שלום,
אני מעוניין להוסיף רמקולים אחוריים (סטלייטים) למערכת קיימת שמורכבת מגבר דנון AVR2600 שני רמקולים AR - Acoustic Research צדדיים (310 עם הספק עד 300 W) וסנטר AR הספק עש 150 W.
שני הרמקולים בעיקר לטובת קולנוע ביתי ואני מעוניין בקטנים ככל שניתן ושיעמדו על סטנדים.
לפי נתוני היצרן - דנון, הרסיבר מספק 25W במצב AC3 ונדמה לי שבסטריאו רגיל 100. כמוכן ההתנגדות לאחוריים בין 8 ל 16 אומס.
אם מישהו יכול להמליץ על רמקולים באיכות טובה ובתקציב סביר (עד 1000 ש"ח), איפה כדאי לקנות וגם איפה קונים סטנדים מתאימים.
הוספת רמקולים אחוריים (סטלייטים) למערכת קיימת
-
adikuper
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
-
adikuper
-
- חבר שרק התחיל

תודה, אבל נניח שאני מוכן להגדיל את התקציב ולהוסיף סאבוופר לשני הסטלייטים, מה ניתן להוסיף?
הבעיה שלי עם מדפיים, שאין לי איפה למקם אותם, החדר בו נמצאת המערכת די גדול והאחוריים יכולים להיות (כנראה) רק רמקולים רצפתיים (שאני מעדיף לא בגלל הגודל) או על סטנדים. כמו שאמרתי - הייעוד העיקרי של הרמקולים הנוספים הוא לקולנוע בייתי.
הבעיה שלי עם מדפיים, שאין לי איפה למקם אותם, החדר בו נמצאת המערכת די גדול והאחוריים יכולים להיות (כנראה) רק רמקולים רצפתיים (שאני מעדיף לא בגלל הגודל) או על סטנדים. כמו שאמרתי - הייעוד העיקרי של הרמקולים הנוספים הוא לקולנוע בייתי.
-
adikuper
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי,
אם כך, האם אתה מכיר רמקולים מדפיים יחסית קטנים וטובים? נניח בגודל עד 15 ס"מ גובה.
תודה.
אם כך, האם אתה מכיר רמקולים מדפיים יחסית קטנים וטובים? נניח בגודל עד 15 ס"מ גובה.
תודה.