מישהו רכש מוואלה את ה PV80 חמישים אינץ? ודיון ענקים שהתפתח.
נותנים 36 תשלומים, ולדעתי המחיר שהם רוצים הוא סביב 10,600, נוסף על זה הם נותנים: משלוח, מעמד שולחני, מתלה לקיר+התקנה והדרכה בחינם.
נשמע סביר ? מישהו רכש מוואלה ויכול לתת חוות דעת על השרות
נשמע סביר ? מישהו רכש מוואלה ויכול לתת חוות דעת על השרות
נערך לאחרונה על ידי דאוס ב 27/10/2008 16:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
הקפצה ושאלה נוספת
ועוד שאלה... התקנה של מעמד שולחני זה באמת כזה מסובך ? ראיתי במקום כלשהו שרוצים על זה 200 ש"ח.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
אבל זה לא חינם פשוט זה המחירים היום.
יש לי חבר שרכש את הסמסונג A450 ב-9700.
קרוב משפחה קנה את ה-PH10 ב-8600 כול התקנה והרכבה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
אני לא ממש חושב שאפשר להשוות את הפנסוניק לסמסונג...shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
קרוב משפחה קנה את ה-PH10 ב-8600 כול התקנה והרכבה....
שאני יכול להבין מהדברים שלך שהפנסוניק נחשבת יותר איכותית על הנייר ?ronn כתב:אני לא ממש חושב שאפשר להשוות את הפנסוניק לסמסונג...shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
קרוב משפחה קנה את ה-PH10 ב-8600 כול התקנה והרכבה.......
- shraga007
- חבר מכור קשה

זכותך,ronn כתב:אני לא ממש חושב שאפשר להשוות את הפנסוניק לסמסונג...shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
אני חושב ההיפך.
פנסוניק ופיוניר נחשבות ליגה נפרדת בנושא הפלזמות...דאוס כתב:שאני יכול להבין מהדברים שלך שהפנסוניק נחשבת יותר איכותית על הנייר ?ronn כתב:אני לא ממש חושב שאפשר להשוות את הפנסוניק לסמסונג...shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
קרוב משפחה קנה את ה-PH10 ב-8600 כול התקנה והרכבה..........
אפשר בבקשה משניכם קצת לרדת לעומק העניין...למה RONN חושב שפנסוניק היא ליגה אחת מעל סמסונג ומדוע אתה לא מסכים עם דעתו, או יותר נכון מה גורם להבדלים האלה ?shraga007 כתב:זכותך,ronn כתב:אני לא ממש חושב שאפשר להשוות את הפנסוניק לסמסונג...shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
אני חושב ההיפך....
האם זה עניין רק של דעה אישית או גם עובדות.
נתחיל בזה שאם תלך לכל חנות מתמחה יגידו לך שפנסוניק עדיפה על סמסונג, אני מדבר מעבר לעובדה שהפנסוניק יפנית והסמסונג קוריאנית, פנסוניק נחשבים פשוט הכי טובים יחד עם פיוניר בפלזמות, אני מניח שאם תלך לחנות מתמחה תשים לב לבד להבדלים, אם זה בנושא השחור שהוא ליגה אחרת בפנסוניק, ואם זה בנושא ההשתקפות שהוא בליגה אחרת בפנסוניק, וגם מבחינת כמה הצבע קרוב למקור פנסוניק עדיפה, אני לא מומחה, אבל כשאתה הולך לאינספור חנויות מתמחות וכולם אומרים לך שאי אפשר להשוות בין פיוניר ופנסוניק לסמסונג, ושאתה קורא מלא מאמרים וכתבות באינטרנט שאומרות שהפנסוניק PV80 זה אחד המסכים המעולים שיש ושהפנסוניק ופיוניר המובילות בתחום אז אתה כבר מבין שבאמת פנסוניק עדיפה, היתרון היחיד של הסמסונג זה התימחור הזול יותר, ואולי עיצוב קצת יפה יותר, אבל היום כשאפשר להשיג את ה PV8 ב 6000-6500 ש"ח אז אין שום סיבה לרכוש סמסונג.דאוס כתב:אפשר בבקשה משניכם קצת לרדת לעומק העניין...למה RONN חושב שפנסוניק היא ליגה אחת מעל סמסונג ומדוע אתה לא מסכים עם דעתו, או יותר נכון מה גורם להבדלים האלה ?shraga007 כתב:זכותך,ronn כתב:אני לא ממש חושב שאפשר להשוות את הפנסוניק לסמסונג...shraga007 כתב:מחיר ותנאים מצויינים.דאוס כתב:אז אם הצלחתי להשיג ב 9900 ב-24 תשלומים לחטוף ?...
אני חושב ההיפך....
האם זה עניין רק של דעה אישית או גם עובדות....
- shraga007
- חבר מכור קשה

דאוס,
זוהי דעתו האישית של ronn, עזוב מה אומרים בחנויות - כל חנות תגיד לך משהו אחר.
אבל ידידנו רון טועה בכמה פרמטרים:
1. פנאוסניק כבודה במקומה מונח, דגם ה-PV8\80 הוא לא מהסדרות היוקרתיות של המותג הזה ולראיה התמחור הנמוך שלו.
ממה שאני הבנתי, פנאסוניק לא שיפרה בדגם הזה כמעט כלום לעומת ה-PV70.
2. פנאסוניק עם כל הכבוד מפגרת בדרגה אחת לפחות ברמת השחורים מפיוניר ולכן לא הייתי ממהר למקם אותם באותה קבוצה.
3. אם תעשה מעט חיפוש בפורום תראה שיש לו מעט חברי פורום שהעדיפו סמסונג על פני פנאסוניק בעיקר בגלל ההתמודדות שלה עם תוכן SD.
