צריך עזרה דחופה לגבי קניית LCD/פלזמה לחדר כל הפרטים בפנים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
kosta פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #1 

מרחק הצפייה בערך 2.5 מטר , כפי שהבנתי 42 אינטצ' תתתאים לי.
התכנים הכי חשוב זה שיראו DVD טוב וHD וSD אני בכלל לא צופה. הטלוויזיה תחובר למחשב.
יש לי עכשיו סמסונג 32 אינטצ' דגם ישן ניראה לי LA3271R משו כזה והיא ניראית דיי קטנה, יש קצת מריחות צבע וDVD וXVID רואים בכלל לא משו.
כפי שהבנתי וראיתי לפלסמה יש צבעים חיים יותר וגם התמונה ניראית כאילו היא יוצאת מהמסך והתמונה חלקה יותר מLCD ולא רואים פיקסלים מרובעים כאלה שזזים כמו בLCD .
הבעיה שאני מתלבט בין LCD לפלזמה בגלל שלפלסמה יש רזולוציה רק 1024 עד 768 ואני מפחד שיראות בה פחות טוב HD.
התקציב הוא 6000 גג ואני מתכנן ליקנות בסוף דצמבר :)
תודה רבה :)

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

אם אתה מתכוון לקנות בעוד חודשיים אז עדיף שתחכה עם ההמלצות, כי בזמן הזה יכולים לצאת דגמים חדשים,או שדגמים שעכשיו יקרים לך ירדו קצת ויכנסו לתקציב.

kosta פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

סבבה :) אם אפשר לדעת מה עדיף בשבילי פלזמה או LCD?
שאדע בנתיים.
תודה!

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

כשאתה אומר שהטלווזיה תחובר למחשב,אתה מתכוון בשביל גלישה או בשביל סרטים? אם הרוב זה סרטים אז פלזמה.אתה לא תראה הבדל לעומת הרזולציה של LCD ברזולצית HDR.

kosta פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אההה אז סבבה באמת עדיף פלזמה. וכן אני גם מתכוון לגלוש באינטרנט וקצת משחקים, הסמסונג שיש לי עכשיו משמש לי כמסך מחשב. יש מצב שיהיו בעיות צריבה בפלזמה אם אני אגלוש ואשתמש בה כמסך מחשב? כי אם כן אז אני מקסימום יכול לחבר עוד מסך מחשב רגיל למחשב ולהשתמש בו למטרות אינטרנט וסרטים בפלזמה. אבל אם זה לא נורא כ"כ אני מעדיף להשתמש בפלזמה כמסך מחשב

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אם התמונה לא תיהיה סטטית יותר מידי זמן,אז לא תיהיה בעיה.אבל תיקח בחשבון שהתמונה במחשב (שולחן העבודה למשל) לא תיהיה טובה כמו ב LCD בגלל הפיקסלים המלבניים.אבל שוב,אם הרוב זה סרטים אז עדיף פלזמה,תלוי מה השימוש באחוזים.

kosta פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

סבבה תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”