בדיקת צלילים . לרמקולים ולאוזניים שלי

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב ושבת שלום
שימי מחיפה נתן לי תקליטור לבדיקת צלילים ברמקולים . בתקליטור מדברים אנגלית ויש כול מיניי צלילים ואפקטים לבדיקה הצדדים . הבדיקה נעשתה עים נגו DVD LG של פעם .
רמקולי הקווד . וסאב של וורפול 10' . בין השאר האפשרויות יש בתקליטור השמעת תדרים
מי 20H עד 20KH בצורת ציפצוף . הקריין אומר את התדר המושמע . ואז שומעים את הציפצוף בתדר הנאמר . בהתחלה הקפיצות הם בהפרשים של 50H ואחרי זה זה גודל ההפרש . ומה התוצאות .
הקריין אומר 20H נישמע בקושי צליל נמוך מאוד אבל נישמע . הקריין אומר 25H כבר הישמע יותר טוב ומעט יותר חזק . אחרי זה קופץ ל50H וכמובן שנישמע . הקריין קופץ ל100H ונישמע
200 נישמע והצליל עובר לקוודים . הקריין עובר ל500H נישמע יותר חזק כאשר הקריין מגיע לתדר 10KH הצליל נישמע מאט יותר חלש אבל נישמע מאוד טוב . הקריין קופץ ל12500 H
נישמע ציפצוף דק וחלש אבל נישמע . הקריין קופץ ל16KH נישמע צליל מאוד דק וצורם אבל נישמע . הקריין אומר 20KH לא נישמע דבר אבל אני מרגיש משהוא . אולי אים הייתי פותח יותר חזק את הווליום אולי הייתי שומע משהוא ב20KH . הDVD מחובר לריסיבר בסיב אופטי . עים CDP התדרים הגבוהים היו לטובת הDVD . הCDP רוקסון מחובר בL R
המסקנה . שעדיין יש לי שמיעה מעולה בגילי 62 וגם רמקולים טובים . מה שכן . בתדר של 10KH ומעלה הצליל עבר מאט ימינה .

שבת שלום
רק הטכנאי קרמר

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2