4. אין משמעות לעובדה שסמסונג קוריאנית ופנאסוניק יפנית, לא את כל הדגמים פנאסוניק מייצרת ביפן.
5. והכי חשוב, לך תראה את שני הדגמים המדוברים ותשפוט בעצמך - זה הפרמטר הכי חשוב
בהצלחה.
1. פנאוסניק כבודה במקומה מונח, דגם ה-PV8\80 הוא לא מהסדרות היוקרתיות של המותג הזה ולראיה התמחור הנמוך שלו.
2. פנאסוניק עם כל הכבוד מפגרת בדרגה אחת לפחות ברמת השחורים מפיוניר ולכן לא הייתי ממהר למקם אותם באותה קבוצה.
3. אם תעשה מעט חיפוש בפורום תראה שיש לו מעט חברי פורום שהעדיפו סמסונג על פני פנאסוניק בעיקר בגלל ההתמודדות שלה עם תוכן SD.
4. אין משמעות לעובדה שסמסונג קוריאנית ופנאסוניק יפנית, לא את כל הדגמים פנאסוניק מייצרת ביפן.
בהצלחה.
דווקא כולם אומרים שיש שיפור גדול מה PV70 בנושא השחורים, מה גם שאין ממש ספק שאם תעשה סקר בפורום מה עדיף יגידו לך שה PV80 ויש מצב שיגידו לך שה PV70 עדיפה על ה A450 גם כן.shraga007 כתב:דאוס,
בהצלחה....
אני בעלים של PV80
1. הדגם הנמוך הוא PS, שלא מיובא כבר. כן שיפרו לעומת PV70
2. פנסוניק מפגרת בדרגה, סמסונג ב-2
3. בהשוואה מול PV60 של פנסוניק (שיש לי) ומול סמסונג Q91 (של אחותי), PV80 מציגה תמונה עדיפה ב- SD. את הסדרות החדשות של סמסונג לא ראיתי.
4. ה- PV80 לא יפנית.
5. תמונה שווה אלף פוסטים בפורום.
1. הדגם הנמוך הוא PS, שלא מיובא כבר. כן שיפרו לעומת PV70
2. פנסוניק מפגרת בדרגה, סמסונג ב-2
3. בהשוואה מול PV60 של פנסוניק (שיש לי) ומול סמסונג Q91 (של אחותי), PV80 מציגה תמונה עדיפה ב- SD. את הסדרות החדשות של סמסונג לא ראיתי.
4. ה- PV80 לא יפנית.
5. תמונה שווה אלף פוסטים בפורום.
אווווו נשמע כמו קרב ענקים שכנראה לא יוכרע אף פעם.
המחיר הוא לא פונקציה כרגע גם כי גם קיבלתי מחיר טוב וגם כי טלוויזיה לא מחליפים כל 3 שנים (לפחות לא אני
) ולכן שווה לפעמים להשקיע באיכות עוד 2000 ש"ח.
באמת ניתן להבחין בהבדל כזה גדול בתמונה בין הסמסונגSA450 לבין PV80 בשידור? נראה לי שזה כבר רק לחדי העין והפיינשמייקרים שבנינו. לצערי בכל המקומות שהייתי בהם היתה רק אחת הטלוויזיות שהזכרתי ולכן לא ממש יכולתי לעשות השוואה אחד ליד השני.
דיון מעניין(תודה), אשמח אם אלה שיש להם ניסיון ימשיכו אותו לכאן או לכאן בשני הדגמים כדי שנוכל להשכיל מזה.
באמת ניתן להבחין בהבדל כזה גדול בתמונה בין הסמסונגSA450 לבין PV80 בשידור? נראה לי שזה כבר רק לחדי העין והפיינשמייקרים שבנינו. לצערי בכל המקומות שהייתי בהם היתה רק אחת הטלוויזיות שהזכרתי ולכן לא ממש יכולתי לעשות השוואה אחד ליד השני.
דיון מעניין(תודה), אשמח אם אלה שיש להם ניסיון ימשיכו אותו לכאן או לכאן בשני הדגמים כדי שנוכל להשכיל מזה.
Re: אווווו נשמע כמו קרב ענקים שכנראה לא יוכרע אף פעם.
שמע, הפנסוניק טובה יותר זה ודאי, יש לה 2 יתרונות שהם ממש גדולים, נושא השחורים, ונושא ההשתקפות, אם אתה גם ככה צופה בטלוויזיה רק בחושך או באור חלש ואם לא ממש חשוב לך עד כמה השחור עמוק אז אולי עדיף לך לחסוך כמה מאות שקלים וללכת על הסמסונג, אני חושב שה PV8 שמותמחרת באיזה 500 ש"ח יותר מה A450 עדיפה על הסמסונג ברמה אחת לפחות, שכן שווה את ה 500 ש"ח האלה.דאוס כתב:המחיר הוא לא פונקציה כרגע גם כי גם קיבלתי מחיר טוב וגם כי טלוויזיה לא מחליפים כל 3 שנים (לפחות לא אני) ולכן שווה לפעמים להשקיע באיכות עוד 2000 ש"ח.
דיון מעניין(תודה), אשמח אם אלה שיש להם ניסיון ימשיכו אותו לכאן או לכאן בשני הדגמים כדי שנוכל להשכיל מזה....
נ.ב
עוד יתרון של הפנסוניק הוא שהיא הרבה יותר עמידה בצריבות, בעוד במנואל של הסמסונג מזהירים אותך משימוש גבוה בקונוסולת משחקים ומדגישים שנושא הצריבה לא כלול באחריות פנסוניק אומרים בפה מלא שהמסך לא נצרב.