 2......
מניסיון אישי.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
חן ,חן,מכל מלמדי השכלתי
כל הכבוד לדן וחנן על ההארות המשכילות
רק הערה[שאלה אחרונה,איך יודעים מה המשקל שצריך לשים לכל ראש
האם חייבים להכנס לאתר של אותה חברה או יש בעקרון משקל סטנדרטי,
והאם לא נוגעים יותר בזרוע אלא רק במעלות לכיוון כל ראש בפני עצמו?(אחרי שכוונה במקביל לתקליט)
ראשים לפטיפון
זו לא היתה השאלה של השואל המקורי שאל שאלתו כיוונתי קודם. אם מיצינו את התשובות בנדון אזי אודיו טכניקה או אורטופון בהחלט על הכוונת שלי. לא שיש צורך אבל תמיד אפשר עוד.
לאחרונה חשקתי באנתיקה דווקא AT-F3 II מובינג קויל של אודיו טכניקה. יש לי רושם כי הפונו סטייג' PH5 שלנו תומך בדרישות אלו לא רע...
כל אלו יכולים להתאים לשאר הרכיבים במערכת הכוללים טווח ציוד משנת 1960 ועד היום.
לאחרונה חשקתי באנתיקה דווקא AT-F3 II מובינג קויל של אודיו טכניקה. יש לי רושם כי הפונו סטייג' PH5 שלנו תומך בדרישות אלו לא רע...
כל אלו יכולים להתאים לשאר הרכיבים במערכת הכוללים טווח ציוד משנת 1960 ועד היום.
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית