ronn כתב:אגב הציטוט הזה.דאוס כתב: פנסוניק אומרים בפה מלא שהמסך לא נצרב....
שאלה מכרעת ואחרונה, לפני שאני קונה מסך..
לאחרונה אני חושב המון אם לקנות את ה50pv80 או לקנות את ה46a550 של סמסונג.
המחשבה היחידה שיש לי זה שהאחרון הוא LCD ואין לו את בעיית הצריבה.
האם אתם יודעים להגיד בוודאות שגם ל PV80 אין את בעיית הצריבה? (למשל אם רואים בהוט את "האח הגדול" בערוץ 20, עם הלוגו המפלצתי שלהם)...
מישהו רכש מוואלה את ה PV80 חמישים אינץ? ודיון ענקים שהתפתח.
אם יש משהו מפלצתי באח הגדול,אז זה בטח לא הלוגו..
השאלה האם אתה צריך טלווזית FHD?
אם רוב השימושים שלך הם סרטים וטלווזיה,אז תלך על הפנסוניק (וגם תרוויח 4").
קשה לי להאמין שתצליח לצרוב את המסך משימוש רגיל בטלוויזה.אם לא צרבת את ה CRT שלך עד היום,אז סביר להניח של תצרוב גם את הPV80.
השאלה האם אתה צריך טלווזית FHD?
אם רוב השימושים שלך הם סרטים וטלווזיה,אז תלך על הפנסוניק (וגם תרוויח 4").
קשה לי להאמין שתצליח לצרוב את המסך משימוש רגיל בטלוויזה.אם לא צרבת את ה CRT שלך עד היום,אז סביר להניח של תצרוב גם את הPV80.
שווה לשאול בעל חנות למכירת טלוויזיות, אם אחרי שהוא מכבה אותן בלילה יש בעיה של צריבה...הרי אצלהם הטלוויזיה פתוחה כל היום, כל הזמן ובד"כ בערוץ אחד עם לוגו.idabari כתב:טעות!פנסוניק אומרים בפה מלא שהמסך לא נצרב...
להלן מהחוברת של פנסוניק PV80...
אני שמעתי שבדגמים החדשים של פלאזמה העניין כמעט וכבר לא קיים.
שמע, הסיכוי שהמסך ייצרב מאוד קטן, פנסוניק נחשבת פלזמה איכותית יותר מהסמסונג, אבל כמו שאמרו אין כמו מראה עיניים, בכל אתר, בכל סקירה, בכל חנות מתמחה, יגידו לך שהפנסוניק עדיפה, מפה השיקול כבר שלך, לדעתי בהפרש של כמה מאות שקלים עדיף להשקיע בפנסוניק.דאוס כתב:שווה לשאול בעל חנות למכירת טלוויזיות, אם אחרי שהוא מכבה אותן בלילה יש בעיה של צריבה...הרי אצלהם הטלוויזיה פתוחה כל היום, כל הזמן ובד"כ בערוץ אחד עם לוגו.idabari כתב:טעות!פנסוניק אומרים בפה מלא שהמסך לא נצרב...
להלן מהחוברת של פנסוניק PV80...
אני שמעתי שבדגמים החדשים של פלאזמה העניין כמעט וכבר לא קיים....
- zivw
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 685
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אפשר לדעת היכן כבודו מתכנן לרכוש?דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
מברורים שעשיתי בשבוע האחרון במספר חנויות, דיברו איתי על 11k כולל הובלה, מתקן תליה והתקנה.
לא היו מוכנים לרדת ואף רמזו שמחיר נמוך מזה עלול להיות מוצר שכבר היה אצל לקוח וחזר, קיבל מכה...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
כתוב!!!!!!!zivw כתב:אפשר לדעת היכן כבודו מתכנן לרכוש?דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
מברורים שעשיתי בשבוע האחרון במספר חנויות, דיברו איתי על 11k כולל הובלה, מתקן תליה והתקנה.
לא היו מוכנים לרדת ואף רמזו שמחיר נמוך מזה עלול להיות מוצר שכבר היה אצל לקוח וחזר, קיבל מכה......
באתר וואלה שופס במכירות האישיות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
את הסמסונג מציעים גם ב 8800 !!!shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
אבל זה לא חינם פשוט זה המחירים היום.
יש לי חבר שרכש את הסמסונג A450 ב-9700.
קרוב משפחה קנה את ה-PH10 ב-8600 כול התקנה והרכבה....
או ב 9000 ב 5 תשלומים. 9500 ב 24 תשלומים.
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני קיבלתי הצעה ב 10000 ש"ח, עם מספר קטן של תשלומים.zivw כתב:אפשר לדעת היכן כבודו מתכנן לרכוש?דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
לא היו מוכנים לרדת ואף רמזו שמחיר נמוך מזה עלול להיות מוצר שכבר היה אצל לקוח וחזר, קיבל מכה......