איזה מהראשים הנל עדיף?

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

מה עדיף מהראשים לפטיפון הנל :?: למוסיקת פופ,רוק ולפטיפון טורנס :?

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אני הייתי מעדיף את הסטנטון, אבל זה (גם) עניין של טעם אישי (את האורטופון, אגב, אינני מכיר; את 2 האחרים כן).

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #3 

רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

shineon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אני לא מבין מה הדילמה, אם שלושת הראשים עומדים לרשותך למה שלא תקשיב להם ותחליט מה נשמע לך טוב יותר?

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

shineon כתב:אני לא מבין מה הדילמה, אם שלושת הראשים עומדים לרשותך למה שלא תקשיב להם ותחליט מה נשמע לך טוב יותר?
...
:lol: :lol: אתה לא מבין מה הדילמה :D אני אסביר לך..לקח לי 4 שעות להצליח להרכיב את הסטאנטון לשילה של הטורנס.. :roll: ואתה יודע מה,לא זכרתי איך מכוונים את המעלות ואיך מסובבים אותו בכלל של הטורנס :oops: לכן אחרי ששיחקתי קצת במשקולת (לנסות שתהיה במקביל לתקליט)הכל כבר התחרבש לי ,והשארתי את המעלות ללא כיוונים ,אלא על 0 .כי לא ידעתי מאיפוא מסובבים אותה :?: אבל לידעתי הסטאנטון אמור להיות מכוון על 1.25 במשקולת :?: :?

shineon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304

שליחה #6 

ככל שזכור לי ה 681 אוהב משהו בין 1.5 גרם ל 2 גרם אבל אל תתפוס אותי במילה. זה היה הראש שהרכבתי על הטכניקס שהיה לי בזמנו.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

(Y) :D

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

ממש לא אתה תיגמור אותו במישקל הזה זה ראש אודיופילי ולא הדגם לתקליטנים.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

tascam כתב:ממש לא אתה תיגמור אותו במישקל הזה זה ראש אודיופילי ולא הדגם לתקליטנים.
...
דן מה שלומך,ותודה על הסטאנטון :D (Y) ותזכיר לי רק את המשקל שמכוונים את המשקולת לגבי הראש הזה :?: ומאיפה לעזאזל אצלי בטורנס מאפסים את המעלות :?: ומוסיפים את הגרמים :?: :?: :?:

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב

שליחה #10 

לי יש בדיוק את אותו הסטנטון!!! ראש מעולה!!! צלילים מדהימים... לך עליו... לא מכיר את האחרים, אבל מאוד ממליץ עליו

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

yuval2d כתב:לי יש בדיוק את אותו הסטנטון!!! ראש מעולה!!! צלילים מדהימים... לך עליו... לא מכיר את האחרים, אבל מאוד ממליץ עליו
...

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

ADICT כתב:
yuval2d כתב:לי יש בדיוק את אותו הסטנטון!!! ראש מעולה!!! צלילים מדהימים... לך עליו... לא מכיר את האחרים, אבל מאוד ממליץ עליו
...
...
יובל יקר ,אתה יכול לאמר לי מה המשקל שאתה שם במשקולת עם הדגם של הראש הזה של סטאנטון :?: ובכלל למה אין מפרטים על הראשים הללו כדי שנדע מה המשקל שלהם בלי לנחש :roll: אני פוחד להשתמש בראש הסטאנטון כי אני לא יודע מה הכיוון המדויק :?

OHJG
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

חח יש לי את האודיו טכניקה הצהוב הזה.. אם אני לא טועה זה הדגם הכי סטנדרטי שלהם.. הוא עולה כ130 ש"ח...
את האחרים אני לא מכיר

MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #14 

ADICT
סטנטון680-681 מניסיון העבר שלי המשקל הוא 2.5 הכי מאזן אותם בהפקת מייטב הצלילים ומבלי לפגוע באיכות,
תבדוק גם לפני את מצב המחט כי יש משקל רב בהשפעה הסופית
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

ממש לא אתה תהרוס את הראש הזה במישקל הזה מדובר ב681 EEE !!! מקסימום גרם וחצי.
רב סרן-רועי קליין.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

Stanton 681 EEE Mk III Cartridge

The Stanton 681 EEE Mk III is the latest of the legendary 681 products. With the latest in low mass moving iron design, it gives accurate and clean reproduction of sound on any system. The precision response gives a bright clean sound legendary amongst audiophiles. The Stanton "Longhair" brush, super high polished diamond and low tracking force gives greatest record protection and longest tip life possible.

