לי יש לפטופ כזה, ואני יודע בוודאות שניתן לעבוד איתו עם תוכנת מדיה סנטר מצ'וקמקת של HP.
אני בדיוק רוצה לבדוק את זה גם, אבל הלך לי לאיבוד השלט... כשאמצא אותו מבטיח לדווח.
אז ככה - יש לו קודים שונים מהקודים של ערכות האינפרה אדום מקוריות ותואמות מיקרוסופט, כלומר לא חושב שיש דרך קלה לעשות את זה במחשב חדש עם מקלט IR של MCE, מאלה שנמכרים עם כרטיסי טלוויזיה כמו ה-PVR150.
יש תוכנות כמו HIP שיודעות לקלוט ללמוד משלטים אחרים עם המקלטים האלה אבל לא בטוח שזה יעבוד.
כלומר, ייתכן שבמחשב החדש תצטרך לרכוש מוצר שנקרא USB-UIRT שהוא יקר יותר, אבל הוא חכם יותר ויודע ללמוד כל קוד שתשלח אליו.
לגבי עבודה בלפטופ של HP - כפתורי השלט מתורגמים ברובם לכפתורי מקלדת - כפתורי חיצים למקשי חיצים במקלדת, OK למקש ENTER, כפתורי UP ו-DN מתורגמים ל-Page Up ו-Page Down, ועוד. לכן, לא אמורה להיות בעייה לעבוד עם השלט בלפטופ של HP עם כל תוכנת מדיה סנטר, דוגמת ה-XBMC והמדיה פורטל.
כן, יש סיכוי גדול שהמוצר שהבאת לו לינק לא יעבוד איתו.
אישית, לא ממש הבנתי את ההתלהבות מהשלט... לא עדיף לך אולי ללכת על שלט אוניברסלי לומד, שישלוט לך גם על כל המכשירים האחרים?
אין לי מכשירים אחרים , מה גם שהשלטים האוניברסלים יותר מידי מגושמים לטעמי.
השלט הקטנטן של HP הוא בול מה שאני צריך, אבל כנראה שאין ברירה אלא לנסות ולקוות שזה יעבוד.