חיבור יס מקס
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ב RGB אתה מדבר על כבל SCART או משהו אחר?
בעקרון אם זב SCART אז אתה יכול לחבר את יציאת ה TV של היס מקס לכניסת SCART ב LG (בהנחה שיש לך אחת כזו שם ושהיא יודעת לקבל RGB). מגדירים ביס מקס שיוציא RGB ואתה מסודר.
בעקרון אם זב SCART אז אתה יכול לחבר את יציאת ה TV של היס מקס לכניסת SCART ב LG (בהנחה שיש לך אחת כזו שם ושהיא יודעת לקבל RGB). מגדירים ביס מקס שיוציא RGB ואתה מסודר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אין לי מושג על מה אתה מתכוון כשאתה מדבר על כבל RGB. אתה מתכוון לכבל VGA?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
כבל component לא יעזור לך עם yesMax, רק עם ממיר yesHD - אבל בו כבר יש גם חיבור HDMI שעדיף...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

RGB אפשר להעביר בכל כך הרבה שיטות ועם כל כך הרבה כבלים שלהגיד שיש לך כבל RGB זה כמו לנסות להסביר לנו שיש לך מכונית עם מנוע. מה עוד ש component ו RGB אומנם בני דודים קרובים אבל אי אפשר להחליף ביניהם.
השאלה שלך עולה מידי פעם כאן בפורום היות וכדי להוזיל עלויות יש יבואנים שמביאים לארץ דגמי מסכים שאינם כוללים כניסות SCART ושיש להם רק חיבוי component. כפי שגילית, זו בעיה לכל מי שרוצה להתחבר לממירים של הוט ושל יס.
אם אתה רוצה לחבר את המקס ב component אל המסך שלך אתה זקוק לטרנסקודר שימיר את שידור ה RGB מה מקס. זה עולה כ 400 שקל ויש וויכוחים אם זה נותן תוצאה שהיא משמעותית יותר טובה מ S-Video.
השאלה שלך עולה מידי פעם כאן בפורום היות וכדי להוזיל עלויות יש יבואנים שמביאים לארץ דגמי מסכים שאינם כוללים כניסות SCART ושיש להם רק חיבוי component. כפי שגילית, זו בעיה לכל מי שרוצה להתחבר לממירים של הוט ושל יס.
אם אתה רוצה לחבר את המקס ב component אל המסך שלך אתה זקוק לטרנסקודר שימיר את שידור ה RGB מה מקס. זה עולה כ 400 שקל ויש וויכוחים אם זה נותן תוצאה שהיא משמעותית יותר טובה מ S-Video.