Over the years this cartridge has been the choice of audiophiles around the world. It combines factory calibration and embodies a unique combination of features with a cost level acceptable to all discerning users. Supplied with an individual calibration card. The 681EEE MKIII is a cartridge that has won universal recognition for its outstanding stereo sound reproduction.

V-Guard Protection
Your Stanton Micro-Fluxvalve is epuipped with the patented replaceable VGUARD stylus assembly that protects your record and diamond as it plays. To remove the V-Guard simply grasp the plastic housing between the tips of the thumb and forefinger and pull gently.

Although the stylus assembly is sturdily constructed, it is as vulnerable to phsical damge as any other precision instrument. Please handle it carefully when removing and replacing it.

681 EEE Mk II Technical Specifications:

Frequency Response 10-22k Ind.Fac.Calib

Output 2.5mV

Channel Separation @ 1 kHz: 35dB

Channel Balance @ 1 kHz: within 2dB

Tracking Force: .75 to 1.5 grams

Stylus Type: Elliptical

Stylus Tip: .3x2.8 (8x71)

DC Resistance: 1300 ohms

Inductance: 930 mH

Cartridge Weight: 6.3 grams

Load Resistance: 47k Load

Capacitance: 275pF

Dynamic Compliance @10Hz Horiz/Vert. 25Um/mN

Stanton 78 Stylus Information
Stanton has had requests in the past for information regarding the correct styli to use for playback of older records. In an effort to answer these types of questions, we have developed the following recommendations:

Stanton Discontinued Cartridge Specifications

About Stanton Magnetics
Founded in 1946, Stanton Magnetics is an industry leader in the design and manufacture of professional audio products for club and mobile DJs and turntablists. The company's product range includes turntables, high-performance cartridges, CD players, DJ mixers, accessories and Final Scratch—a breakthrough system which allows DJs to play, mix and scratch music files from their computers using standard turntables. With over 50 years of innovation, Stanton is the name DJs trust.
רב סרן-רועי קליין.

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

רב סרן-רועי קליין.

Sync
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 287
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #18 

הסטנטונים האלו לא מתים לעולם!
יש לי את דגם 681EEE מעל 20 שנה! מאז שנכנסתי לעבוד באולפן הקלטות והגורו של כולנו, טומי ז"ל, השתמש בראש זה כדי לבדוק את איכות התקליטים שיוצרו בחדר החיתוך (חיתוך לאקר הוא השלב הראשון בייצור תקליט...).
המלצה חמה מאד לראש זה שעדיין אצלי (המחט הוחלפה כמו גם כור השערות שהורדתי) הכיול הסטנדרטי שלי עם ראש זה הוא 1.0 עד 1.25 גרם ולא יותר. מעולם לא ווידאתי מדוע אבל זה אחד הדברים שלומדים בכיתה א' של טכנאי הקלטה בלי לשאול שאלות. המידע מאתר סטנטון מאשש את הסיבות. במידה ואני נתקל באלבום במצב פיזי רע אני עובר לשור M44. לתקליטי 78 יש בכלל ראש אחר במערכת שלנו.
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

חברה תהרגו אותי אם אני זוכר איך מכוונים את הזרוע של הטורנס שלי עם הסטאנטון...המשקולת שמאחור אני יודע להזיז אחורה או קדימה אך בשביל שתהיה במקביל לתקליט היא כל הזמן הזרוע זזה לי לצד וגם אם אני מזיז את המשקולת עדהסוף לאחור היא כמעט נוגעת בתקליט..ובכלל מה עם המעלות :?: איך מכוונים אותם עם המשקולת שיזוזו במקביל :?: אולי יש לכם את הטלפון של המעבדה של דודו"לפני שגם הראש הזה ילך לי.. :?

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

התמונות לעזרה...

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”