הפיכת SPS למדיה סנטר
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
ומה זה SPS?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם זה פלייסטיישן, אי אפשר.
אפשר להתקין לינוקס, אבל הוא כנראה לא יתפקד הכי טוב כמדיה סנטר, בגלל גישה מוגבלת למשאבי המערכת.
אפשר להתקין לינוקס, אבל הוא כנראה לא יתפקד הכי טוב כמדיה סנטר, בגלל גישה מוגבלת למשאבי המערכת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
אם זה PS3 - למה אי אפשר? חוץ מהחיסרון שבאי זיהוי MKV (אותם ניתר לפתור בעזרת MKV2VOB) אני לא רואה למה הPS3 לא יכול לשמש כמדיה סנטר. אז נכון - הוא לא מושלם, אבל מי שמחפש שלמות שיקנה סטרימר ייעודי (וגם שם החיפוש אחרי מכשיר מושלם עדיין בעיצומו כפי שאני רואה מהסקירות שנכתבות באתר).Malcontent כתב:אם זה פלייסטיישן, אי אפשר.
אפשר להתקין לינוקס, אבל הוא כנראה לא יתפקד הכי טוב כמדיה סנטר, בגלל גישה מוגבלת למשאבי המערכת....
אי אפשר להתקין בו ויסטה, אבל המערכת הפעלה המקורית שלו בנויה לא רעה למטרות הללו - אצלי בבית הוא יושב אחר כבוד בסלון ומתפקד כמדיה סנטר לכל דבר.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 26/10/2008 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
הבאסה ב-MKV2VOB זה הזמן הארוך בקידוד מחדש שעובדים עם כתוביות.
אם היה דרך למנוע את הפס הירוק בעבודה עם פורמטים לא תקניים עם TSMUXER זה היה מושלם.
קראתי בכמה פורומים שניתן לקודד את הפסים השחורים לתוך הסרט, כמה זמן זה יקח? למישהו יש נסיון?
אם היה דרך למנוע את הפס הירוק בעבודה עם פורמטים לא תקניים עם TSMUXER זה היה מושלם.
קראתי בכמה פורומים שניתן לקודד את הפסים השחורים לתוך הסרט, כמה זמן זה יקח? למישהו יש נסיון?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לי יש בעיה אחרת עם TSmuxer - במקום לשלב את הכתוביות בסרט, הוא מראה את הסרט, ואחרי שהסרט מסתיים מריץ במהירות את כל הכתוביות.
ובקשר לשאלתו של הובר, למה לא - התשובה הייתה לשאלה אם זה אפשרי עם ויסטה, לא אם זה אפשרי באופן כללי. חוץ מזה, התמיכה המאוד מוגבלת שלו בכתוביות הופכת את זה לבעייתי. אני מעדיף מכשיר שעושה את העבודה כמו שצריך בלי שאני אצטרך לעשות המרות וקידודים. כרגע אני עובד עם מחשב, אבל שוקל לעבור לפופקורן בהזדמנות.
ובקשר לשאלתו של הובר, למה לא - התשובה הייתה לשאלה אם זה אפשרי עם ויסטה, לא אם זה אפשרי באופן כללי. חוץ מזה, התמיכה המאוד מוגבלת שלו בכתוביות הופכת את זה לבעייתי. אני מעדיף מכשיר שעושה את העבודה כמו שצריך בלי שאני אצטרך לעשות המרות וקידודים. כרגע אני עובד עם מחשב, אבל שוקל לעבור לפופקורן בהזדמנות.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
אצלי אם זה צריך לעשות transcode זה פשוט תוקע את המחשב... אני מקודד בלי תרגום.shraga007 כתב:הבאסה ב-MKV2VOB זה הזמן הארוך בקידוד מחדש שעובדים עם כתוביות.
קראתי בכמה פורומים שניתן לקודד את הפסים השחורים לתוך הסרט, כמה זמן זה יקח? למישהו יש נסיון?...
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני חייב תרגום לאישתי.
אני לא אמרתי שזה לא עובד, זה עובד. אבל לוקח המון זמן עם MKV2VOB, עכשיו היום בבוקר לפני היציאה לעבודה שמתי סרט לקידוד ושהגעתי לעבודה נזכרתי שלא שמרתי את הכתוביות ב-UTF8
.
עם ה-TSMUXER זה פשוט מהיר ויעיל, הבעיה היא שרוב רובם של הסרטים הם לא ברזלוציות תקניות ואז זה בעיה.
למזלי יש לי גם מחשב נייד ואז אני יכול להתשמש גם בו, אבל אני חוזר על השאלה, מישהו ניסה לקדד את הפסים השחורים עם הסקריפט המיוחד? אם כן, כמה זמן לקח?
אני לא אמרתי שזה לא עובד, זה עובד. אבל לוקח המון זמן עם MKV2VOB, עכשיו היום בבוקר לפני היציאה לעבודה שמתי סרט לקידוד ושהגעתי לעבודה נזכרתי שלא שמרתי את הכתוביות ב-UTF8
עם ה-TSMUXER זה פשוט מהיר ויעיל, הבעיה היא שרוב רובם של הסרטים הם לא ברזלוציות תקניות ואז זה בעיה.
למזלי יש לי גם מחשב נייד ואז אני יכול להתשמש גם בו, אבל אני חוזר על השאלה, מישהו ניסה לקדד את הפסים השחורים עם הסקריפט המיוחד? אם כן, כמה זמן לקח?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם