מחשב או קונסולה לקולנוע ביתי
היי,
אני מעוניין לצפות בסרטים + מוסיקה בטלויזיית FHD (סרטים בפורמט AVI \ MKV ... בקיצור הכל), וגם להוסיף להם כתוביות (קבצי SRT).... ויש לי כבר מחשב אחד בבית וראוטר אלחוטי....
אמרו לי שאולי כדאי לי לקנות XBOX \ PS3 והתחבר למחשב השני דרך WIRELESS ולראות סרטים דרך הקונסולה.... ועל הדרך גם להרויח קונסולה למשחקים
1. האם קונסולה יכולה לתפקד כ MEDIA CENTER
2. אם ניתן לראות סרטים דרך הרשת (שנמצאים על המחשב השני) **ללא קירטועים בסרטים כבדים** בגלל שזה WireLess
3. האם ניתן גם "להצמיד" אליהם כתוביות (קבצי SRT)...
4. האם היא עדפה ממחשב (שזהו כל תפקידו בחיים)
5. אם כל התשובות נכונות איזה קונסולה עדיפה ואיזה גירסה
תודה.
אני מעוניין לצפות בסרטים + מוסיקה בטלויזיית FHD (סרטים בפורמט AVI \ MKV ... בקיצור הכל), וגם להוסיף להם כתוביות (קבצי SRT).... ויש לי כבר מחשב אחד בבית וראוטר אלחוטי....
אמרו לי שאולי כדאי לי לקנות XBOX \ PS3 והתחבר למחשב השני דרך WIRELESS ולראות סרטים דרך הקונסולה.... ועל הדרך גם להרויח קונסולה למשחקים
1. האם קונסולה יכולה לתפקד כ MEDIA CENTER
2. אם ניתן לראות סרטים דרך הרשת (שנמצאים על המחשב השני) **ללא קירטועים בסרטים כבדים** בגלל שזה WireLess
3. האם ניתן גם "להצמיד" אליהם כתוביות (קבצי SRT)...
4. האם היא עדפה ממחשב (שזהו כל תפקידו בחיים)
5. אם כל התשובות נכונות איזה קונסולה עדיפה ואיזה גירסה
תודה.
1. לגמרי כן.
2. אפשר, אל תשכח שתלוי מה תיהיה האות בקונסולה (למרות שזה זהה לגבי מחשב).
3. אפשרי מאוד, יש הרבה מדריכים בנושא.
4. אחד על אחד קונסולה מול מחשב אך ורק לטובת קולנוע ביתי, אני סבור שלא, אבל אם יש קהל בבית עבור המשחקים, זה משנה לגמרי את השיקול.
5. בכל מקרה, בתור בעלי אקס בוקס, לגבי השאלה הזו לדעתי אין שום לבטים- PS3, החל מהקלות שבהתקנת הארד-דיסק גדול יותר, דרך כונן הבלו-ריי שמוסיף הרבה נקודות לשימושים האלה, ובכלל עוד כל מיני תכונות.
קח בחשבון שבניגוד לקניית מחשב לטובת קולנוע ביתי, קניית קונסולה טומנת בחובה הוצאות נוספות-משחקים,אביזרים...
אני חושב שתחפש גם כאן בפורומים וגם בגוגל קצת על מדריכים לצפייה עם כתוביות, תוכל דרכם להבין קצת על PS3 עבור קולנוע ביתי, וזה רק יעזור לך...
בהצלחה.
2. אפשר, אל תשכח שתלוי מה תיהיה האות בקונסולה (למרות שזה זהה לגבי מחשב).
3. אפשרי מאוד, יש הרבה מדריכים בנושא.
4. אחד על אחד קונסולה מול מחשב אך ורק לטובת קולנוע ביתי, אני סבור שלא, אבל אם יש קהל בבית עבור המשחקים, זה משנה לגמרי את השיקול.
5. בכל מקרה, בתור בעלי אקס בוקס, לגבי השאלה הזו לדעתי אין שום לבטים- PS3, החל מהקלות שבהתקנת הארד-דיסק גדול יותר, דרך כונן הבלו-ריי שמוסיף הרבה נקודות לשימושים האלה, ובכלל עוד כל מיני תכונות.
קח בחשבון שבניגוד לקניית מחשב לטובת קולנוע ביתי, קניית קונסולה טומנת בחובה הוצאות נוספות-משחקים,אביזרים...
אני חושב שתחפש גם כאן בפורומים וגם בגוגל קצת על מדריכים לצפייה עם כתוביות, תוכל דרכם להבין קצת על PS3 עבור קולנוע ביתי, וזה רק יעזור לך...
בהצלחה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים.המלך כתב:ואני אומר לך שעדיף סטרימר שמנגן הכל....
אם אתה חושב לקנות קונסולה רק בגלל ש"זה גם משחקים" - חבל.
אתה עדיין תלוי במחשב, בקצבי תקשורת וכו' וכו'.
קנה סטרימר, תיהנה מפיענוח ברמה גבוהה ללא תלות במחשב (בא לך ללכת לראות סרט אצל חבר שקנה טלוויזיה חדשה - קח את הסטרימר וצא לדרך), ובמחיר נמוך יותר.
גם פה - תקשורת יכולה להיות יתרון, אבל היא לא הכרח.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשומת הלב שמה שלא תבחר
בצורה אלחוטית - רק עם רשת אלחוטית N תוכל כנראה לראות HD כמו שצריך - וגם זה לא לגמרי בטוח.
אולי שווה לך לחשוב על מזרימדיה עם HD פנימי לניגון ישירות ממנו.
זה מה שאני עושה (והוא יושב ליד ה PS3 - שמאפשר ניגון בלוריי אם רוכשים/משכירים)
אולי שווה לך לחשוב על מזרימדיה עם HD פנימי לניגון ישירות ממנו.
זה מה שאני עושה (והוא יושב ליד ה PS3 - שמאפשר ניגון בלוריי אם רוכשים/משכירים)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כמו שקודמי אמר
כנס לפורום HDTV וקרא את הדביק....orshock כתב:אני יודע שאנחנו קצת גולשים מנושא הפורום, אבל מישהו יכול לתת שמות 2-3 סטרימרים כמו ש"המלך" תיאר אותם "מנגנים הכל" ,שלא יכללו קשיים/הגדרות מיוחדות.
תודה....
תשומת הלב שבימים הקרובים אמור לצאת עוד אחד...